2010 Şubat Anneleri

çalışan anne adayları bebeklerimiz hayırlısı ile doğduktan sonra işten çıkacakmısınız kim bakacak.benim annem bakacak ama şimdiden 2 ay bebek ile çok az diye başladım ben söylenmeye.

aryaa 9800 ne bu ya üstünede 1 yıl eve bakıcı versinler bari sen elini birşeye sürme .yada artık bizde doğum yaptın diye bi pırlanta takarlar sana.laelaelaelaelae

çok haklısın cnm zaten duyunca dün şok oldum bende.özel sig.olanlara bedava ama herşey.özel sig.fiyatı 1500 keşke 1 sene önceden yaptırsaymışım pişman oldum.

saol cnm gözün aydın seninde demek şimdiden başladı yaramazlıklara muzur.yok zaten orada yapamam doğum araştırıyorum işte başka bir yer bakalım neresi nasip olursa.

cnm inşallah seninki gösteri benimki inatçı volesinki benimkinden de inatçı 2 hafta sonraya kaldı kızlar bu arda maşallah benimkinin burnu çok belirgin ya sizinde öylemi?

çalışan anne adayları bebeklerimiz hayırlısı ile doğduktan sonra işten çıkacakmısınız kim bakacak.benim annem bakacak ama şimdiden 2 ay bebek ile çok az diye başladım ben söylenmeye.

ben çalışıcam inş. kayınvalide ben bakarım sen çalış dio bakalım ogün gelince ne olucak
evet 2 ay az bende düşünüyorum 2 ayda ücretsiz izin almayı düşünüyorum bide 8 ayımıda çalışıcam çalışabilirsem bir ay daha kazanmış olucam inş. kısmet tabi herşey

cnm inşallah seninki gösteri benimki inatçı volesinki benimkinden de inatçı 2 hafta sonraya kaldı kızlar bu arda maşallah benimkinin burnu çok belirgin ya sizinde öylemi?

evet evet benimkininde çok belirgin.. çok şaşırmıştım hatta.. 12 haftalıktı en son gördüğümde maaşallah gözüküyodu burnu kuzumun .:)))))

volescim bencede senin kociş erkek istio söliyim.hafta sonu arkadaşlarla oturuyoruz ben dedimki eşim için emre erkek istiyor dedim arkadaşlarımızında 1 yaşında kızları var eşi demesinmi aslında ben kız olduğunu duyduğumda çok üzüldüm her erkek oğlu olsun ister genelde diye bu sefer aile faciası çıkıodu eşi dedi ben bunu bilmiyordum hiç söylememiştin dedi.kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 neden erkekler erkek bebek isterler acaba.benim eşim geçen gün kendi kendine erkek adamın erkek evladı erkek damadı olur diodu fısıl fısıl şaşırdım.

izmird olmamızın sebebide.mesleki egitim uzmanlıgını kazanmıştı dokuz ay izmirde seminre gitmesi gerekiyordu diplomayı anca öyle veriyorlar.işte bende onla beraber izmire gitmişti.

evet evet benimkininde çok belirgin.. çok şaşırmıştım hatta.. 12 haftalıktı en son gördüğümde maaşallah gözüküyodu burnu kuzumun .:)))))

evet çok önemliymiş dr öyle dedi burun kemiği. bizimkinin ki sivri geçen gittiğimizde daha değişikti.

cnm ne güzel bakıyorsa benimki bakamam dedi annemde uzakta zaten ama ben kızamıyorum kadına tansiyon hastası.bende çalışmak istiyorum bakıcıyada güvenemem belli bir süre bakalım nasip.

iyi haberlerle geldin bizide sevindirdin.gözün aydın canım...

fikirevi gözün aydın canım

saol cnm gözün aydın seninde demek şimdiden başladı yaramazlıklara muzur.yok zaten orada yapamam doğum araştırıyorum işte başka bir yer bakalım neresi nasip olursa.

ahucum gözün aydın.

çok sağolun canlarım bunuda atlatıtk hayırlısıyla darısı 3lünün başına
sordum 4lü yapmıyorlarmış
3lü yeterli dediler
bu arada agrısı olan ve öksüren arkadaşlar nette buldum

Hepsiburada.com : STOPEVER ÖKSÜRÜK GİDERİCİ BAND | Sağlık & Güzellik

aynı markanın birde ateş düşürücüsü var ben kardeşime aldım
diş agrıları içinde kullanılıyor

belki işinize yarar :sinifsinif:

ben sizin kadar cesaretli olamamıştım ve işten ayrılmıştım

kızlar öncelikle herkese merhaba, yeni gelenler hoşgeldiniz gününüz güzel olsun

bende dün gittim kilomu ölçtü 1 kilo almışım normal dedi tansiyonuma baktı oda normal dedi 26. haftada kalp atışını dinleyeceklermiş birde aşı olacakmışım

bu nedir kızlar aşı mı olucaz biz?????

fikirevi canim çok güzel sonuçlar Allah daha daha çok sağlık sıhhat versin

aryacım üzüldüm yav.. ama sen bu fiyatları hastaneden mi sigorta şirketinden mi öğrendin?? eskiden gülin hn.a kontrole giderdim bende çok konuşan bir kadın izlenimi bıraktı.. Ama tabiii bursada namı almış yürümüş. onun da en az yanılmıyorsam 3 çocuğu var hepsini de normal doğurmuş diye duymuştum.
Gene eskiden doruk tıp merkezinin tam karsısında otururduk. Bir arkadasın esi de orda dogum yaptı ziyaretine gitmiştik. Bina çok eski ama yenilendi odaları ufak ama güzel geldi bana.. Bunlar gözleyebildiklerim dr lar nasıl bilmiyorum. Bir sor ben de merak ettim fiyatlarını.. Yalnız acıbademde pazarlık sansın da olabilir.. Benim sigortamla fiyatlar 3000 civarında...

VOLES yada canı erkek bebe istiyo senin kocanın hımmm

aslında eşim kız istiyo kızlar.... kız çocuklar daha tatlı geliyo bana diyo.. daha cilveli oluyolar diye... bakalım.... rüya tabirinde koca eşinin erkek doğurduğunu görürse kızları olur yazıyodu ya ondan söyledim... hayırlısı olsun hakkımızda... :Saruboceq:

ben sizin kadar cesaretli olamamıştım ve işten ayrılmıştım

Aslında ben çalışmak istemiyip evde bebeğine bakmak isteyenlerdenim canım ama inan ona daha iyi şartlar için çalışmak zorundayım.Belki bi 2-3 ay ücretsiz izin kullanabilirim.tam 7. ayımda çıkıcam ben izne daha fazla tahammül edebileceğimi sanmıyorum benim annem bakacağından içim rahat yoksa 4-5 yıl daha yapmazdım.

hayırlısı olsun volescim Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli bir bebecik versin..

cnm senin özel sig. var di mi?ama 1 seneyi dolmamış sanıırım 1 sene dolsa hiç para almıyorlar özel sig indirimiyle normal doğum 4000 filan geliyormuş evet ben acıbadem sig.şirketinden öğrendim sen sordunmu hiç cemile hnm danda çok memnundum çok moralim bozuldu.

volles sanada çok soru soruyorum hep ama .hani isminin altında yazı varya bebegim melegim herşeyim diye anacım onu nasıl yazıyosunuz ben denedim yeni ..olmadı...

selam kızlar hemn konuya dalayım benim eşimde kız istiyo kız olsun ki sana yardım etsin diyooo:)))))))) anlaşılan kendisi yardım etmekten bıkmış bana kızıma yükleyecek işleri şaka bir tarafa kız çocuklarını daha çok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…