aryaa 9800 ne bu ya üstünede 1 yıl eve bakıcı versinler bari sen elini birşeye sürme .yada artık bizde doğum yaptın diye bi pırlanta takarlar sana.laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum
sistem hata veriyor
yalnız fiyatlar inanaılmaz pahalı
bana özel sezeryan istersen 840 tl+120 tl tek kişilk oda farkı verdiler
sen bak bence başka yerelerede
o ne biçim fiyat öyle
hele normal doğum çogu yerde ücretsiz bilgin olsunlmaz:
KIZLAR BU ARADA YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ HOŞGELDİNİZ
BEN TEST SONUÇLARIMI ALDIM
zemuszemus
10000'DE 1 RİSK ORANI ÇIKTI DOKTOR ÇOK İYİ
GELİŞİMİMİZDE GÜZEL DEDİ
BİLİYORSUNUZ BEN 6 KİLO VERDİM DİYE ÇOK STRESTEYDİM
DOKTOR O YEMİŞ CEFASINI SEN ÇEKMİŞSİN DEDİ opuyorumnanaktan
yaramaz olacak zaten orası kesin
bu arada 3lü test içinde 16sına randevu verdi
ooo çok var
fiyatlar hakkında da bilgi aldım
özele 37tl sosyal güvencesi olana 15 tl
bilginiz olsun istedimm :CüvCüv:
allah allah yaa...
valla pek nazlıymış seninki..
benim rüyalarda seninki gibi çıkmasın:)))
1 haftamız var bakalım öğrenmeye.. insan herzaman sağlıklı sıhatli olsun yeterki dese bile yine de sabırsızlanıyo yaaaaaaaaaaa... :))))))))))
çalışan anne adayları bebeklerimiz hayırlısı ile doğduktan sonra işten çıkacakmısınız kim bakacak.benim annem bakacak ama şimdiden 2 ay bebek ile çok az diye başladım ben söylenmeye.
cnm inşallah seninki gösteri benimki inatçı volesinki benimkinden de inatçı 2 hafta sonraya kaldı kızlar bu arda maşallah benimkinin burnu çok belirgin ya sizinde öylemi?
evet evet benimkininde çok belirgin.. çok şaşırmıştım hatta.. 12 haftalıktı en son gördüğümde maaşallah gözüküyodu burnu kuzumun .:)))))
evet evet benimkininde çok belirgin.. çok şaşırmıştım hatta.. 12 haftalıktı en son gördüğümde maaşallah gözüküyodu burnu kuzumun .:)))))
ben çalışıcam inş. kayınvalide ben bakarım sen çalış dio bakalım ogün gelince ne olucak
evet 2 ay az bende düşünüyorum 2 ayda ücretsiz izin almayı düşünüyorum bide 8 ayımıda çalışıcam çalışabilirsem bir ay daha kazanmış olucam inş. kısmet tabi herşey
izmird olmamızın sebebide.mesleki egitim uzmanlıgını kazanmıştı dokuz ay izmirde seminre gitmesi gerekiyordu diplomayı anca öyle veriyorlar.işte bende onla beraber izmire gitmişti.
iyi haberlerle geldin bizide sevindirdin.gözün aydın canım...
fikirevi gözün aydın canım
saol cnm gözün aydın seninde demek şimdiden başladı yaramazlıklara muzur.yok zaten orada yapamam doğum araştırıyorum işte başka bir yer bakalım neresi nasip olursa.
ahucum gözün aydın.
çalışan anne adayları bebeklerimiz hayırlısı ile doğduktan sonra işten çıkacakmısınız kim bakacak.benim annem bakacak ama şimdiden 2 ay bebek ile çok az diye başladım ben söylenmeye.
kızlar ben bu arada sağlık ocağına gittim bugün gebelik takipi için geçen ay kayıt olmuştum
kilo ölçüyolar tanziyon takibi yapıyolar evde sorun varmı felan bisürü soru sorup kayıt ediyolar hamileliğin kaçıncı ayında sormadım unttum bebeğin kalp atışlarınıda dinliceklermiş :) her ay düzenli gel dedi tansiyon kilo takibi yapcaz aşıların olucak dedi.bide 2 kilo almışım bir ayda çok almışsın hamur işi yeme dedi beyaz et balık tüket süt yoğurt peynir ceviz ye mutlaka dedi meyve sebze tüket ama fazlasından sakın dedi bide tuzlu yeme dedi.çok ilgililer hoşuma gitti
bende dün gittim kilomu ölçtü 1 kilo almışım normal dedi tansiyonuma baktı oda normal dedi 26. haftada kalp atışını dinleyeceklermiş birde aşı olacakmışım
VOLES yada canı erkek bebe istiyo senin kocanın hımmm
volescim bencede senin kociş erkek istio söliyim.hafta sonu arkadaşlarla oturuyoruz ben dedimki eşim için emre erkek istiyor dedim arkadaşlarımızında 1 yaşında kızları var eşi demesinmi aslında ben kız olduğunu duyduğumda çok üzüldüm her erkek oğlu olsun ister genelde diye bu sefer aile faciası çıkıodu eşi dedi ben bunu bilmiyordum hiç söylememiştin dedi.kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 neden erkekler erkek bebek isterler acaba.benim eşim geçen gün kendi kendine erkek adamın erkek evladı erkek damadı olur diodu fısıl fısıl şaşırdım.
ben sizin kadar cesaretli olamamıştım ve işten ayrılmıştım
kızlar öncelikle herkese merhaba, yeni gelenler hoşgeldiniz gününüz güzel olsun
bu nedir kızlar aşı mı olucaz biz?????
fikirevi canim çok güzel sonuçlar Allah daha daha çok sağlık sıhhat versin
aryacım üzüldüm yav.. ama sen bu fiyatları hastaneden mi sigorta şirketinden mi öğrendin?? eskiden gülin hn.a kontrole giderdim bende çok konuşan bir kadın izlenimi bıraktı.. Ama tabiii bursada namı almış yürümüş. onun da en az yanılmıyorsam 3 çocuğu var hepsini de normal doğurmuş diye duymuştum.
Gene eskiden doruk tıp merkezinin tam karsısında otururduk. Bir arkadasın esi de orda dogum yaptı ziyaretine gitmiştik. Bina çok eski ama yenilendi odaları ufak ama güzel geldi bana.. Bunlar gözleyebildiklerim dr lar nasıl bilmiyorum. Bir sor ben de merak ettim fiyatlarını.. Yalnız acıbademde pazarlık sansın da olabilir.. Benim sigortamla fiyatlar 3000 civarında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?