2010 Şubat Anneleri

aaa süpermiş o zaman cnm.Allahım hayırlsını versin hepimize:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 benimki erkek istiyorum ama bizim kızımız olucak öyle doğuyor içime dio.benimde annem kız olmasını istiyor burada yanlız olduğum için ve annemle hep arkadaş gibi olduğumuz için kızımın bana arkadaş olabileceğini düşünüyor.

FİKİREVİ gözün aydın canım...
ay cinsiyet dedikçe sabırsızlanıyorum yahuu

çok teşekkrüler darısı 2li test sonuçlarını almayan arkadaşların başına

ya sizin bu bursa ne pahalıymış böyle
istanbulda en lüks yerler bile bu fiyat değil
valla kıyafetler ucuz diye taşınsam mı diyordum ama yok anacım gözünü seveyim İSTANBULUN :sm_cool:

var canım acibadem sigortalıyız. teminat süremiz doldu dolmasına da toplamda 5500 YTL. yani bunun içinde hem doğum hem de gebelik içerisinde olan tüm dr muayeneleri ve tetkik toplamları var. zaten ben kanama falan da geçirip hst de yattığım için doğumdan sonra cebimizden bir miktar çıkıcak diye hesaplıyoruz. bize hast. nin verdiği fiyat yanlış hatırlamıyorsam normalde 3000 sezaryende 3700 küsür gibi bişii.. Bu civarlarda..

Bozma moralini sakın, dr heryerde var artı zaten güleryüz göstermek zorundalar.. sizin sigortaya noldu anlamadım ben? sorarrım ben de arkadaslarıma baska dr tavsiyesi alırız siz gene de kesin konusun bir acibademle..

gel değişelim cnm azıcık:teselli: 5 aydır gidemedim.bayramda nasip olsada gidebilsem.annem gelicek Allah nasip ederse cumartesi.en azından biraz yüzüm gülecek.

değişelim kuzum benimde anacım gelecek bayramda nasip olursa sen izmirin neresi canımzemuszemus

canım annem banada hep gençken.sana dualar ettim kızımı kendi gibi hayırlı olan bi kız evladı ver oda tatsın onunkide hayırlı olsun.onunla can yoldaşı olsun derdi hep ve benim bi kızım olmuştu annem çook sevinmişti.ikinciyede ilkini kız istedim ikinciyide erkek istiyorum onuda tatmanı istiyorum demişti.yine dedigi oldu ama o göremedi.cok üzgünüm anne.keşke çocuk için bu kadar beklemeseydim de sen ikinci çocugumuda görseydinmafoldumben:sinifsinif:

ay canım öle deme yaf ağlarım valla.allah rahmet etsin ne güzel dualar almışın anacığından.opuyorumnanaktan

kızlar bir rkadaşımız vardı belki ismini yanşlış telafuz edebilirim selkie gibi bişeydi yanlışsa lütfen kusura bakmasın uzun zmandır kendisini göremiyorum sizin bir bilginiz varmı

Son düzenleme:

canımm Allah nur içinde yatırsın, ne mutlu bak torun sevgisi tatmış..

YAAA papatya walla gözlerim doldu ağlıyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin canım.tüm ölmüşlerimiz Hz.Muhammed in komşusu olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım kıyamam yaa :çok üzgünüm:

Annen temiz kalpliymiş cnm.ne güzel.ama üzülme o bir yerlerden görüyordur seni.Allah nur içinde yatırsın kaybettin sanırım.

değişelim kuzum benimde anacım gelecek bayramda nasip olursa sen izmirin neresi canımzemuszemus

cnm ben aslen manisalıyım ama çocukluğum balçovada geçti annanemin yanında kalırdım yazları zaten manisada pek durmazdım yakın ya hep izmirdeydik.gözün aydın cnm seninde.

papatyam üzülme herkesin anlına ne yazıldıysa onu yaşar sen daha önce bebek yapsaydın belki annen yine göremicekti cnm rabbim uzun ömürler versin bebeklerine sen onlara anneannelerini anlatır tanıtırsın bende anne anneni 4 yaşında kaybettim kız kardeşim 3 günlükken ama hiç hatırlamama ragmen annemden dinlediğim kadarı ile biliyorum ve çok seviyorum rabbim mekanını cennet etsin annenin

ay canım öle deme yaf ağlarım valla.allah rahmet etsin ne güzel dualar almışın anacığından.opuyorumnanaktan

dayanamıyorum onun yoklugunaaa.demiştim iki gündür çok duygusalım diye şuan aglamaklıyım zaten.alışamıyorum.her defasında aileme gülümsüyorum iyi diyorum ama acım geçmiyo.
siz kurban bayramında bayramlaşırken biz cenaze işleriyle ugraştık.(annem arefe günü öldü).oyüzden kurban bayramlarından artık nefret ediyorum.benim için bi anlamı kalmadı.....

hmm tşk ederim arkadaşım bende çok sık giremniyorumda allah korusun bişemi oldu acaba dedim aman tek öyle olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…