aslında eşim kız istiyo kızlar.... kız çocuklar daha tatlı geliyo bana diyo.. daha cilveli oluyolar diye... bakalım.... rüya tabirinde koca eşinin erkek doğurduğunu görürse kızları olur yazıyodu ya ondan söyledim... hayırlısı olsun hakkımızda... :Saruboceq:
Ahhhh güzel izmirim.çok özledim.
selam kızlar hemn konuya dalayım benim eşimde kız istiyo kız olsun ki sana yardım etsin diyooo:)))))))) anlaşılan kendisi yardım etmekten bıkmış bana kızıma yükleyecek işleri şaka bir tarafa kız çocuklarını daha çok seviyo
hayırlısı olsun volescim Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli bir bebecik versin..
ah seçilim bende bursayı çok özledim.:gitme:
FİKİREVİ gözün aydın canım...
ay cinsiyet dedikçe sabırsızlanıyorum yahuu
kızlar öncelikle herkese merhaba, yeni gelenler hoşgeldiniz gününüz güzel olsun
fikirevi canim çok güzel sonuçlar Allah daha daha çok sağlık sıhhat versin
aryacım üzüldüm yav.. ama sen bu fiyatları hastaneden mi sigorta şirketinden mi öğrendin?? eskiden gülin hn.a kontrole giderdim bende çok konuşan bir kadın izlenimi bıraktı.. Ama tabiii bursada namı almış yürümüş. onun da en az yanılmıyorsam 3 çocuğu var hepsini de normal doğurmuş diye duymuştum.
Gene eskiden doruk tıp merkezinin tam karsısında otururduk. Bir arkadasın esi de orda dogum yaptı ziyaretine gitmiştik. Bina çok eski ama yenilendi odaları ufak ama güzel geldi bana.. Bunlar gözleyebildiklerim dr lar nasıl bilmiyorum. Bir sor ben de merak ettim fiyatlarını.. Yalnız acıbademde pazarlık sansın da olabilir.. Benim sigortamla fiyatlar 3000 civarında...
aaa süpermiş o zaman cnm.Allahım hayırlsını versin hepimize:Saruboceq:
cnm senin özel sig. var di mi?ama 1 seneyi dolmamış sanıırım 1 sene dolsa hiç para almıyorlar özel sig indirimiyle normal doğum 4000 filan geliyormuş evet ben acıbadem sig.şirketinden öğrendim sen sordunmu hiç cemile hnm danda çok memnundum çok moralim bozuldu.
gel değişelim cnm azıcık:teselli: 5 aydır gidemedim.bayramda nasip olsada gidebilsem.annem gelicek Allah nasip ederse cumartesi.en azından biraz yüzüm gülecek.
canım annem banada hep gençken.sana dualar ettim kızımı kendi gibi hayırlı olan bi kız evladı ver oda tatsın onunkide hayırlı olsun.onunla can yoldaşı olsun derdi hep ve benim bi kızım olmuştu annem çook sevinmişti.ikinciyede ilkini kız istedim ikinciyide erkek istiyorum onuda tatmanı istiyorum demişti.yine dedigi oldu ama o göremedi.cok üzgünüm anne.keşke çocuk için bu kadar beklemeseydim de sen ikinci çocugumuda görseydinmafoldumben:sinifsinif:
canım annem banada hep gençken.sana dualar ettim kızımı kendi gibi hayırlı olan bi kız evladı ver oda tatsın onunkide hayırlı olsun.onunla can yoldaşı olsun derdi hep ve benim bi kızım olmuştu annem çook sevinmişti.ikinciyede ilkini kız istedim ikinciyide erkek istiyorum onuda tatmanı istiyorum demişti.yine dedigi oldu ama o göremedi.cok üzgünüm anne.keşke çocuk için bu kadar beklemeseydim de sen ikinci çocugumuda görseydinmafoldumben:sinifsinif:
canım annem banada hep gençken.sana dualar ettim kızımı kendi gibi hayırlı olan bi kız evladı ver oda tatsın onunkide hayırlı olsun.onunla can yoldaşı olsun derdi hep ve benim bi kızım olmuştu annem çook sevinmişti.ikinciyede ilkini kız istedim ikinciyide erkek istiyorum onuda tatmanı istiyorum demişti.yine dedigi oldu ama o göremedi.cok üzgünüm anne.keşke çocuk için bu kadar beklemeseydim de sen ikinci çocugumuda l:
değişelim kuzum benimde anacım gelecek bayramda nasip olursa sen izmirin neresi canımzemuszemus
var canım acibadem sigortalıyız. teminat süremiz doldu dolmasına da toplamda 5500 YTL. yani bunun içinde hem doğum hem de gebelik içerisinde olan tüm dr muayeneleri ve tetkik toplamları var. zaten ben kanama falan da geçirip hst de yattığım için doğumdan sonra cebimizden bir miktar çıkıcak diye hesaplıyoruz. bize hast. nin verdiği fiyat yanlış hatırlamıyorsam normalde 3000 sezaryende 3700 küsür gibi bişii.. Bu civarlarda..
Bozma moralini sakın, dr heryerde var artı zaten güleryüz göstermek zorundalar.. sizin sigortaya noldu anlamadım ben? sorarrım ben de arkadaslarıma baska dr tavsiyesi alırız siz gene de kesin konusun bir acibademle..[/QUOT
demekki indirimli öyle cnm ben 2 hafta sonra gittiğimde hastaneye de sorucam fiyatı bakalım doğrumu.ama senin indirimli böyleyse doğrudur.saol cnm arkadaşlarına sorarsan sevinirim benim etrafımdakiler hep zübeydede doğurmuş bende orayı hiç sevmiyorum.eşimin işi değişti cnm o yüzden özel sig.sonlandırıldı.şimdi yeni işyerinde de yapıcaklarmış ama bana yapmıyacaklarmş sadece ona.aslında ikiside aynı firma ama saçmalık işte.
ay canım öle deme yaf ağlarım valla.allah rahmet etsin ne güzel dualar almışın anacığından.opuyorumnanaktan
kızlar bir rkadaşımız vardı belki ismini yanşlış telafuz edebilirim selkie gibi bişeydi yanlışsa lütfen kusura bakmasın uzun zmandır kendisini göremiyorum sizin bir bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?