2010 Şubat Anneleri

annelerın yokluguna hıcbızaman dayanılmaz canım hayatta olsalar bıle.

kızlar yarın 6:30 da dr randevum var 5 hf aradan sonra kızımı görücem inş allahın izni ile aranızda yarın dr gidecek olan varmı çok heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşacakmışım gibi kaşlarım uzanı bu akşam kesinlikle almam yada aldırmam gerek diyorum eşime traş ol kızıma böyle görünmeyelim diyorum ayy çok heyecanlıyım :)))))))))

aryacım sorucam canım arkadaşlarıma.. buluruz iyi birini sen üzülme. benim de bir arkadaşım zübeydede doğum yaptı ama devlet hastanesi olduğu için gee sancılanırsan kendi dr un gelemiyormuş. nöbetçi dr la doğuma giriyormuşsun. gerçi o sancıyla insan herhalde bir an önce kurtulayım diye bakıyordur dr falan gözü görmüyordur.. nerde çalışıyor eşin canım iki ayrı firma falan özel sektör di mi

kızlar bir rkadaşımız vardı belki ismini yanşlış telafuz edebilirim selkie gibi bişeydi yanlışsa lütfen kusura bakmasın uzun zmandır kendisini göremiyorum sizin bir bilginiz varmı

ben onu mart topiginde okudum.iyi.bir oglu vardı ikincide erkekmiş..

canımm Allah nur içinde yatırsın, ne mutlu bak torun sevgisi tatmış..

YAAA papatya walla gözlerim doldu ağlıyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin canım.tüm ölmüşlerimiz Hz.Muhammed in komşusu olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım kıyamam yaa :çok üzgünüm:

bende Babaannemi annem kadar çok severdim bayramın 1998 kurban bayramının 1. günü kaybettik ve hoca o zaman söylemişti mubarek günde vefat etti arife de ve bayramlarda cehennemin kapısı kapalı olurmuş.o yüzden bence kurban bayramlarından nefret etme canım mübarek günde Allah yanına almış.

hmm tşk ederim arkadaşım bende çok sık giremniyorumda allah korusun bişemi oldu acaba dedim aman tek öyle olsunda
rıca ederim canım

bende ole oluyorum doktoru duymuyorum bıle bazen onu ızlemekten

hadi bakalım güzel haberlerle gel merakta bırakma emi

canım çok iyi anlıyorum seni biz ayrıyız uzağız diye üzülüyoz çok zordur eminim allah sabır versin babada seviliyo ama anne bambaşka bişi ya yokluğunu düşünemiyom bile.geçen sene kaybettin anneni galiba allah yattığı yerde utandırmasın canmım.mekanı cennet olsun.:Saruboceq:

sagol canım amin.9 ay olacak .kaybedeli henüz çok yeni..

melisa canım sağlık ocağında gebelik takibi yapılıyor 6 ayda aşı olucaz hayatım
papatya canım yapma böle üzme kendini bak bende kötü oldum şimdi arife günü vefat etmiş ne güzel birgünde herkese nasip olmas hayatım mubarek bayramdan nefret etme hayatım.canım benim hadi topla kendini Allahın verdiği güzeller güzeli kızın senle eşin senle annenin yerini hiçbişiy tutmaz ama vala uzattım ama ne dicemide bilemedim Allah sabrını vrsin canımm

papatyacım böyle zamanlarda teselli ne denir bilmiyorum ama Allah nur içinde yatırsın canım ama üzülme en azından bi torununu görmüş onunla torun hasretini gidermiş ya onuda göremeseydi... özellikle kız torun için dua etmiş ve kız torununuda görmüş... emin ol şimdide seni görüyo ve erkek torunu için çok seviniyodur...

voleess göbeğin benimkisi ile hemn hemne aynıı senin kinin cinsiyeti neydii yaa ooff unutuyorum heppp benim göbeğime bakan kız olmasına ragmen yukarda diyolar seninde yukarda gibi geldi bana genelde erkeklerin yukarda olurmuş göbekleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…