dayanamıyorum onun yoklugunaaa.demiştim iki gündür çok duygusalım diye şuan aglamaklıyım zaten.alışamıyorum.her defasında aileme gülümsüyorum iyi diyorum ama acım geçmiyo.
siz kurban bayramında bayramlaşırken biz cenaze işleriyle ugraştık.(annem arefe günü öldü).oyüzden kurban bayramlarından artık nefret ediyorum.benim için bi anlamı kalmadı.....
kızlar bir rkadaşımız vardı belki ismini yanşlış telafuz edebilirim selkie gibi bişeydi yanlışsa lütfen kusura bakmasın uzun zmandır kendisini göremiyorum sizin bir bilginiz varmı
canımm Allah nur içinde yatırsın, ne mutlu bak torun sevgisi tatmış..
YAAA papatya walla gözlerim doldu ağlıyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin canım.tüm ölmüşlerimiz Hz.Muhammed in komşusu olsun :Saruboceq::Saruboceq:
ayy canım kıyamam yaa :çok üzgünüm:
Annen temiz kalpliymiş cnm.ne güzel.ama üzülme o bir yerlerden görüyordur seni.Allah nur içinde yatırsın kaybettin sanırım.
[/QUOT
papatyam üzülme herkesin anlına ne yazıldıysa onu yaşar sen daha önce bebek yapsaydın belki annen yine göremicekti cnm rabbim uzun ömürler versin bebeklerine sen onlara anneannelerini anlatır tanıtırsın bende anne anneni 4 yaşında kaybettim kız kardeşim 3 günlükken ama hiç hatırlamama ragmen annemden dinlediğim kadarı ile biliyorum ve çok seviyorum rabbim mekanını cennet etsin annenin
kızlar hepinize teşekkür ederim.evet herşey kadar biliyorum ama ben annemi 50yaşında kaybettim okadar gençti.bu bana acı geliyo hiç yaşlanmamıştı bile.
biraz aglayayım şuan kendimi durduramıyorum.iyi gelir belki.....
rıca ederim canımhmm tşk ederim arkadaşım bende çok sık giremniyorumda allah korusun bişemi oldu acaba dedim aman tek öyle olsunda
kızlar yarın 6:30 da dr randevum var 5 hf aradan sonra kızımı görücem inş allahın izni ile aranızda yarın dr gidecek olan varmı çok heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşacakmışım gibi kaşlarım uzanı bu akşam kesinlikle almam yada aldırmam gerek diyorum eşime traş ol kızıma böyle görünmeyelim diyorum ayy çok heyecanlıyım :)))))))))
kızlar yarın 6:30 da dr randevum var 5 hf aradan sonra kızımı görücem inş allahın izni ile aranızda yarın dr gidecek olan varmı çok heyecanlıyım sanki sevgilimle buluşacakmışım gibi kaşlarım uzanı bu akşam kesinlikle almam yada aldırmam gerek diyorum eşime traş ol kızıma böyle görünmeyelim diyorum ayy çok heyecanlıyım :)))))))))
ben onu mart topiginde okudum.iyi.bir oglu vardı ikincide erkekmiş..
Annen temiz kalpliymiş cnm.ne güzel.ama üzülme o bir yerlerden görüyordur seni.Allah nur içinde yatırsın kaybettin sanırım.
kızlar hepinize teşekkür ederim.evet herşey kadar biliyorum ama ben annemi 50yaşında kaybettim okadar gençti.bu bana acı geliyo hiç yaşlanmamıştı bile.
biraz aglayayım şuan kendimi durduramıyorum.iyi gelir belki.....
ama bızıde aglatıyosun hamıle oldugumdan berı anneyle ılgılı herseye aglar oldum zaten:çok üzgünüm:
dayanamıyorum onun yoklugunaaa.demiştim iki gündür çok duygusalım diye şuan aglamaklıyım zaten.alışamıyorum.her defasında aileme gülümsüyorum iyi diyorum ama acım geçmiyo.
siz kurban bayramında bayramlaşırken biz cenaze işleriyle ugraştık.(annem arefe günü öldü).oyüzden kurban bayramlarından artık nefret ediyorum.benim için bi anlamı kalmadı.....
canım çok iyi anlıyorum seni biz ayrıyız uzağız diye üzülüyoz çok zordur eminim allah sabır versin babada seviliyo ama anne bambaşka bişi ya yokluğunu düşünemiyom bile.geçen sene kaybettin anneni galiba allah yattığı yerde utandırmasın canmım.mekanı cennet olsun.:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim
görüşürüz canım dikkat et kendine... opuyorumnanaktan
kızlar en nihayetinde bende göbiş ekledim ....
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/291197-2010-subat-annislerinin-gobusleri-10.html
kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?