voleess göbeğin benimkisi ile hemn hemne aynıı senin kinin cinsiyeti neydii yaa ooff unutuyorum heppp benim göbeğime bakan kız olmasına ragmen yukarda diyolar seninde yukarda gibi geldi bana genelde erkeklerin yukarda olurmuş göbekleri de
volescim Allah mazarlardan korusun maşallah sana
aryacım sorucam canım arkadaşlarıma.. buluruz iyi birini sen üzülme. benim de bir arkadaşım zübeydede doğum yaptı ama devlet hastanesi olduğu için gee sancılanırsan kendi dr un gelemiyormuş. nöbetçi dr la doğuma giriyormuşsun. gerçi o sancıyla insan herhalde bir an önce kurtulayım diye bakıyordur dr falan gözü görmüyordur.. nerde çalışıyor eşin canım iki ayrı firma falan özel sektör di mi
noldu ya göbiş ekliyim derken bi üzüntülü olmuş topik ne kaçırdım dur bi okim...
sağol canım ah ahhh zaman ne çabuk geçiyo daha dün portakalda vitamindi bugün tekmeliyo kerata kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 walla bana zaman geçmio nedense haftalar geçmio sanki.
walla canım aslına bakarsan banada geçmiyo gibi geliyoda ama şaka maka arkama dönüp bakıyorum hamile olduğumu öğreneli 3.5 ay olmuş bu süre nasıl geçti anlamadım ... ama gün içindede dk.ları sayıyorum.... :uhm:
selam kızlaarr..
hepiniz süpersiniz. geçmişi şööyle bi okudum hoşuma gitti, göbekler möbekler maşallah harikasınız.. benim daha o kadar çıkmadı. bugün 14+6 yım yarın 15+0 olcam sanırım biraz geç şişçem ve siz benden daha öndesiniz.. sizin şubat başları gibi doğum benim 18 yada 19 şubat :)
biz doktordan geldik bu sabah, çok şükür herşey iyi. boyu 90,7 mm, ağırlığı 110gr olmuş
balık yiyemediğim için balık hapı danıştım o da OCEAN marka bi hap var kullanabilirsin dedi..
cinsiyetini sordum tabiikide (diğer doktorun kız dediğni söylemedim) daha göremedim 10 gün sonra yine gel hem cinsiyetine bakarız hemde 3lü tarama yaparız dedi. ama kıza benzettim dedi.. :ecrin_bebek: dur bakalım alkisalkisalkis
şu 3lü tarama testinde kafam karıştı, ben memleketimde 2li testimi yaptırdım doktor herşey normal dedi 3lü ye gerek yok dedi, bende gel deyince burdaki doktorum yapalım deyince hiç sesimi çıkartmadım. sanırım pek gerek yok ama genede yaptırayım bari..
siz ne diyosunuz bu konu hakkında kızlarr?
bu arada yeni foto koyanlar çokk güzel çıkmışlar. annelik hepimize yaradı söölemesi ayıp :kedi:
ayyy kızlar bebeğiniz hareketlerndimi benim hareket etmiyoo yaa korkuyorum biran önce yarın gelseydie kuzumu sağ sağlıklı içimde oldugunu görseydim(((
selam kızlaarr..
hepiniz süpersiniz. geçmişi şööyle bi okudum hoşuma gitti, göbekler möbekler maşallah harikasınız.. benim daha o kadar çıkmadı. bugün 14+6 yım yarın 15+0 olcam sanırım biraz geç şişçem ve siz benden daha öndesiniz.. sizin şubat başları gibi doğum benim 18 yada 19 şubat :)
biz doktordan geldik bu sabah, çok şükür herşey iyi. boyu 90,7 mm, ağırlığı 110gr olmuş
balık yiyemediğim için balık hapı danıştım o da OCEAN marka bi hap var kullanabilirsin dedi..
cinsiyetini sordum tabiikide (diğer doktorun kız dediğni söylemedim) daha göremedim 10 gün sonra yine gel hem cinsiyetine bakarız hemde 3lü tarama yaparız dedi. ama kıza benzettim dedi.. :ecrin_bebek: dur bakalım alkisalkisalkis
şu 3lü tarama testinde kafam karıştı, ben memleketimde 2li testimi yaptırdım doktor herşey normal dedi 3lü ye gerek yok dedi, bende gel deyince burdaki doktorum yapalım deyince hiç sesimi çıkartmadım. sanırım pek gerek yok ama genede yaptırayım bari..
siz ne diyosunuz bu konu hakkında kızlarr?
bu arada yeni foto koyanlar çokk güzel çıkmışlar. annelik hepimize yaradı söölemesi ayıp :kedi:
ayyy kızlar bebeğiniz hareketlerndimi benim hareket etmiyoo yaa korkuyorum biran önce yarın gelseydie kuzumu sağ sağlıklı içimde oldugunu görseydim(((
Cnm maşallah bebeğine bende balık yiyemiyorum dr haftada 3 kez ye dedi imkansız.
cnm insan görmeyince hep korku oluyor içinde ama boşu boşuna germe kendini yarın görünce hepsi geçer hayırlısıyla ben bazen bişiler hissediyorum ama bebekm bilmiyorum
evet öyle düşününce arkamızda uzun bir zaman bıraktık ama ben çok sabırsızım galiba sonlarına gelmek istiyorum artık doğum konuşmak bebişlerin tek tek geliş haberlerini allmak istiyorum.Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah.sen hepimizden öndesin hafta kıdemin var.ya ben fifayı merak ediyorum geri gelmedi kapsama alanı dışından.neden acaba.
kız voles portakalda vitamin olayını anlamadım ben..
aryacım sen hastaymıssın galıba gecmıs olsun canım aklım yerınde degıl kususra bakma nolur gec yazdıgım ııcın
canım fifa tatile falan çıktı sanırım kadınlar klübünden gelen msjları geri gönüyormuş moderatörlerden elifle konuştum bu yüzdende açığa alınmış ne zaman msjlar mailine ulaşır o zaman tekrar aktif olucakmış eğer olmazsa üyeliğini iptal ediyolar ama öyle hemen değil bekliyorlar epey bi süre...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım fifa tatile falan çıktı sanırım kadınlar klübünden gelen msjları geri gönüyormuş moderatörlerden elifle konuştum bu yüzdende açığa alınmış ne zaman msjlar mailine ulaşır o zaman tekrar aktif olucakmış eğer olmazsa üyeliğini iptal ediyolar ama öyle hemen değil bekliyorlar epey bi süre...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?