2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar bayağı büyüttüm ben göbişi hehe walla 9. ayda düşünemiyorum kendimi beni hastaneye yuvarlayarak götürürsün diyorum volkana kaydirigubbakcemile3

canım benim karnıma bakan kız diyo hep yanlarada yayvan çünkü erkeklere top yutmuş gibi diyolar ya ben yanlardanda genişliyorum canım hayırlısı walla sıpam insafa gelir gösterirse...

Saol bitanem.eşim türkcellde çalışıyor eskiden ist.bağlıydı şimdi bursaya şirket değişince bizde allak bullak olduk anlıyacağın.

noldu ya göbiş ekliyim derken bi üzüntülü olmuş topik ne kaçırdım dur bi okim...

cnm maşallah göbişlerinize yalelinkide büyümüş seninkide bana top gibi geldi benimki senden daha yayvan.ama ona bakmıyor aslında benim bir tanıdığım deniz topu yutmuş gibiydi zayıftı sadece karındı ama kızı oldu.

sağol canım ah ahhh zaman ne çabuk geçiyo daha dün portakalda vitamindi bugün tekmeliyo kerata kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 walla bana zaman geçmio nedense haftalar geçmio sanki.

Allah iyiliğini versin kızkaydirigubbakcemile3 walla bana zaman geçmio nedense haftalar geçmio sanki.

walla canım aslına bakarsan banada geçmiyo gibi geliyoda ama şaka maka arkama dönüp bakıyorum hamile olduğumu öğreneli 3.5 ay olmuş bu süre nasıl geçti anlamadım ... ama gün içindede dk.ları sayıyorum.... :uhm:

evet öyle düşününce arkamızda uzun bir zaman bıraktık ama ben çok sabırsızım galiba sonlarına gelmek istiyorum artık doğum konuşmak bebişlerin tek tek geliş haberlerini allmak istiyorum.Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah.sen hepimizden öndesin hafta kıdemin var.ya ben fifayı merak ediyorum geri gelmedi kapsama alanı dışından.neden acaba.

selam kızlaarr..
hepiniz süpersiniz. geçmişi şööyle bi okudum hoşuma gitti, göbekler möbekler maşallah harikasınız.. benim daha o kadar çıkmadı. bugün 14+6 yım yarın 15+0 olcam sanırım biraz geç şişçem ve siz benden daha öndesiniz.. sizin şubat başları gibi doğum benim 18 yada 19 şubat :)
biz doktordan geldik bu sabah, çok şükür herşey iyi. boyu 90,7 mm, ağırlığı 110gr olmuş
balık yiyemediğim için balık hapı danıştım o da OCEAN marka bi hap var kullanabilirsin dedi..
cinsiyetini sordum tabiikide (diğer doktorun kız dediğni söylemedim) daha göremedim 10 gün sonra yine gel hem cinsiyetine bakarız hemde 3lü tarama yaparız dedi. ama kıza benzettim dedi.. :ecrin_bebek: dur bakalım alkisalkisalkis
şu 3lü tarama testinde kafam karıştı, ben memleketimde 2li testimi yaptırdım doktor herşey normal dedi 3lü ye gerek yok dedi, bende gel deyince burdaki doktorum yapalım deyince hiç sesimi çıkartmadım. sanırım pek gerek yok ama genede yaptırayım bari..
siz ne diyosunuz bu konu hakkında kızlarr?

bu arada yeni foto koyanlar çokk güzel çıkmışlar. annelik hepimize yaradı söölemesi ayıp :kedi:

ayyy kızlar bebeğiniz hareketlerndimi benim hareket etmiyoo yaa korkuyorum biran önce yarın gelseydie kuzumu sağ sağlıklı içimde oldugunu görseydim (((

canım benım doktorumda 2lı temız cıkarsa 3 luye gerek yok dedı ama madem yaptıralım dedı yaptır sende hem ıcın daha da rahat eder
bu arada masallah bebısıne

ayyy kızlar bebeğiniz hareketlerndimi benim hareket etmiyoo yaa korkuyorum biran önce yarın gelseydie kuzumu sağ sağlıklı içimde oldugunu görseydim (((

Allahın ıznıyle bısey olmaz canım mutlaka hareket edıyordur ama bız tecrubelı olmadgımız ıcın anlayamıyoruz.aklıan kotu seyler getırme ıyı dusun ıyı olsun

Cnm maşallah bebeğine bende balık yiyemiyorum dr haftada 3 kez ye dedi imkansız.

cnm insan görmeyince hep korku oluyor içinde ama boşu boşuna germe kendini yarın görünce hepsi geçer hayırlısıyla ben bazen bişiler hissediyorum ama bebekm bilmiyorum

aryacım sen hastaymıssın galıba gecmıs olsun canım aklım yerınde degıl kususra bakma nolur gec yazdıgım ııcın

canım fifa tatile falan çıktı sanırım kadınlar klübünden gelen msjları geri gönüyormuş moderatörlerden elifle konuştum bu yüzdende açığa alınmış ne zaman msjlar mailine ulaşır o zaman tekrar aktif olucakmış eğer olmazsa üyeliğini iptal ediyolar ama öyle hemen değil bekliyorlar epey bi süre...

kız voles portakalda vitamin olayını anlamadım ben..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

3 lü test kaçıncı hafta yapılıyor
ben 17+2 yim ve 2 hfta sonra doktora gideceğim 20.hafta içindeyken
heralde doktorum benden 3 lü test istemicek

aryacım sen hastaymıssın galıba gecmıs olsun canım aklım yerınde degıl kususra bakma nolur gec yazdıgım ııcın

Hiç sorun değil cnm çok teşekkür ederim.bazen gözden bende bazı şeyleri kaçırıyorum.soğukalgınlığı işte.

anladım cnm dönsede neler yapmış öğrensek.

kız ne gülüyon anlatsana özelden yaz istersen.

kızlar annemler yazlıktan dönüyolar bugün... bende akşam iftara çağırdım walla hamile kaldığımdan beri kimse gelmemişti misafir olarak yemeğe... gerçi pek misafir sayılmazlar ama gelen giden olmayınca ne zamandır misafir oldular:)) 3 saatlik yolları kalmış şimdi konuştum hayırlısıyla gelsinler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…