2010 Şubat Anneleri

ınsallah canım gozun aydın

ayy kızlar şöyle bir geçmişe baktımda ilk 10 sayfadayım ne kadar uzun zaman geçmiş sağlıkla geçsin inş bu günlarimiz hepimizin

3 lü test kaçıncı hafta yapılıyor
ben 17+2 yim ve 2 hfta sonra doktora gideceğim 20.hafta içindeyken
heralde doktorum benden 3 lü test istemicek

canım 16-18. haftalar arası yapılıyo gecikmiş olucaksın sen ya yapmıycak yada dalgınlığına gelmiş olabilir... arayıp sor bence...

canım 16-18. haftalar arası yapılıyo gecikmiş olucaksın sen ya yapmıycak yada dalgınlığına gelmiş olabilir... arayıp sor bence...

heralde yapmıcak son randevumu takvimden kendi ayarladı
2 li temiz çıktı yapmaz diyorum ama
arayıp sormak daha iyi

voles gözün aydın yemek hazırlayabilecekmisin bari.ben mutfak kapısından girmiyorum nerdeyse.dolaplar bana kokuyormuş gibi geliyor.

kızlar selam güzel sonuçlar alanları tebrik ediyourmmmm.. yeni gelenlere hoşgeldin diyourm şimdilik bugun pek halim yok..kimse alınmasın nolur.. siz yazın ben okuyorum..:)opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr

cnm cimcimeler çoğalıyor hayırlısı olsun.

gözün aydın cnm.kalabalık sofra daha tatlı oluyor.ama hamileyken zor cidden bana kokmuyor artık ama çabuk yoruluyorum.

gözün aydın canım hayırlısı ile al kucağına........

hayyırlı olsun canım saglıklıca kucagına alırsın ınsallah

cnm cimcimeler çoğalıyor hayırlısı olsun.

gözün aydın cnm.kalabalık sofra daha tatlı oluyor.ama hamileyken zor cidden bana kokmuyor artık ama çabuk yoruluyorum.

sağolun darısı öğrenemeyenlerin başına bizimki de kapattı ama doktor çok kısa süre gördüm dedi bakalım artık
ayrıca hissedebiliyorum da arada fıstığımı:sm_cool:

sizinle birşey daha paylaşayım haftasonu LCW den pantolon almıştım ya bugünde onu giydim ayyy nasıl rahat anlatamam size geniş bi lastiği var birde ipi bar kot ama kumaş kesimli valla boşuna eziyet çekmişim kotların beli yarı lastik olan pantolonlarımı giycem diye bu akşam kaldırcam hepsini.tavsiye ederim yolunuz düşerse bi deneyin çok rahat

slm kızlar nasılsınız? bizimde randevumuz yarın bakalım hayırlısı ne durumdayız? umarım herşey yolundadır. cinsiyetini merak ediyorum. ama bizim ki iki hafta önce gittiğimizde hiç bişey söylemedi. benimde sormak hiç aklıma gelmedi. bakalım öğrenebilecekmiyiz yarın.

bende aldım canım aynı pantolondan super rahat dedıgın gıbı
bende gıyemıyordum kotlarımı cok ıyı oldu etek aldım ıkı tanede belı lastıklı onlarında cok rahatlar gercekten baksın arkadaslar
bebgım dıger kıyafetlerımle rahatsız oluyor gıbı gelıyordu bana sankı ezıyet edıyormusum gıbı hıssedıyordum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…