kız ne gülüyon anlatsana özelden yaz istersen.
kızlar annemler yazlıktan dönüyolar bugün... bende akşam iftara çağırdım walla hamile kaldığımdan beri kimse gelmemişti misafir olarak yemeğe... gerçi pek misafir sayılmazlar ama gelen giden olmayınca ne zamandır misafir oldular:)) 3 saatlik yolları kalmış şimdi konuştum hayırlısıyla gelsinler inşallah....
3 lü test kaçıncı hafta yapılıyor
ben 17+2 yim ve 2 hfta sonra doktora gideceğim 20.hafta içindeyken
heralde doktorum benden 3 lü test istemicek
canım 16-18. haftalar arası yapılıyo gecikmiş olucaksın sen ya yapmıycak yada dalgınlığına gelmiş olabilir... arayıp sor bence...
merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr
kızlar annemler yazlıktan dönüyolar bugün... bende akşam iftara çağırdım walla hamile kaldığımdan beri kimse gelmemişti misafir olarak yemeğe... gerçi pek misafir sayılmazlar ama gelen giden olmayınca ne zamandır misafir oldular:)) 3 saatlik yolları kalmış şimdi konuştum hayırlısıyla gelsinler inşallah....
gözün aydın canım hayırlısı ile al kucağına........
hayyırlı olsun canım saglıklıca kucagına alırsın ınsallah
cnm cimcimeler çoğalıyor hayırlısı olsun.
gözün aydın cnm.kalabalık sofra daha tatlı oluyor.ama hamileyken zor cidden bana kokmuyor artık ama çabuk yoruluyorum.
sağolun darısı öğrenemeyenlerin başına bizimki de kapattı ama doktor çok kısa süre gördüm dedi bakalım artık
ayrıca hissedebiliyorum da arada fıstığımı:sm_cool:
voles gözün aydın yemek hazırlayabilecekmisin bari.ben mutfak kapısından girmiyorum nerdeyse.dolaplar bana kokuyormuş gibi geliyor.
sizinle birşey daha paylaşayım haftasonu LCW den pantolon almıştım ya bugünde onu giydim ayyy nasıl rahat anlatamam size geniş bi lastiği var birde ipi bar kot ama kumaş kesimli valla boşuna eziyet çekmişim kotların beli yarı lastik olan pantolonlarımı giycem diye bu akşam kaldırcam hepsini.tavsiye ederim yolunuz düşerse bi deneyin çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?