2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar.
Bir kaç gündür hiç keyfim yerinde değil. Okusam da cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Ramazan bana hiç yaramadı. Kocişe iftarlık yemek yap, gece yarısı sahura yemek yap çok yoruluyorum. Yorgunluktan daha saat 10 olmadan yatıyoruz. Her tarafım ağrıyo, özellikle sol tarafım. Dön o tarafa dön bu tarafa, uyuduğumu bile anlamadan davulcu... Sahurdan sonra gene hiç uyuyamıyorum. İki dakika dalsam kabuslar. Sonra iş yerinde zaten iş yok bütün gün uyuklamakla geçiyor. Artık hiç çalışmak istemiyorum. ben bu halde çalışıyorum görümcemle kaynanam evde fırt fırt geziyolar. Daha da paraları yok diye faturalarını biz ödüyoruzmafoldumben Anlıyacağınız iyice nefret ettim çalışmaktan. Köyde olsalar da sinirlerimi bozuyolar işte. Bi de onların işgüzarlıklarından eşim gececi işten geldiği halde uykusuz köye gidip gelmek zorunda kalıyo. Aklım çıkıyo başına bişiy gelecek diye annesi nasıl bi insan hala anlamıyorum.
Anlayacağınız çok bunaldım kızlar. Depresyona giriyorum galiba. Canım hiç bişi istemiyo:gitme:

kızlae göbişleriniz çıkmaya başaladımı benim henüz öyle çok çıkmadı hala eski pantolonlarımın içine girebiliyorum. düğme birazcık zor kapanıyor ama girebiliyorum. bilmiyorum benim göbiş henüz çok belli değil bakalım.

slm kızlarr... nasılsınız bakalım :)))

maşallah şubat annelerine.. aynı anda 18 kişi sayfada :)))

ben bayağıdır eskilerin içine giremiyorum göbüş fırladı birkaç bişey aldım onlarla idare ediyorum bi de kışa alırım tmm işte

bu kaynanalar nıye boyle hıc anlamıyorum valla nıye evlatlarını dusunmuyorlar odemeyın canım sızde faturalarını fılan esınde bıraz tavrını koysun yanı

sıkma canını olmazsa işi bırak sende otur evinde rahat rahat gecir hamileliğini
ben dayanamazsam öyle yapıcam
zaten daha sonrada calışmıcam

hamıle pantolonlarının yanaıan varılmıyor zaten ne kadar pahalı ınsanı soyuyorlar resmen

yok ben hamile kıyafeti almadım birkaç tunik aldım lastikli etek tayt falan öyle idare ediyorum kışa belki bi hamile pantolonu alırım

kızlar bu dediginiz pantolon kot mu ? benim kumas pantalon almam lazım. Dun Gebe markasına baktım 99 TLydi ve vazgectim hemen :))

,

ödemeyin sizde ohh valla tamam annesi at desen atılmaz sat desen satılmaz ama sizinde aileniz büyüyor bi dünya masrafınız olacak ne anlayışsızlar ya çalışma hayatım ben kocise baştan söylemiştim sen annene çalış ben anneme çalışayım ortada yuva diye birşey kalmaz kabullenmem baştan bil dedim valla kimse kusura bakmasın ama 20 tl bile vermem analar günü yeter aradada gönülleri hoş olsun diye ufak birşeyler yapıyorum herkes kendi evini düşünsün.sende sıkma canını kocanla konuş ben bu halimle sana destek olayım diye çalışıyorum ama bu şeklilde kabul edemem de bende işten çıkayım oldu olacak bide bana bak.iyi valla klava:klava:

canım ne güzel bebgi görmüşşsün.ben hiç saglıklı bişey yiyemiyorum ozaman yıgınla hap kullanmama lagzım ne edecem ben.bende doktora gidince başka doktora gittigimi söylemeyecegim bakalım salı günü ne diyecek..

merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr

ayy.tebrikler canım.salıkla gelir inşallah..

sende inşallah iyi haberlerle gelirsin umarım.cinsiyeti aman unutma....

canım ya önce bebek dogunca çalışmayı düşünüyormusun sen,eger düşünmüyorsan şimdiden çıkmanı tavsiye ederim evde dinlenirsin.tabiki faturalarını ödettirirler nede olsa iki kişi calışıyo gözüküyorsunuz..ohhh ne rahatlar...

ben hala eski giysilerimi giyiyorum ama göbegim artık net görünüyo yani büyüdü.

hamıle pantolonlarının yanaıan varılmıyor zaten ne kadar pahalı ınsanı soyuyorlar resmen

benim hazırda iki tane var kızımdan kalma ohh anacım benim herşey hazır yani..

VOLES geriye dönemedim canım.iyi dileklerin için sagol bi tanem.göbegini görmedim henüz bu yazıyı bitireyim çok merak ettim hemen bakacagım..
bizim makinede tabi şimdi adanada.gelsinlerde çekip bende koyacagım.artık belli bebegim.

kızlar çok çok rahat hissediyorum artık ben minigi.

canım ya Allah sabır versin
senle aynı durumdayım kaynana görümce muhabbeti gerçi kaynanamın kayınbabamdan emekli maaşı var ama genede elimize bakıyolar biz çalışalım bu halde ne zorluklarla onlar fink atsın gece otursun tv izlesin sabah 11 deuyansın evde rahat ohh
geçen sinirden 3 gün baş ağrısı çektim bunaltıyolar ama bebeğim için sakin olmaya çalışıyorumm
birde hayatta hiçbirşey için kendini yıprattığına değmiyo bunu anamın evinden ayrılıp ellere karışınca anladım

kızlar bu dediginiz pantolon kot mu ? benim kumas pantalon almam lazım. Dun Gebe markasına baktım 99 TLydi ve vazgectim hemen :))

evet kumaş kesimli ama kot pantolon çook rahat valla boşuna 1 aydır diğer pantolonların içine gircem diye uğraşmışım bebeğide boşuna sıktık.hamile pantolonları çok pahalı 100 tl farıda sadece belinde geniş lastik bide öyle kaliteli alayım 2-3 yıl giyerim diye birşeyde yokk vermem o kadar para biraz daha soğusun havalar kadife hamilelik alırım kasım-subat a kadar giydim mi yeter bana 1 tane

ya geçen LCW ya girdim öle kot göremedim ben ya alıcaktım c.tesi gene bakıyım bari hamile pantalonu aldım ama bol geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…