srpp daha önce yazmıştım.ismin serapmı
florist gril srpp hangi doktora hangi hastaneye gidiyosunuz şekerler.
canım bebeğin hareketleri öyle batar gibi değildir heralde can acıtmıyodur
ben 1-2 kez hissetim pıt pıt vurup kaçtı sanki
Benin alilemde eşimin aileside köyde yaşıyolar. Fatura ödeme merkezleri yarım saat mesafede. Gençler tüm köyden faturaları toplayıp gidip yatırıyolardı ama bi kaç defa onlar da parayı alıp ödememişler. Eşimin iş güzarlığı bizimkilerin de kendi ailesinin de faturalarını topladı otomatik ödemeye verdi. Benim annemler hesaplayıp faturalarını bize parasını fazla fazla veriyolar ama bunlar o günden beri hiç sormadılar. Kaç kere istedik yok olunca vercez diyolar.....
neden bu erkek tarafı bu kadar rahat olurlarki .aceba oglumuz nede olsa ödesinmi diyolar.kızın ailesi herzaman kızımıza bi söz gelmesin diye fazlasını yaparlar.
biricik madem öyle sende ailendende para alma.madem senin alilen vermiyo bundan sonra bende ailemden almıyorum desene.ozaman iki fatura ödemek zor olur.ohh nede olsa sizinkiler veriyo geriye bi tane kalıyo onuda ödüyo.valla ben olsam ailemden asla almam.ödesin eşş....k gibi derim .kusura bakma ama canım sıkılıyo
Evet canım ismim serap
Benim doktorum Yeşilyurt Devlet Hastanesinden Adnan Keklik. Sizler kime gidiyorsunuz?
neden bu erkek tarafı bu kadar rahat olurlarki .aceba oglumuz nede olsa ödesinmi diyolar.kızın ailesi herzaman kızımıza bi söz gelmesin diye fazlasını yaparlar.
biricik madem öyle sende ailendende para alma.madem senin alilen vermiyo bundan sonra bende ailemden almıyorum desene.ozaman iki fatura ödemek zor olur.ohh nede olsa sizinkiler veriyo geriye bi tane kalıyo onuda ödüyo.valla ben olsam ailemden asla almam.ödesin eşş....k gibi derim .kusura bakma ama canım sıkılıyo
florist gril srpp hangi doktora hangi hastaneye gidiyosunuz şekerler.
Voles cicim senin bebek hakkında bende fikrimi belirteyim bence erkek:)))
kız eski profil resmin güzeldi onu koysana ,en azından alışmıştım o resme ben.
cnmm ahmet seçkin önoğluna gidiyorum şirinyerde muaynenesi. sen nereye gidiyorsun
eski resmim yeni resim koyunca kayboldu bulamıyorummmafoldumben
bende onun muayene arkadaşı tahir özgüder e gidiyorum
cnmm ahmet seçkin önoğluna gidiyorum şirinyerde muaynenesi. sen nereye gidiyorsun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay canım bi öğrenseydik te topikte rahatlasaydı... resmen ikiye bölünüldü yarısı erkek diğer yarısı kız diyo bende kız gibi hissediyorum ama kendi duygularıma güvenmiyorum yönlendirenim çok oldu o yüzden yarını bekliycez kısmetse öğreniriz....
pofidicim sende izmirdemisin anacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?