2010 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
canım bebeğin hareketleri öyle batar gibi değildir heralde can acıtmıyodur
ben 1-2 kez hissetim pıt pıt vurup kaçtı sanki

Ne bileyim. Günlerdir hep bebeğin hareketlerini hissetmeyi bekliyorum tık yok. Sadece arada hafif bi çekilme, çimdik gibi bi ağrı hissediyorum belki diyorum budur..

neden bu erkek tarafı bu kadar rahat olurlarki .aceba oglumuz nede olsa ödesinmi diyolar.kızın ailesi herzaman kızımıza bi söz gelmesin diye fazlasını yaparlar.
biricik madem öyle sende ailendende para alma.madem senin alilen vermiyo bundan sonra bende ailemden almıyorum desene.ozaman iki fatura ödemek zor olur.ohh nede olsa sizinkiler veriyo geriye bi tane kalıyo onuda ödüyo.valla ben olsam ailemden asla almam.ödesin eşş....k gibi derim .kusura bakma ama canım sıkılıyo

doğru kuşum kız aileleri kızlarına laf gelmesin diye
ödleri kopar ama erkeğin ailesi bunu sıradan ve mecbur görüyor

selmakerem sende çok genç duruyon iki bebek bide yolda maşallah.kaç yaşındasın hımmm

Aah ah bütün paralar bende birikiyo, ödemeler benden geçiyo. Benim kocam patronluk taslıyo sadece emir veriyo aman haa diyo iyi takp et.:mymeka: Şaka bi yana ben muhasebeci olduğum için bankalarla içli dışlıyım diye hep ben ilgileniyorum. Asıl ondan kaynaklanıyo. Yani ailemden de almasam hiç geçinemeyiz. Ama ona öyle yansıtçam hiç olmadı. Almıyorum ailemden de diyeceğim ona, son çare olarak. Önce şu cumartesi bi geçsin......

Voles cicim senin bebek hakkında bende fikrimi belirteyim bence erkek:)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay canım bi öğrenseydik te topikte rahatlasaydı... resmen ikiye bölünüldü yarısı erkek diğer yarısı kız diyo bende kız gibi hissediyorum ama kendi duygularıma güvenmiyorum yönlendirenim çok oldu o yüzden yarını bekliycez kısmetse öğreniriz....

Babası rüyasında gördüyse iş bitmiştir bence.:asigim:

Ben hep iki oğlum üçüncüsü kız olsun diye hayal ediyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldım herkes kız dedi bana. Senin gibi çok etkilendim bende. Kız gibi hissetmeye başladım. Eşime gelince nerdeyse kesin gözüyle bakıyordu erkek olduğuna. Böyle yapma kız olursa üzülecekmisin yani diyodum. Olur mu hiç üzülmem diyodu o da... Rüyamda da çok gördüm ama ünisex olarakkaydirigubbakcemile3

hatta bi gece karnımı seviyoduk eşimle. Yine "ya kızsa üzülmeyeceksin dimi" dedim. "Yok aşkım hiç üzülmicem çok sevineceğim" dedi. Ben de o zaman bebeğe de söyle de o da üzülmesin kızsa eğer dedim. Bu karnımı okşamaya başladı "uleeen sen kızmısın yoksa, keserim haaa" diyerek:roflol: Tehditle oldu bu iş galiba biraz:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…