2010 Şubat Anneleri

herkese slm muhabbetiniz bol olsun.bende bebişimin cinsiyetini sonunda dün öğrenebildim.kız annesi oluyorum teyzeleri.Allah herkesin yavrusunu sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

şekerler benim mesai doluyor eve gideyim daha yemek yapacağım. geçmişi okumaya pek vaktim kalmıyor o yüzden bir şey sorup cevap dönmezsem küsmeyin bana hepinizi öpt kocaman:1hug:

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

benim eşimde kız diyo ama oda etkilenmiş olabilir bazende erkek diyo çünkü tam karar vermiş değil bide çevremizde hiç erkek doğuran yok 3 arkadaşımızın kızı oldu kuzenimiz ikiz hamile tek yumurta iki kızı olucakmış hep kız hep kız birininde erkek çocuğu olmalı arada diyo oda biz olabiliriz diyo:)) onun teorisi bu yönde bakalım canım hayırlısı kız erkek nasılsa ilk... bizim olsun sağlıklı olsunda gerisi hikaye.....

herkese slm muhabbetiniz bol olsun.bende bebişimin cinsiyetini sonunda dün öğrenebildim.kız annesi oluyorum teyzeleri.Allah herkesin yavrusunu sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

iyi iyi cinsiyeti belli olan çogalıyobgözün aydın canım.bu yaren bi şunları yazsa..kızlar biz yazamazmıyız bunları hımm.

şekerler benim mesai doluyor eve gideyim daha yemek yapacağım. geçmişi okumaya pek vaktim kalmıyor o yüzden bir şey sorup cevap dönmezsem küsmeyin bana hepinizi öpt kocaman:1hug:

hadi güle güle canım...

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh :Saruboceq:

yaa bende öğrenmek istiyorummm
kızım olursa ela koyucam oğlum olursa emir kaan koyucam hazırladık babasıyla teyzeleride diodki hadi öğren artık ciciler almak istiyoz diolar
of başşım ağrıyo hala yaa okutem bari akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…