herkese slm muhabbetiniz bol olsun.bende bebişimin cinsiyetini sonunda dün öğrenebildim.kız annesi oluyorum teyzeleri.Allah herkesin yavrusunu sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
şekerler benim mesai doluyor eve gideyim daha yemek yapacağım. geçmişi okumaya pek vaktim kalmıyor o yüzden bir şey sorup cevap dönmezsem küsmeyin bana hepinizi öpt kocaman:1hug:
herkese slm muhabbetiniz bol olsun.bende bebişimin cinsiyetini sonunda dün öğrenebildim.kız annesi oluyorum teyzeleri.Allah herkesin yavrusunu sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
hatta bi gece karnımı seviyoduk eşimle. Yine "ya kızsa üzülmeyeceksin dimi" dedim. "Yok aşkım hiç üzülmicem çok sevineceğim" dedi. Ben de o zaman bebeğe de söyle de o da üzülmesin kızsa eğer dedim. Bu karnımı okşamaya başladı "uleeen sen kızmısın yoksa, keserim haaa" diyerek:roflol: Tehditle oldu bu iş galiba biraz:1closedeyes:
ayrıcana 70 kiloyum çokta güzelim yani:asigim:
Babası rüyasında gördüyse iş bitmiştir bence.:asigim:
Ben hep iki oğlum üçüncüsü kız olsun diye hayal ediyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldım herkes kız dedi bana. Senin gibi çok etkilendim bende. Kız gibi hissetmeye başladım. Eşime gelince nerdeyse kesin gözüyle bakıyordu erkek olduğuna. Böyle yapma kız olursa üzülecekmisin yani diyodum. Olur mu hiç üzülmem diyodu o da... Rüyamda da çok gördüm ama ünisex olarakkaydirigubbakcemile3
cnmm gözünaydın.
şundan emin ol kilo konusunda topiktede kadınlar kulubundede birinciyimdir. kimse beni geçemez.
gözün aydın canım.zemuszemus
şekerler benim mesai doluyor eve gideyim daha yemek yapacağım. geçmişi okumaya pek vaktim kalmıyor o yüzden bir şey sorup cevap dönmezsem küsmeyin bana hepinizi öpt kocaman:1hug:
anacım benm hamile kalmadan çncede kiloludum zaten 100 de olsan geçemezssin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?