2010 Şubat Anneleri

o yüzdende hamile olduğumu anlamıyom beni zaten 9 aylık hamileden beter göbeğim vardı belli olmaz o yüzden.

anacım ne sen sor ne ben sölüyeyim ama 100ün üstündeyim.

Boş veer doğumdan sonra mum gibi eriyeceğiz nasılsa, uykusuz gecelerde... Emziren bi anne günde yaklaşık yarım kilo veriyomuş diye duymuştum yine kadınlar kulübünde. Süt yapan kilo yapmayan türden beslenip eskisinden de zayıf oluruz inşallahkaydirigubbakcemile2

100 ün üstümü inanmam hayatta .....

valla.zemuszemus bu resimde zayıfım ben bi alıp veririm zaten evlerndikten sonrada aldım bünyem öçle tyani.tam sıkı bi rejime gircektim hamile kaldım.gerçi bu kiloyla hamile kalmamda mucize oda ayrı.

merhaba kızlar keyifler nasıl bugün? bebişler iyi mi?
slm canım hoş geldin.

öle canım doğurunca zatıflarsın diyolar.

fatoşş kız alınma sadece resminde öle durmuyosunda şaşırdım ne var kiloluysan canım isteyince zayıflarsın opuyorumnanaktan

kızlar hakkettende gidiyo o kilolar.ben sekiz ayda 20 kiloyu verdim.nasıl verdim ben bile anlammaştım.56 ile başladım dedimya önce 51 idim.annemi kaybedince üzüntüden 5-6 kilo birden aldım.o kiloları aynen fatoşum senin dedigin gibi vereyim derken hamile kaldım.sonra verecegime inanıyorum.boşver yani veriliyo sen hamileligin keyfini çıkarbhepimiz çıkırtalım.ohhh sefamız olsun

evet katılıyorum benim arkadaşım da 25 - 30 kilo civarı almıştı hem emzirirken hem de çocuk çok hareketli olduğundan dal gibi oldu sanki hiç doğum yapmamış gibi inşallah biz de öyla oluruz hareket çok önemli gebelikte de hareketli olmak lazım çok kilo almamak için bence

Ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım:kedi: ve öyle de hamile kaldım
Benim ideal kilom 70 ve ben 82 ile hamile kaldım. Zayıflayım sonra diyordum ama vazgeçtim beklemekten. Şimdilik 3 kilo falan aldım galiba. Kafama takmamaya çalışıyorum sonrasında veririm diyorum ama hayırlı olsun naniknanik

amannnn canımız sağolsun ya kiloyu kim takar benim bebeğim oluyo kilomu düşünürüm bennnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…