kaç kilosunda sen.hiç öyle gözükmüyosun
anacım benm hamile kalmadan çncede kiloludum zaten 100 de olsan geçemezssin beni.
anacım ne sen sor ne ben sölüyeyim ama 100ün üstündeyim.
kız kaç kilosun yahuu :1shok:
100 ün üstümü inanmam hayatta .....
slm canım hoş geldin.merhaba kızlar keyifler nasıl bugün? bebişler iyi mi?
Boş veer doğumdan sonra mum gibi eriyeceğiz nasılsa, uykusuz gecelerde... Emziren bi anne günde yaklaşık yarım kilo veriyomuş diye duymuştum yine kadınlar kulübünde. Süt yapan kilo yapmayan türden beslenip eskisinden de zayıf oluruz inşallahkaydirigubbakcemile2
kız dügün resimlerin aklıma geliyo çok iyi duruyon.yoksam sende evlenince alanlardanmısın
slm canım hoş geldin.
öle canım doğurunca zatıflarsın diyolar.
kızlar hakkettende gidiyo o kilolar.ben sekiz ayda 20 kiloyu verdim.nasıl verdim ben bile anlammaştım.56 ile başladım dedimya önce 51 idim.annemi kaybedince üzüntüden 5-6 kilo birden aldım.o kiloları aynen fatoşum senin dedigin gibi vereyim derken hamile kaldım.sonra verecegime inanıyorum.boşver yani veriliyo sen hamileligin keyfini çıkarbhepimiz çıkırtalım.ohhh sefamız olsun
Ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım:kedi: ve öyle de hamile kaldım
Benim ideal kilom 70 ve ben 82 ile hamile kaldım. Zayıflayım sonra diyordum ama vazgeçtim beklemekten. Şimdilik 3 kilo falan aldım galiba. Kafama takmamaya çalışıyorum sonrasında veririm diyorum ama hayırlı olsun naniknanik
oph ne güzel kimse yok diyodum izmirden 4 kişi olduk.
amannnn canımız sağolsun ya kiloyu kim takar benim bebeğim oluyo kilomu düşünürüm bennnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?