Ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım:kedi: ve öyle de hamile kaldım
Benim ideal kilom 70 ve ben 82 ile hamile kaldım. Zayıflayım sonra diyordum ama vazgeçtim beklemekten. Şimdilik 3 kilo falan aldım galiba. Kafama takmamaya çalışıyorum sonrasında veririm diyorum ama hayırlı olsun naniknanik
beş kişiyiz canım benim bende izmirliyim:lepi:[/QU
:sm_cool:kızlar ben de izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla buradayız
beş kişiyiz canım benim bende izmirliyim:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
(ben de resim koydum bakıııın:kedi:)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
(ben de resim koydum bakıııın:kedi:)
tabi canım dert etmiyin..
bende kocişi tombik yapanlardanımkaydirigubbakcemile3adam evlendiginde dal gibiydi sıfır yag .tatlı börek çörekler yapa yapa kilo aldı şimdi göbegi önde gidiyoo.bende bi türlü doguramadın sanal çocugumuzu diyom.oda gülüyo senin eserin diyo.yaklaşık üç yıldır dogru dürüst pasta falan yapmama.patates kızartması falan eve girmez ama biraz geç kaldık herhalde.neyse çok degil göbegi ama dalga geçiyorum sürekli:CüvCüv:
beş kişiyiz canım benim bende izmirliyim:lepi:
pek ciciymişsin maşallah e daha miniciksin sen....
kızlar ben geldim ayy bu rsimler konusunda yazdıklarınızı neden önce söylemediniz googleden görsellerden baktım da kk daki bütün msj var nerrdeyse yaaa bu hiç iyi bişe değil(((((((( bizim yazdıklarımız neden sadece burda kalmıyokiii neyse resimlere bektım çok şükür resmmimi bulamadım inş bulunmaz da ama deren_06 mydarlig bunralın resimlerini görsellerde görümmmm ben töbeeee ettim bir daha resim koymama nete eşim görürse öldürür beniiii:))))))))))
kızlar ben geldim ayy bu rsimler konusunda yazdıklarınızı neden önce söylemediniz googleden görsellerden baktım da kk daki bütün msj var nerrdeyse yaaa bu hiç iyi bişe değil(((((((( bizim yazdıklarımız neden sadece burda kalmıyokiii neyse resimlere bektım çok şükür resmmimi bulamadım inş bulunmaz da ama deren_06 mydarlig bunralın resimlerini görsellerde görümmmm ben töbeeee ettim bir daha resim koymama nete eşim görürse öldürür beniiii:))))))))))
pek ciciymişsin maşallah e daha miniciksin sen....
kızlar ben bi çıkayım biraz dinleneyim sonra gelirim by
Anaçım ayol ben:kedi: Burçlardan bahsetmişsiniz yengeç burcuyum ben. Üniversite 1 de evlendim, bi kaç ay sonra bebek istedik ama olmadı. Sonra okulun bitmesine 1 ay kala mutlu haberi aldıkTabi kızacaklar diye kimseye söylemiyorduk bebek istiyoruz diye. Herkes " bak cadıya nasılda ayarlamış tam okul bitince hamile kaldı" diyomuş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?