2010 Şubat Anneleri

tabi canım dert etmiyin..
bende kocişi tombik yapanlardanımkaydirigubbakcemile3adam evlendiginde dal gibiydi sıfır yag .tatlı börek çörekler yapa yapa kilo aldı şimdi göbegi önde gidiyoo.bende bi türlü doguramadın sanal çocugumuzu diyom.oda gülüyo senin eserin diyo.yaklaşık üç yıldır dogru dürüst pasta falan yapmama.patates kızartması falan eve girmez ama biraz geç kaldık herhalde.neyse çok degil göbegi ama dalga geçiyorum sürekli:CüvCüv:

biricik profildeki bebek yigenmi

hayır canım değil ben onu netten buldum ama çokkkkkkkkkkk güzel gülüyo baksana

ohhh be ayyy 1 saat ipin ucunu kaçırdım oku oku bitmiyor arayada işler girince ancak gelebildim.

Biz birlikte tombikleştika.s Allahtan boyum yapım kaldırıyor yoksa bu kiloyla yuvarlanırdıma.s

pek ciciymişsin maşallah e daha miniciksin sen....

Anaçım ayol ben:kedi: Burçlardan bahsetmişsiniz yengeç burcuyum ben. Üniversite 1 de evlendim, bi kaç ay sonra bebek istedik ama olmadı. Sonra okulun bitmesine 1 ay kala mutlu haberi aldık Tabi kızacaklar diye kimseye söylemiyorduk bebek istiyoruz diye. Herkes " bak cadıya nasılda ayarlamış tam okul bitince hamile kaldı" diyomuş:roflol:

kızlar ben geldim ayy bu rsimler konusunda yazdıklarınızı neden önce söylemediniz googleden görsellerden baktım da kk daki bütün msj var nerrdeyse yaaa bu hiç iyi bişe değil (((((((( bizim yazdıklarımız neden sadece burda kalmıyokiii neyse resimlere bektım çok şükür resmmimi bulamadım inş bulunmaz da ama deren_06 mydarlig bunralın resimlerini görsellerde görümmmm ben töbeeee ettim bir daha resim koymama nete eşim görürse öldürür beniiii:))))))))))

googleye ne yazınca çıkıyor.

:1shok::1shok::1shok:

maşşalh sana ozaman.iyiki olmuş bebişin..

kızlar bunu ben daha önce biliyodumm.ben üye degilken bazen kk yı google den bakardım..

hadi öptüm şekerler...

aman kim bilecek burcuberru kim hem çıplak resim mi koyuyoruz canım gören görsün hiiç umrumda değil hamileyim işte bununla ilgili konularıda konuşup paylaşamıyacakmıyız takma sende ebru ne var bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…