kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim ayy bu rsimler konusunda yazdıklarınızı neden önce söylemediniz googleden görsellerden baktım da kk daki bütün msj var nerrdeyse yaaa bu hiç iyi bişe değil(((((((( bizim yazdıklarımız neden sadece burda kalmıyokiii neyse resimlere bektım çok şükür resmmimi bulamadım inş bulunmaz da ama deren_06 mydarlig bunralın resimlerini görsellerde görümmmm ben töbeeee ettim bir daha resim koymama nete eşim görürse öldürür beniiii:))))))))))
bana dedi sen niye gülüyosunzemuszemus
göbük resmimi ekliyosunuz
bende koyummıı
komiğime gitti söyleyiş tarzı pardon...
meraba kızlar nasılsınız bakalım.
kilo alanlar olmuş maşallah
benim bir sorunum var. 10 günde 1 kilo verdim. hibirşey yiyemiyorum canım birşey istemiyor. aç aç geziyorum :çok üzgünüm: benim iştahım neden açılmadı anlamıyorum. evde hep yalnızım ondan mı acaba. depresyona girmiş olabilirim. bugün markete gittim değişik meyve alayım da belki yerim diye, markette fenalaştım. Allahtan arabamla gitmiştim, arabama çıktım yattım. 10 dakika kadar öylece yattım arka koltukta, kendime gelincede hemen eve atım kendimi. saatlerce uyudum, uyku denirse tabi. sürekli uyandım. sonra kalkıp zorla birşeyler yedim süt içtim.
ama bu böyle gitmeyecek, aç aç dolaşılmaz ki canım :umursamaz:
bende biraz esrarengiz olayım dedimm , arasalarda bulamazlar benii
Büyük marketlerin meyve sebze reyonları beni de zorluyor canım. Ağar bi koku oluyo:sinifsinif: Geçmiş olsun dikkat et kendine.a.s.meraba kızlar nasılsınız bakalım.
kilo alanlar olmuş maşallah
benim bir sorunum var. 10 günde 1 kilo verdim. hibirşey yiyemiyorum canım birşey istemiyor. aç aç geziyorum :çok üzgünüm: benim iştahım neden açılmadı anlamıyorum. evde hep yalnızım ondan mı acaba. depresyona girmiş olabilirim. bugün markete gittim değişik meyve alayım da belki yerim diye, markette fenalaştım. Allahtan arabamla gitmiştim, arabama çıktım yattım. 10 dakika kadar öylece yattım arka koltukta, kendime gelincede hemen eve atım kendimi. saatlerce uyudum, uyku denirse tabi. sürekli uyandım. sonra kalkıp zorla birşeyler yedim süt içtim.
ama bu böyle gitmeyecek, aç aç dolaşılmaz ki canım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?