meraba kızlar nasılsınız bakalım.
kilo alanlar olmuş maşallah
benim bir sorunum var. 10 günde 1 kilo verdim. hibirşey yiyemiyorum canım birşey istemiyor. aç aç geziyorum :çok üzgünüm: benim iştahım neden açılmadı anlamıyorum. evde hep yalnızım ondan mı acaba. depresyona girmiş olabilirim. bugün markete gittim değişik meyve alayım da belki yerim diye, markette fenalaştım. Allahtan arabamla gitmiştim, arabama çıktım yattım. 10 dakika kadar öylece yattım arka koltukta, kendime gelincede hemen eve atım kendimi. saatlerce uyudum, uyku denirse tabi. sürekli uyandım. sonra kalkıp zorla birşeyler yedim süt içtim.
ama bu böyle gitmeyecek, aç aç dolaşılmaz ki canım :umursamaz:
Selam kızlarrrr herkeze hayırlıı ramazanlarr.Listeniziiiii güncelledim ilk sayfaya :))sağlıcakla kucağınza alınn yavrularınızı inşallahh.Banada du:ecrin_bebek:a etmeyi unutmayın olurmu :))2.5yıldır bekliyorum
kızlar yarından itibaren bebeğimdeki değişiklikkk ne muhteşem bişeeeee
19. Hafta
• Bebeğinizin uyku ve uyanıklık pozisyonları yeni doğanla aynıdır: Uyumak için uygun pozisyonu vardır ve dinlendiği zamanlar görülebilir.
• Myelin tabakası: Bebeğinizin sinir hücrelerinin üzeri, "myelin" adı verilen yağlı bir madde ile kaplanır, bu madde sinirleri korur.
• Kafatasının üzerinde saçlar görülebilir hale gelir: Bu saçlar filizlenip büyümeye devam eder.
• Süt dişleri tomurcuklanır: Önümüzdeki bir kaç günde kalıcı dişlerin tomurcukları süt dişlerinin arkasında oluşmaya başlar.
• Bebek kız ise rahim oluşmaya başlar. Kız çocuğunuz olacaksa rahim, vajina ve fallop tüpler yerlerine oturur.
• Bebeğiniz erkek ise genital organları rahatlıkla seçilebilir hale gelmiştir.
• Amniyon sıvısı: Bebeğiniz amniyo sıvısını yutar ve aşağıdan idrar olarak çıkarır. Bu şekilde bebeğiniz aslında gebelik boyunca kendi idrarını içer. Bu idrar besleyici özelliğe sahip olup, mikropsuzdur.
• Küçüğünüz 16.4 cm uzunluğunda ve 300 gr. ağırlığında.
ah canım benim ya rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sanada bu mutluluğu yaşatsın kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin canım..... inşallah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam kızlarrrr herkeze hayırlıı ramazanlarr.Listeniziiiii güncelledim ilk sayfaya :))sağlıcakla kucağınza alınn yavrularınızı inşallahh.Banada du:ecrin_bebek:a etmeyi unutmayın olurmu :))2.5yıldır bekliyorum
asıl ben şuna inanamadım vplesss 20 haftadan itibaren kız bebeklerde rahim tüpler ve yumuşlar oluşmaya başlıyomu veeee doguma kadar kız bebeklerde 6milyon yumuş oluyomuş dogumdan sonrasına 1 milyonu kalıyomuşşşş allahımın işiii biz ananları 1 taneyi zor bulduk 7 ayda maşşallah allah esirgesin kzıım ın yumuşlarını :))))))))))))
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum hepnizi öpüyorumm anniş lerrr opuyorumnanaktan :icecream:
kızler ben çkkıyom bye
ay kızlar yaa çok heyecanlıyım şu anda miniğim tık tık annesine varlığını hissettiriyo... ve ben yarın bu saatte dr.un odasında cinsiyet konuşuyo olucam .....bi aksilik olmazsa tabi.... belkide dr. da bana cinsiyeti söylüyo olucakkkkkkkkk amann tanrımmmm çok heyecanlı çokkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?