2010 Şubat Anneleri

kızlar yarından itibaren bebeğimdeki değişiklikkk ne muhteşem bişeeeee
19. Hafta

• Bebeğinizin uyku ve uyanıklık pozisyonları yeni doğanla aynıdır: Uyumak için uygun pozisyonu vardır ve dinlendiği zamanlar görülebilir.
• Myelin tabakası: Bebeğinizin sinir hücrelerinin üzeri, "myelin" adı verilen yağlı bir madde ile kaplanır, bu madde sinirleri korur.
• Kafatasının üzerinde saçlar görülebilir hale gelir: Bu saçlar filizlenip büyümeye devam eder.
• Süt dişleri tomurcuklanır: Önümüzdeki bir kaç günde kalıcı dişlerin tomurcukları süt dişlerinin arkasında oluşmaya başlar.
• Bebek kız ise rahim oluşmaya başlar. Kız çocuğunuz olacaksa rahim, vajina ve fallop tüpler yerlerine oturur.
• Bebeğiniz erkek ise genital organları rahatlıkla seçilebilir hale gelmiştir.
• Amniyon sıvısı: Bebeğiniz amniyo sıvısını yutar ve aşağıdan idrar olarak çıkarır. Bu şekilde bebeğiniz aslında gebelik boyunca kendi idrarını içer. Bu idrar besleyici özelliğe sahip olup, mikropsuzdur.
• Küçüğünüz 16.4 cm uzunluğunda ve 300 gr. ağırlığında.

apak cnm geçmiş olsun benim biraz hafiflei diye seviniyodum ama dün gece bulantılarım yine artıı( yemek falan yiyemiyosan da meyve ye cnm bana üzüm ve armut iyi gelmişti kavun karpuz hiç yiyemiyorum halada öylee haa bide incir bir yiyi bir kötü yapıyo midemi tuzlu çekirdek dene dikkat et tansiyonun çok düşmesin

bende sebze falan yiyemiyorum et olayımız zaten yok ben ekmek peynir yiyorum valla aç aç gezmekten iyidir takatsiz kama. bak ramazan ayındayız dur senin iştahını açayım biraz fırınlar başlamıştır bu saate pideye sıcacık pide al ekmek-peynir zeytin valla üzerine tanımam.baktın doymadın güzel bi çorba ohh ohhh.

ben malesef ekmek beyinli bi çoçuk doğurucam galiba başka birşey yiyemiyorum ama aç kalmaktan iyidir napıyım.

Selam kızlarrrr herkeze hayırlıı ramazanlarr.Listeniziiiii güncelledim ilk sayfaya :))sağlıcakla kucağınza alınn yavrularınızı inşallahh.Banada du:ecrin_bebek:a etmeyi unutmayın olurmu :))2.5yıldır bekliyorum

ah canım benim ya rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sanada bu mutluluğu yaşatsın kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin canım..... inşallah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

balsurat seni unuturmuyuz cnm rabbim bu ayda sizleride güldürsün inş

ay ebru süpermiş cidden ya birkaç gün sonra bendede başlıycak bunlar inanamıyorum

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

asıl ben şuna inanamadım vplesss 20 haftadan itibaren kız bebeklerde rahim tüpler ve yumuşlar oluşmaya başlıyomu veeee doguma kadar kız bebeklerde 6milyon yumuş oluyomuş dogumdan sonrasına 1 milyonu kalıyomuşşşş allahımın işiii biz ananları 1 taneyi zor bulduk 7 ayda maşşallah allah esirgesin kzıım ın yumuşlarını :))))))))))))

unuturmuyuz hiç opuyorumnanaktan
Rabbim inş. kısa zamanda bebiş nasip etsin sanada :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 amin canım amin inşallah onlar ilerde bi sıkıntı yaşamazlar bu konuda öyle diyelim:))

voles
birici mericik
ebru1987
burcuberru
çok sağolun. zorluyorum yemek için ama olmuyor yine de. sıcak pide bile iştahımı açmıyor, düşün yani.
tansiyonum mu düşüyor kansızlıktan mı bilmiyorum. birden pilim bitiyor olduğum yerde kalıyorum.
bu günlerde geçer inşallah..

ay kızlar yaa çok heyecanlıyım şu anda miniğim tık tık annesine varlığını hissettiriyo... ve ben yarın bu saatte dr.un odasında cinsiyet konuşuyo olucam .....bi aksilik olmazsa tabi.... belkide dr. da bana cinsiyeti söylüyo olucakkkkkkkkk amann tanrımmmm çok heyecanlı çokkkkkkkkkkkk

Hadi bu sefer göstersin artık yoksa bi sonraki rand.1 ay sonraya hatta daha uzun veriyorlar baktın söylemedi cumartesi için hemen başka dr randevu al bence .gerçi senin bebek saklıyor ama olsun belki dr u sevmemiştir laelaelaelaelae

ben de hissetmek istiyorum bebişimi
voles senin adına çok sevindim. hadi hayırlısı bakalım, kızımız mı geliyor oğlumuz mu?! biraz da ben heyecanlandırıyım seni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…