2010 Şubat Anneleri

opuyorumnanaktan yarın hayırlısıyla bi öğreniyim aynen canlı yayın yapcam sizlere bağırcam burda cinsiyetini ... ama önce akşam şampiyonluk turuna çıkarız kaydirigubbakcemile3

Volesciğim yarın seninle aynı saatlerde aynı şeyleri yaşıyor olacağız. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlısı olur bizim ve bebeklerimiz için. Allah hayırlı evlatlar nasip eetsin inşallah..

pazartesi alırız inşallah hayırlı haberlerinizi sağlıklı olsunlarda cinsiyet işin heyecanlı kısmı aslında.şuan benim içinde eminim sizin içinde en önemlisi sağlıklı olduklarını dr un söylemesi.

Evet canım kesinlikle haklısınCinsiyet bizim için işin eğlencesi ve tabi alış verişimizi ona göre yapmak için.EEEEEEENNNNNNN önemlisi onların sağlığı ve doktorumun vereceği güzel haberler tabi ki...

dikkat et kendine tuzlu bişeyler yemeye çalış.yiyebildigin şeyleri az da olsa ye.geçmiş olsun..

kız biz seni unuturmuyuz.rabbin tez zamanda sanada nasip etsin inşallah.

biliyom heyecanlısın.bu sefer olacak bence ögrenecegiz cinsiyetiniiii.

sendemi yarın gidiyonn.iyi yarın iki haber birden alacagız desene..sen kaçta gidiyon...

süpersin

Sendemi yarın gidiyonn.iyi yarın iki haber birden alacagız desene..sen kaçta gidiyon...[/QUOTE]

randevum 17 de inşallah gösteriri bebeğim cinsiyetini canım yaaa

Sendemi yarın gidiyonn.iyi yarın iki haber birden alacagız desene..sen kaçta gidiyon...

randevum 17 de inşallah gösteriri bebeğim cinsiyetini canım yaaa[/QUOTE]

inşallah canım.güzel haberlerle gelin.bu benim salıda bi türlü gelmiyo....:umursamaz:

inşallah canım.güzel haberlerle gelin.bu benim salıda bi türlü gelmiyo....:umursamaz:[/QUOTE]

Hep kadın olmanın zor olduğunu söyler dururdum.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kadın olmak dünyanın en güzel şeyi oldu benim için.Bu duyguları yaşattığı için Allahıma şükrediyorum.

inşallah canım.güzel haberlerle gelin.bu benim salıda bi türlü gelmiyo....:umursamaz:

Hep kadın olmanın zor olduğunu söyler dururdum.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kadın olmak dünyanın en güzel şeyi oldu benim için.Bu duyguları yaşattığı için Allahıma şükrediyorum.[/QUOTE]

kaç haftalık hamilesin.:uhm:

sizin 3 lü testleriniz de var dimi yarın ama onun sonuşları 3-4 gün sonra çıkıyormuş

kızlar ben saat başı sanki sabahtan beri hiç su görmemiş gibi kana kana 2 bardak su içiyorum
e tabi tuvaletten de ıkamıyorum ay yeter ya su içmekten sıkıldım

3 lü tarama testi 15-18 . haftalar arasında diye biliyorum bende benimde dr randevum 17. haftamda.

akpak
bende senin gibiyim ama soğuk su içebiliyorum damacanadan alıp direk içemiyorum suyu bana kokuyor gibi geliyor buz gibi olunca küçük şaşal şişeyi içip bitiriyorum arka arkaya .ama su iyiymiş bol sıvı al diyo dr lar tabii benim gibi soğuk değil geçen günde üşütmüştüm yatağı boyladım

kızlar ben saat başı sanki sabahtan beri hiç su görmemiş gibi kana kana 2 bardak su içiyorum
e tabi tuvaletten de ıkamıyorum ay yeter ya su içmekten sıkıldım

bebekler doğana kadar wc den çıkamıyacağız galiba önce sık sık çiş gelir uyuyamaz soluğu wc de alırsın sonra bulantılar koş wc ye şimdide iç suları git wc ye bu işin pratiği yok mu ya :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşallah habire kaynatıyorsunuz
valla ben fazla takılamıyorum bilgisayar bile yoruyor beni kg alınca ne yapıcam bilmiyorum........

randevum 17 de inşallah gösteriri bebeğim cinsiyetini canım yaaa

inşallah canım.güzel haberlerle gelin.bu benim salıda bi türlü gelmiyo....:umursamaz:[/QUOTE]

canım inşallah yarın cinsiyetini öğrenebiliriz bebişin.bugün bi internet sitesinde okudum.bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeye gitmeden yarım saat önce çikolata yiyin diyor.ultrasona girdiğinizde bebeğinizin eskisine nazaran ne kadar çok hareket ettiğini görebilirsiniz ve bu sayede cinsiyeti de öğrenmeniz daha kolay olur yazıyordu.bende haftaya cumartesi dr kontrolüme gitmeden önce çikolata yemeği düşünüyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…