2010 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorucam sizlere.2li test sonuçlarınız iyi yani düşük çıktıysa yinede 3lü tarama testleri yapılıyormu yoksa bu dr'unuzun insiyatifine kalmış bişeymi merak ettim.

bebekler doğana kadar wc den çıkamıyacağız galiba önce sık sık çiş gelir uyuyamaz soluğu wc de alırsın sonra bulantılar koş wc ye şimdide iç suları git wc ye bu işin pratiği yok mu ya :)

yok bana soğuk sıcak sökmüyor illa içecem sanki çölde kalmışım kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun burcu aman hamilelikte bir de hastalık çok kötü olsa gerek Allah hepimizi korusun. ya aynen öyle tuvalete gitmekten yoruluyorum ya :roflol:

akpakçım hadi geçmiş olsun canım zorlada olsa ye güzelim yemeden olmaz.
voles bu sefer öğrenmeden gelme canım.

kızlar ya .bi makarna yapmıştım kendime saat 2 gibi bi güzelde yedim.ama hala eritemidim.resmen debeleniyorum.hazımsızlık oldu ayy çok kötüyüm.yattım .evde biraz yürüdüm yok .
ben yemeye yemeye bu fazlamı geldi nee

bilgen ben haziran sınavı diyon.daha var ona onu bende biliyom.ama senin işletme ,hukuk,muhasebede çalışman gerek malum onlarda çıkıyo...

Canım arkadaşlarım az önce geldik doktordan cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor inşallah..
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki.. Gitmeden önce çikolata yemiştim Bugün resmen dansetti ulturasonda..
Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
Yarencim listede bizide güncellermisin? 14. sıradayız.
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

zehra tebrik ederim canım.allah tamamına erdinsin.sen epey öndesin ozaman kaç haftalıksın

ay pardon gördüm senle aramızda bi gün varmış.ne güzel.oglan tekrar artıyo sanırım

ayyy ne güzel bi liste bu bayıldım.benimde yaşım 29, son adet tarihim 5 mayıs, muhtemel doğum tarihimizde 9 şubat, kilom 61, cinsiyetini haftaya öğrencez bizde.111.sıradayız :)))

Son düzenleme:
selam kızlar
ne var ne yok oruç tutanlar varmı ben tutamıyorum
borçlarımızı bebişler olduktan sonra öderiz inşallah
yarın doktora gidicez inşallah öğreniriz cinsiyetini artık ismiyle sevmek istiyorum bebişimi yaw :ecrin_bebek:

bende bu kız gitmiştir diyodum doktora.ayy hadi bakaım kaçta gidiyosun...
voleste yarın gidiyo...iyi iyi cinsiyetlir dökülsün artık.valla ikinizede erkek diyom bakalım.hiç başka doktora gitmedinmi kız....
bu arada nasıl oldun iyimisin....
bende tutmuyorum canım nabıl dayanalımmm,

senle aynıyız canım.bende 5 mayıs...

yaşımızda aynıymış, sanırım bizimde ufaklık erkek olacak.dr'umuz erkeğe benziyor dedi.biz ilk bebeğimizin kız olmasını istemiştik ama hangisi daha hayırlı olacaksa sen onu bize ver allahım dedik.kıza isim bile hazırlamıştık ama erkek için hiç bir isme karar veremiyoruz.

bende hiç isim düşünmedim.şu salı günüde erkek derse tamam o zaman inanacgım ve öyle düşünecegim.

yok canım gitmedim kaza zamanı çok girdim ultrasona
zararlı ya fazla girmek, 1ay geçsin dedik yarın gidicem artık yarın 7de gidicem canım
ya inanmıyorum sende erkek erkek diyosun
kim görse erkek diyo bakalım yarın bizimki göstercekte bu merak bitcek mi
bu arada seninkide erkekmiş çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

rennin dio yok mu evde canım? varsa al hemen iki ölçek. ben bilirim o hazımsızlık ne illet birşeydir, öldürür insanı. canım rennindio yoksa az birşey papatya ya da nane demle iç hemen bir bardak. bitkisel çay iyi değil diyecekler ama ben içiyorum çok rahatsızlanınca. hem bir bardak kahve çay içiyoruz değil mi?! yine sana kalmış tabiki ama çok rahatlatıyor. nanesini az atarsın çay kaşığını doldurmadan azıcık. ben öyle yapıyorum.
bu sırada kızlar, kız bebekle erkek bebek arasında bir uçurum yok yani. nerdeyse başa baş gidiyorlar. 3-5 farkı hesaba katmaya değmez. güzel birşey başabaş gitmeleri opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…