2010 Şubat Anneleri

Fatolına nasılsın canım sen neden bÖle geÇ geÇ gırıyon evde yokmu bılgısayar.bızde ııyız Çok ŞÜkÜr.

zehra tebrik ederim canım.allah tamamına erdinsin.sen epey öndesin ozaman kaç haftalıksın

Sağol canım çok teşekkür ederim. Yok canım seninle aynıyız sata göre 16+1 ulturasona göre 16+2 yim. seninde Allah tamamına erdirsin canım..

valla diyom cnım bakalım ne diyecek sana.haber ver bizede
evet anacım erkekmiş bizede süpriiz oldu.ben başka bi doktora gittim o dedi 15.hafta gitmiştim kesin erkek dedi ama kendi doktorum demedi daha.onada salı günü gitcem.oda erkek derse kesinleşmiş olacak

canım onların hazır paketleri var.papatça çayı var nanede kuru nane degilmi o evde var aklımda olsun.sadece nanemi kaynatacagımmm

Fatolİna nasılsın canım sen neden bÖle geÇ geÇ gİrİyon evde yokmu bİlgİsayar.bİzde İİyİz Çok ŞÜkÜr.
canım ben yeni taşındım kendi evimde daha net yok
kayınvalidemdeyim şuan fazla olamıyorum yani sizlerle fırsat buldukça giriyorum

hadi hayırlısı canum ya hayırlısı olsun hakkımızda
ay hadi Allah gönlüne göre versin inşallah kesin erkek mi dedi o gittiğin dr

papatyam dellendirme beni yahu ben hiç
hissetmiyorum yahu ne zaman başlıcam hareketlerini hissetmeye yahu

kordon degilse pipi resmide verdi.bacaklarınıda açtı.ama arkadan görünüyo.ben doktora kordon olmasın bu dedimyok kordan degil dedi bilmem artık salı netleşecek..
kayınvalidelerdeysen biz nasıl ögrenecegiz haberleri o zaman yarında gel kayınvalidenlerekaydirigubbakcemile3

papatyam dellendirme beni yahu ben hiç
hissetmiyorum yahu ne zaman başlıcam hareketlerini hissetmeye yahu

anacım benimki ikinci.bunu erken hissedecegimi biliyodum buda maşallah hiç durmuyo.
anacım kızımda ben 20 haftalıkken anca hissetmiştim.
ilk hamilelikte geç hissedebiliniliyo merak etme yani....:CüvCüv:

oo baya pipiymiş işte hadi salıya az kaldı
yarın da burdayım tatlım merak etme bu yarın
bakalım biz ne görcez inşallah artık söler ya

düşündük tabiiiii:))))))))
kız olursa BENSU
erkek olursa da EGEMEN düşündük.
bakalım hangisini koymak nasip olucak?
çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
kız erkek sorun değil sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

anacım benimki ikinci.bunu erken hissedecegimi biliyodum buda maşallah hiç durmuyo.
anacım kızımda ben 20 haftalıkken anca hissetmiştim.
ilk hamilelikte geç hissedebiliniliyo merak etme yani....:CüvCüv:

2.de erken hissediliyomuş evet ya
bakalım benimde salı gnü 4.5 ay olucak
hissetmeye başlaya bilirim inş. yaw

düşündük tabiiiii:))))))))
kız olursa BENSU
erkek olursa da EGEMEN düşündük.
bakalım hangisini koymak nasip olucak?

benim kuzenin kının ismide bengüsu..bensu nun anlamı ne

egemeni begendim...bende rüzgar ismini seviyorum ama eşim anlamı pek yok diyo.yel gibi bişey diyo anlamı güzel olsun diyo...

benim kuzenin kının ismide bengüsu..bensu nun anlamı ne

egemeni begendim...bende rüzgar ismini seviyorum ama eşim anlamı pek yok diyo.yel gibi bişey diyo anlamı güzel olsun diyo...

BENSU nun anlamı: su gibi aziz benlik demek canım..
çok kimsede olmayan bir isim.. eşim bulmuştu.. daha biz çıkarken bir gün kızımız olursa bensu koyalım demişti.. bende ilk defa duymuştum ozaman bu ismi ve acayip hoşuma gitmişti, o günden bugüne yer etti bende.. halbuki çok kullanılmayan isimleri pek sevmem ama bu isime kanım ısındı nedense :)) EGEMENi de eşim buldu bu arada.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…