fatoşcum şu link'inin yanındaki bebek resmine bayılıyorum.erkeğe benziyor ama ona baktıkça allahım benimde bebeğim böyle yüzel yüzlü olsun diyorum :))
zehra tebrik ederim canım.allah tamamına erdinsin.sen epey öndesin ozaman kaç haftalıksın
zehracım hadi gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
yok canım gitmedim kaza zamanı çok girdim ultrasona
zararlı ya fazla girmek, 1ay geçsin dedik yarın gidicem artık yarın 7de gidicem canım
ya inanmıyorum sende erkek erkek diyosun
kim görse erkek diyo bakalım yarın bizimki göstercekte bu merak bitcek mi
bu arada seninkide erkekmiş çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah
rennin dio yok mu evde canım? varsa al hemen iki ölçek. ben bilirim o hazımsızlık ne illet birşeydir, öldürür insanı. canım rennindio yoksa az birşey papatya ya da nane demle iç hemen bir bardak. bitkisel çay iyi değil diyecekler ama ben içiyorum çok rahatsızlanınca. hem bir bardak kahve çay içiyoruz değil mi?! yine sana kalmış tabiki ama çok rahatlatıyor. nanesini az atarsın çay kaşığını doldurmadan azıcık. ben öyle yapıyorum.
bu sırada kızlar, kız bebekle erkek bebek arasında bir uçurum yok yani. nerdeyse başa baş gidiyorlar. 3-5 farkı hesaba katmaya değmez. güzel birşey başabaş gitmeleri opuyorumnanaktan
canım ben yeni taşındım kendi evimde daha net yokFatolİna nasılsın canım sen neden bÖle geÇ geÇ gİrİyon evde yokmu bİlgİsayar.bİzde İİyİz Çok ŞÜkÜr.
valla diyom cnım bakalım ne diyecek sana.haber ver bizede
evet anacım erkekmiş bizede süpriiz oldu.ben başka bi doktora gittim o dedi 15.hafta gitmiştim kesin erkek dedi ama kendi doktorum demedi daha.onada salı günü gitcem.oda erkek derse kesinleşmiş olacak
slm herkeseeee...
kızlar isim düşündünüz mü bebişlere ?? :)))
slm herkeseeee...
kızlar isim düşündünüz mü bebişlere ?? :)))
canım ben yeni taşındım kendi evimde daha net yok
kayınvalidemdeyim şuan fazla olamıyorum yani sizlerle fırsat buldukça giriyorum
hadi hayırlısı canum ya hayırlısı olsun hakkımızda
ay hadi Allah gönlüne göre versin inşallah kesin erkek mi dedi o gittiğin dr
benimkiler hazır canım kızsa ecrin erkekse poyraz
sen düşündün mü
papatyam dellendirme beni yahu ben hiç
hissetmiyorum yahu ne zaman başlıcam hareketlerini hissetmeye yahu
oo baya pipiymiş işte hadi salıya az kaldıkordon degilse pipi resmide verdi.bacaklarınıda açtı.ama arkadan görünüyo.ben doktora kordon olmasın bu dedimyok kordan degil dedi bilmem artık salı netleşecek..
kayınvalidelerdeysen biz nasıl ögrenecegiz haberleri o zaman yarında gel kayınvalidenlerekaydirigubbakcemile3
çok güzel ismiyle yaşasın inşallahdüşündük tabiiiii:))))))))
kız olursa BENSU
erkek olursa da EGEMEN düşündük.
bakalım hangisini koymak nasip olucak?
anacım benimki ikinci.bunu erken hissedecegimi biliyodum buda maşallah hiç durmuyo.
anacım kızımda ben 20 haftalıkken anca hissetmiştim.
ilk hamilelikte geç hissedebiliniliyo merak etme yani....:CüvCüv:
düşündük tabiiiii:))))))))
kız olursa BENSU
erkek olursa da EGEMEN düşündük.
bakalım hangisini koymak nasip olucak?
çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
kız erkek sorun değil sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
benim kuzenin kının ismide bengüsu..bensu nun anlamı ne
egemeni begendim...bende rüzgar ismini seviyorum ama eşim anlamı pek yok diyo.yel gibi bişey diyo anlamı güzel olsun diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?