fatoş maşallah göbişine .
esma sen kilo alıcam diye panikleme bence kuzenim 45 kilo ile hamile kaldı 75 ile doğurdu ama şimdi yine 45 kilo bunyesi kilo tutmayan kişiler çok cabuk veriyor yanlış hatırmalıyorsam sen hep zayıfmışsın zaten .
.
doremi sende koysana göbüşünü.
selam kızlar? nasılsınız dünden beri. Papatya galiba kızın gelmiş hadi gözünaydın :)
merhaba canlar..opuyorumnanaktan.herkesin cuması mübarek olsun,ben azcık geçmiş okuyayım dedim amaaaa başa çıkamadım maşaallah....
sağol esmacım neler üretiyorlar bir de dışarı satıyorlar mı hazır bursadayken gidip bir bakalım .. ben de cinsiyetini tam öğrenmeden alışverişe çekinceli bakıyorum yine de içim gitti aldım
merhaba canlar..opuyorumnanaktan.herkesin cuması mübarek olsun,ben azcık geçmiş okuyayım dedim amaaaa başa çıkamadım maşaallah....
sağol canım benim
evde eşimden başka göbişimi seven yok görümcem sormuyo bile nasıl gidiyo die :dilcikar: 2 haftadır anamada gidemedim gönülden seven kimse yok etrafımda burdan arkaşalarım güzel sözler söleyince duygulandım hepinizi öpüyorum kızlarr opuyorumnanaktan
aman esmacım sen çok takmışsın bu görümceyi,kaynanayı... bari hamile iken düşünme boşver..bak ne güzel kocacığın seviyor ya,bundan daha güzel ne olabilir ki..nice kadınlar var, hamile iken bile kocasından dayak yiyen.. biz yatıp,kalkıp şükredelim ki, sanırım burada hepimizin kocası melek gibi :)) diğerlerini de salla, isterse dönsün sonra...:))
aman esmacım sen çok takmışsın bu görümceyi,kaynanayı... bari hamile iken düşünme boşver..bak ne güzel kocacığın seviyor ya,bundan daha güzel ne olabilir ki..nice kadınlar var, hamile iken bile kocasından dayak yiyen.. biz yatıp,kalkıp şükredelim ki, sanırım burada hepimizin kocası melek gibi :)) diğerlerini de salla, isterse dönsün sonra...:))
esma sen bursanın nersindesin.
evet valal yaren haklı bide hamilesin hamilelikte kimi sevmezsen çocuk ona benzermiş kuşum.zemuszemus
slm canım iyiz sen nasılsın.
evet valal yaren haklı bide hamilesin hamilelikte kimi sevmezsen çocuk ona benzermiş kuşum.zemuszemus
canım ben evlenmeden önce teleferikte oturuyodum şimdi
gülbahçedeyim
sen kestelde yaşamıştın demi
canım bebek eşyası çoğu şey üretiyolar sanırım ama dışarı öle tek tük veriyolarsada
gidip ordan alamıyosun sonuçta atöyle fabrika çalışanlarına gelişine veriyolar sanırım kuzenimdende hastane çıkışı alıcam onların atölye daha detaylı dikiyo eşiminkinde zıın felan yok sanırım
canım hani vişne cd. varya DSİ nin altında orda bebeciler çokmuş atölyenin altında dükkanları olanlar var satış yapan yerler uyguna öle duydum hiç gitmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?