2010 Şubat Anneleri

evet haklısın aslında bizim sülalede kızlar doğumda kilo alıyo en afazla bir yıl sonra sanki hiç çocuk doğurmamış gibi oluyo inş. bende öle olurum anam gibi

merhaba canlar..opuyorumnanaktan.herkesin cuması mübarek olsun,ben azcık geçmiş okuyayım dedim amaaaa başa çıkamadım maşaallah....

sağol esmacım neler üretiyorlar bir de dışarı satıyorlar mı hazır bursadayken gidip bir bakalım .. ben de cinsiyetini tam öğrenmeden alışverişe çekinceli bakıyorum yine de içim gitti aldım

canım bebek eşyası çoğu şey üretiyolar sanırım ama dışarı öle tek tük veriyolarsada
gidip ordan alamıyosun sonuçta atöyle fabrika çalışanlarına gelişine veriyolar sanırım kuzenimdende hastane çıkışı alıcam onların atölye daha detaylı dikiyo eşiminkinde zıın felan yok sanırım
canım hani vişne cd. varya DSı nin altında orda bebeciler çokmuş atölyenin altında dükkanları olanlar var satış yapan yerler uyguna öle duydum hiç gitmedim ama

aman esmacım sen çok takmışsın bu görümceyi,kaynanayı... bari hamile iken düşünme boşver..bak ne güzel kocacığın seviyor ya,bundan daha güzel ne olabilir ki..nice kadınlar var, hamile iken bile kocasından dayak yiyen.. biz yatıp,kalkıp şükredelim ki, sanırım burada hepimizin kocası melek gibi :)) diğerlerini de salla, isterse dönsün sonra...:))

evet valal yaren haklı bide hamilesin hamilelikte kimi sevmezsen çocuk ona benzermiş kuşum.zemuszemus

haklısın canım çok şükür halimize

anladım canım ben bakırcılar çarşısına bakıcam orda da bursalı tekstilcilerin ürünleri satılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…