2010 Şubat Anneleri

Selam arkadaşlar:))
Ben de geçmişi okudum epey uzun sürdü. Dün işe gelmemiştim. Bilgisayarımı da eve götürmediğim için bütün bir günün iletilerini okumak 1 saatte fazla sürdü valla...

Bugün bizim içinde büyük gün. Bebişimizi göreceğiz ve inşllah cinsiyetini de öğreniriz. Eğer erkek değilse tüm kocakarı masalları ve bilimsel tahminler yıkılacak arkadaşlar.

Hem benim hem de eşiin ailesinde herkes kız bebek istediği halde istisnasız herkes senin oğlun olacak diyor.
Bakalım hayırlısı. Allahım sağlıklı ve hayırlı evlet versin inşallah. HEPıMıZE TABııı...

bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cnm hayırlısı olsun :)

kızlar valla geçmişe yetişemedim okuyayım dedim ama can dayanmıyor kaydirigubbakcemile3
volescim bugun ögrenecekmişsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişinin
fatoşcum tatlım o ne göbiş anam bende istiyom bak yine tuttu kıskançlık damarım kaydirigubbakcemile3
bu arada cinsiyeti ögrenen yeni arkadaşlar eklenmiş listeye hepinize hayırlı olsun
darısı benim ve tüm ögrenemeyenlerin başına :Saruboceq:
KIZLAR YA NEREYE GÖTÜRSEM KOCİŞİMİ
EVDE YEMEK YAPAMAM ŞÖYLE GÜZEL MEKAN OLAN VAR MI AKLINDA?
BEN HİDİV KASRI DEDİM AMA ORASI BİZE ÇOK UZAK
AVRUPA YAKASINDA VARSA ŞÖYLE BİLDİĞİNİZ GÜZEL MEKAN
YAZARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER
ÖPÜYORUM SİZLERİ ŞEKERLER zemuszemus

Valla arkadaşım ben Ankara'da yaşıyorum ama geçen 2 sene önce sık sık İstanbul'a gelirdim iş toplantılarımız olurdu. Eğer çok pahalı olur demezsen Otel La maison'un teras katında bir fransız lokantası var. Ve harika Ördek yapıyorlar. Tavsiye ederim. Hele de eşin Galatasaraylıysa harika bir seçim olabilir çünkü otelin sahibi GS yönetimkurulundan ve ne zaman gitsen ünlü bir gs'li görme ihtimalin var.

ya kuzum ben yaparsam öle göbüş yaparım.opuyorumnanaktan beğenmedinmi kız göbeğimi.

hayırlı haberler olsun inşallah öğrenirsin artık 17 haftalık olmuşsun gösterirse tabi benim zilli çok uğraştırdı bizi bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodu

merhaba kızlar herkez ogrenmis nerdese cinsiyetini ne guzel 1 aydir falan yoktum cok sey kacirmisim 12 hafta da ikili testi yaptirirken baktik cinsiyete ama gostermedi hep ayaklarini birlestirdi bizim yaramaz

herkes karnını doyurma peşinde galiba bende birşeyler yiyeyim dedim ama gittiğim gibi geri geldim miğdem almadı.

sorma bende sutlu gevrekler yiyim dedim 2 kasik yedim bida almadi midem oglenleri istahim pek yok 2 gundur benimde cnm

selam kızlar hayırlı cumalar
bugün bende gidicem inşallah doktora inşallah öğreniriz cinsiyetini teyzeleri

insallah cinsiyetleri ogrenir de gelirsiniz arkadaslar sinsiyet onemlide bence en onemli saglikli eli ayagi duzgun olmasi

bende haftaya gidicem doktora insallah hepimizin bebekleri saglikli sihatli olur bir omur allah bebeklerimizi korusun dilerim arkadaslar

hemen bakıyorum tatlım tavsiye için sağol
bu arada eşim bjkli inşallah kimsyele karşılaşmayız kaydirigubbakcemile3

ya kuzum ben yaparsam öle göbüş yaparım.opuyorumnanaktan beğenmedinmi kız göbeğimi.

begenmez olur muyum
benim hayalim koca göbek umutla o günleri bekliyorum

Ben çıkıyorum kızlar. Randevu saat 14.00'da Gelince haber veririm. Görüşmek üzere:)

selam kızlar hayırlı cumalar
bugün bende gidicem inşallah doktora inşallah öğreniriz cinsiyetini teyzeleri

cucuscum ve fatolina merakla bekliyoruz haberlerinizi
güzel haberlerle gelin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…