bence istiklal caddesinde dilek pastanesine götür gayet güzel olur bence... eğer nişantaşı yada manzaralı bi yer diyorsan başka canım..florya da belediye mekanı da güzel ama dolu olabilir..iftar için gittiğinizi düşündüm, doğru dimi:)?kızlar valla geçmişe yetişemedim okuyayım dedim ama can dayanmıyor kaydirigubbakcemile3
volescim bugun ögrenecekmişsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişinin
fatoşcum tatlım o ne göbiş anam bende istiyom bak yine tuttu kıskançlık damarım kaydirigubbakcemile3
bu arada cinsiyeti ögrenen yeni arkadaşlar eklenmiş listeye hepinize hayırlı olsun
darısı benim ve tüm ögrenemeyenlerin başına :Saruboceq:
KIZLAR YA NEREYE GÖTÜRSEM KOCİŞİMİ
EVDE YEMEK YAPAMAM ŞÖYLE GÜZEL MEKAN OLAN VAR MI AKLINDA?
BEN HİDİV KASRI DEDİM AMA ORASI BİZE ÇOK UZAK
AVRUPA YAKASINDA VARSA ŞÖYLE BİLDİĞİNİZ GÜZEL MEKAN
YAZARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER
ÖPÜYORUM SİZLERİ ŞEKERLER zemuszemus
hadi bakalım cucus anlat bize.. ay benim daha 2 hafta var 11 inde gitcem o hafta bikaç kişi gitcez dimii?*?* Benim de cinsiyet belli değil ya hala.. çatlıyorummmm..Selam arkadaşlar:))
Ben de geçmişi okudum epey uzun sürdü. Dün işe gelmemiştim. Bilgisayarımı da eve götürmediğim için bütün bir günün iletilerini okumak 1 saatte fazla sürdü valla...
Bugün bizim içinde büyük gün. Bebişimizi göreceğiz ve inşllah cinsiyetini de öğreniriz. Eğer erkek değilse tüm kocakarı masalları ve bilimsel tahminler yıkılacak arkadaşlar.
Hem benim hem de eşiin ailesinde herkes kız bebek istediği halde istisnasız herkes senin oğlun olacak diyor.
Bakalım hayırlısı. Allahım sağlıklı ve hayırlı evlet versin inşallah. HEPİMİZE TABİİİ...
plastik sıcak çözücülerle karşılaştığında yada üreitmi esnasında içerisinde bileşik oluşturmamış monomer kalıyorsa, sıcak su vs. onu çözüp içine alıyor dolayısıyla içtiğiniz içinde onu da mineral gibi ama değil içiyorsunuz.. o yüzden.. Bir de bakteriyel anlamda plastiğin yanında cam çok daha sağlıklı..evet canım onu bende duymuştum kesinlikle cam kullanılacak... suyu bile plastik şişeden içmek iyi değilmiş... su içinde cam biberon alın....
selam kızlar hayırlı cumalar
bugün bende gidicem inşallah doktora inşallah öğreniriz cinsiyetini teyzeleri
fatolina meleksen sizler kocaelinin neresindensiniz?? hangi hastane/doktora gidiyorsunuzzz?? hadi inşallah cinsiyet ortaya çıkar bakalım:))zemuszemussorma bende sutlu gevrekler yiyim dedim 2 kasik yedim bida almadi midem oglenleri istahim pek yok 2 gundur benimde cnm
amin canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunda bebişimz gerisi boşhemen bakıyorum tatlım tavsiye için sağol
bu arada eşim bjkli inşallah kimsyele karşılaşmayız kaydirigubbakcemile3
begenmez olur muyum
benim hayalim koca göbek umutla o günleri bekliyorum
cucuscum ve fatolina merakla bekliyoruz haberlerinizi
güzel haberlerle gelin :Saruboceq:
bence istiklal caddesinde dilek pastanesine götür gayet güzel olur bence... eğer nişantaşı yada manzaralı bi yer diyorsan başka canım..florya da belediye mekanı da güzel ama dolu olabilir..iftar için gittiğinizi düşündüm, doğru dimi:)?
hadi bakalım cucus anlat bize.. ay benim daha 2 hafta var 11 inde gitcem o hafta bikaç kişi gitcez dimii?*?* Benim de cinsiyet belli değil ya hala.. çatlıyorummmm..
plastik sıcak çözücülerle karşılaştığında yada üreitmi esnasında içerisinde bileşik oluşturmamış monomer kalıyorsa, sıcak su vs. onu çözüp içine alıyor dolayısıyla içtiğiniz içinde onu da mineral gibi ama değil içiyorsunuz.. o yüzden.. Bir de bakteriyel anlamda plastiğin yanında cam çok daha sağlıklı..
fatolina meleksen sizler kocaelinin neresindensiniz?? hangi hastane/doktora gidiyorsunuzzz?? hadi inşallah cinsiyet ortaya çıkar bakalım:))zemuszemus
bence istiklal caddesinde dilek pastanesine götür gayet güzel olur bence... eğer nişantaşı yada manzaralı bi yer diyorsan başka canım..florya da belediye mekanı da güzel ama dolu olabilir..iftar için gittiğinizi düşündüm, doğru dimi:)?
ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?
kızlar resim ekledim fazla kalmaz merak edenler vardı
albümlerden bakabilirler
annemlerinde 8 eylül canım bende çok istemiştim 8 eylülde olsun ama geçen sene ramazana geldiği için yapamadık benimde 19 ekim ....
maşallah canım ya oraya yorum yazmak isterdim ama kaldırıcan diye yapamadım çok güzel resimler Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sende çok güzel görünüyorsun canım...
annemlerinde 8 eylül canım bende çok istemiştim 8 eylülde olsun ama geçen sene ramazana geldiği için yapamadık benimde 19 ekim ....
ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?
albümlerden bakabilirler
ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:
albümlerden bakabilirler
ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?