2010 Şubat Anneleri

bence istiklal caddesinde dilek pastanesine götür gayet güzel olur bence... eğer nişantaşı yada manzaralı bi yer diyorsan başka canım..florya da belediye mekanı da güzel ama dolu olabilir..iftar için gittiğinizi düşündüm, doğru dimi:)?
hadi bakalım cucus anlat bize.. ay benim daha 2 hafta var 11 inde gitcem o hafta bikaç kişi gitcez dimii?*?* Benim de cinsiyet belli değil ya hala.. çatlıyorummmm..
evet canım onu bende duymuştum kesinlikle cam kullanılacak... suyu bile plastik şişeden içmek iyi değilmiş... su içinde cam biberon alın....
plastik sıcak çözücülerle karşılaştığında yada üreitmi esnasında içerisinde bileşik oluşturmamış monomer kalıyorsa, sıcak su vs. onu çözüp içine alıyor dolayısıyla içtiğiniz içinde onu da mineral gibi ama değil içiyorsunuz.. o yüzden.. Bir de bakteriyel anlamda plastiğin yanında cam çok daha sağlıklı..

selam kızlar hayırlı cumalar
bugün bende gidicem inşallah doktora inşallah öğreniriz cinsiyetini teyzeleri

sorma bende sutlu gevrekler yiyim dedim 2 kasik yedim bida almadi midem oglenleri istahim pek yok 2 gundur benimde cnm
fatolina meleksen sizler kocaelinin neresindensiniz?? hangi hastane/doktora gidiyorsunuzzz?? hadi inşallah cinsiyet ortaya çıkar bakalım:))zemuszemus

kızlar bugn ne çok randevusu olan var inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz pazartesi öğrenicem haberlerinizi hafta sonu çalışmıyorum evde net yok .

cnm ben gebze merkez hastanesine gidiyorum pelin san ve kamil karatas a gidiyorum simdilik memnunum once yuz yıla gidiyodum ama memnun kalmadim

amin canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunda bebişimz gerisi boş

canım ben gölcükte aile tıp merkezi var oraya gidiyorum veysel bey doktorum
sen nerdesin ?

tatlışım evlilik yıldönümü
bizimki yılan hikayesine döndü ya
bu sefer kararlıyım gidiyorum ama nereye :)
tüm alternatiflere açığım kızlar
konaklama mekanları da olabilir
biz hep agva demiştik ama uzak yoluda çok virajlıymış zaten mdem haşat
şimdi gözüm kilyos'ta kaydirigubbakcemile3

kızlar kilyosa gideniniz var mı önceden?
gurup otel varmış nette güzel gözüküyor ama
sizede soram deidm

ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?

ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?

annemlerinde 8 eylül canım bende çok istemiştim 8 eylülde olsun ama geçen sene ramazana geldiği için yapamadık benimde 19 ekim ....

kızlar resim ekledim fazla kalmaz merak edenler vardı
albümlerden bakabilirler

maşallah canım ya oraya yorum yazmak isterdim ama kaldırıcan diye yapamadım çok güzel resimler Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sende çok güzel görünüyorsun canım...

annemlerinde 8 eylül canım bende çok istemiştim 8 eylülde olsun ama geçen sene ramazana geldiği için yapamadık benimde 19 ekim ....

evet geçen sene Ramazan ayıydı bizde iftar yapmıştı Akşam yemeği muhabbetine sen o zaman çok yeni evlisin yeni gelin derler sana halen.:kedi:

maşallah canım ya oraya yorum yazmak isterdim ama kaldırıcan diye yapamadım çok güzel resimler Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sende çok güzel görünüyorsun canım...

sağol tatlım
amin hepimiz mutlu olalım inşallah bende seni daha
sende çok güzel görünüyosun valla :CüvCüv:

ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:

merhaba arkadaşlarımm.. nasılsınız?
ben iyiyimm sadece bol su içip tuvalete çıkıorum sürekli.
ben çok fazla internete girmiyorum şu aralar. valla annem baya kızıyor söyleniyor internetle bilgisayarla çok muhattap olma diye, bişey duymuş üzülmüş o yüzden kafaya takıyor çok.
bi akrabamızın küçücük 1 yaşında kızı var, yavrum karnında kitle tespit etti doktorlar geçen gün, hemen ameliyata aldılar doktor tamamen temizledik demiş, ama patoloji sonuçlarını beklicez demiş inşallah yarabbim yüzlerine güler kötü bişey çıkmaz..
diyeceğim şuki o hamileyken bilgisayarla çok muhattap oldu gerçi onunki laptop tu daha zararlı diyorlar onu ama anne yüreği gelde anlat anneme. lütfen kızım çok fazla vakit geçirme bilgisayarda, o karnında herşeyi çekiyor soluduğun havayı, yediğin yemekteki faydalı zararlı şeyleri, radyasyonu, lütfen beni dinle azcık diyor. bende kıyamıyorum aslında haklı. ya gerçi hepsi yayıyor radyasyon o bi gerçek, bende korktum günde en fazla 15 dk bi bakacağım şey varsa bakıp çıkıcam, öyle karar verdim. uzmanlar zararlı değil diyorlar ama annemi üzmek istemiyorum, 15 dk girsem günde, benden bişey eksilmicek ya :)
ne bileyim ben böyle düşündüm
.

bende geçen sene 27 nisanda evlendim.
2007de nişanlandım.
2008de evlendim.
2009da hamiş kaldım.
2010dada anne olucam allah nasip ederse. nasıl ama her senemde olay var.

kızlarrrr benidee ekleyinn tabloyaaa bebeğim erkek yasım 19 56 kiloyumm sat 17 mayısss 20 şubat muhtemelen doğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…