ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:
fatolina çok güzel resimler allah mutluluğunuzu bozmasın canım.sizin bebişinizde çok tatlı bişi olur ha.
kızlarrrr benidee ekleyinn tabloyaaa bebeğim erkek yasım 19 56 kiloyumm sat 17 mayısss 20 şubat muhtemelen doğumm
çok sağol canem
bizi benziyolar eşimle bebek kime benzicek derdimiz yok yani zemuszemus
sende baya hızlıymışsın maşallah anacım
ayyy kızlar kimse benimkini geçemez en yeni gelin benim bu topiikte bence.. Biz bu sene haziranda evlendik:))) çat!!!kaydirigubbakcemile3seneye evlilik yıldönümümüzde 3 kişiyiz...:teytey:
bende geçen sene 27 nisanda evlendim.
2007de nişanlandım.
2008de evlendim.
2009da hamiş kaldım.
2010dada anne olucam allah nasip ederse. nasıl ama her senemde olay var.
bende geçen sene 27 nisanda evlendim.
2007de nişanlandım.
2008de evlendim.
2009da hamiş kaldım.
2010dada anne olucam allah nasip ederse. nasıl ama her senemde olay var.
ben mi hızlıymışım neden anacım.
Maaaşallah bu ne hız:1rolleyes:
2011 için plan var mı:dance:
fatoş aynen canım bende
2006 söz
2007 nişan
2008 evlilik
2009 hamişlik
2010 annelik
2011 e de bebişimin 1 yaşını kutlıycam kısmetse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
her seneye bişey sıkıştırmışın maşallah anacım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
SELİN90 hayırlı olsun bebişin hoşgeldin
hoş geldin canım aramıza çok gençsin.maşallah.en genç anne sensin galiba.a.s.
ciddimisin maşallah anacım bu ne hız.
Maaaşallah bu ne hız:1rolleyes:
sormayın kızlar yaa hem evliliğe hem işlere hem herşeye alışmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum...yeni anne baba çıktı.. öff ev işleri... kayınvalidem haftasonu geliyormuş.. evin düzeni bi acayip...yeni eşyalar.. ev .. acayip ama ailemi çook özlüyorum.. bi de hamilelik tabi..:bbo:hayırlısı böyleymiş ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?