kızlar canlarım ben çıkıyorum benim miniğim beni özlemiş bende onu çok özledim buluşalım bakalım bana söylemek istediği bişey var mı cinsiyet konusunda... sizlerin selamınıda iletirim öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar canlarım ben çıkıyorum benim miniğim beni özlemiş bende onu çok özledim buluşalım bakalım bana söylemek istediği bişey var mı cinsiyet konusunda... sizlerin selamınıda iletirim öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Maaaşallah bu ne hız:1rolleyes:
sormayın kızlar yaa hem evliliğe hem işlere hem herşeye alışmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum...yeni anne baba çıktı.. öff ev işleri... kayınvalidem haftasonu geliyormuş.. evin düzeni bi acayip...yeni eşyalar.. ev .. acayip ama ailemi çook özlüyorum.. bi de hamilelik tabi..:bbo:hayırlısı böyleymiş ne yapalım..
Allah her şeyin bir kolayını verir hiiç merak etme. Bebişin gelince hepsini unutur gidersin:)
İlk evlenince ben nerdeyim diyor insan tabi ama sonra sanki senin başka evin olmamış hep ordaymışsın gibi geliyor:) Ben 3 yıllık evliyim, şimdi annemlerde kalamıyorum evimi özlüyorum:)
kızlar canlarım ben çıkıyorum benim miniğim beni özlemiş bende onu çok özledim buluşalım bakalım bana söylemek istediği bişey var mı cinsiyet konusunda... Sizlerin selamınıda iletirim öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya kızlar albumlere nasıl bakıcam ben de gormek istiyorum :))
ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?
bende geçen sene 27 nisanda evlendim.
2007de nişanlandım.
2008de evlendim.
2009da hamiş kaldım.
2010dada anne olucam allah nasip ederse. nasıl ama her senemde olay var.
ya kızlar albumlere nasıl bakıcam ben de gormek istiyorum :))
kızlar benim canım çook limon istiyor dünden beri aklıma gelince ellerim titriyor nerdeyse yemem lazım diye.dünden beri 10 taneye yakın yedim tuzlayıp.sizlerdende varmı yiyen ekşi deyince milletin aklına turşu gelir bende limon delisi oldum
abimin eşi öyleydi limon denince bile tiksiniyodu hamileliğinde limonu tuzlayıp yiyodu kızı oldu yoksa senin bebişde kızmı
işin kötüsü bende düşük tansiyon var 0 tansiyonla yapışıcam sonra yere.ama tadı çok hoş geliyor bana.kızmı olacak acaba :lepi: hayırlısı tabi ama kız çocuk istiyorum allah biliyo.
chicco'da 6'lı set dediğiniz nedir? biberon takımı falan mı, iyi bişeyse biz de alalım, hazır indirimdeyken..
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?