2010 Şubat Anneleri

güle güle bu sefer gösterir inşallah.biraz rüşvet teklif et olmadı sana cici alıcam biberon alıcam attalara gitcezzz belki işe yarar

topiğin en merak edilen cinsiyeti senin sıpaya ait.. inş öğrenicez artık :))

ayy ne güzel doya doya bak inşallah gösterir cinsiyetini öğrenince hemen haber ver ok? iyi şanslar

hadi bakalım sende slm söle inatçı keçiye. Hadi canım yarına kadar çatlarız.kız bulamazmısın bilgisayar akşama.

kızlar benim canım çook limon istiyor dünden beri aklıma gelince ellerim titriyor nerdeyse yemem lazım diye.dünden beri 10 taneye yakın yedim tuzlayıp.sizlerdende varmı yiyen ekşi deyince milletin aklına turşu gelir bende limon delisi oldum

ayy bizimde evlilik yıldönümüz yaklaşıyor 8 eylül.Topiktekilerin üst üste evlilik yıldönümleri var galiba kaç yıllık evlisiniz kızlar ve ilk bebişler mi ?

benim ilk yıldönümü ilk çocuk olacak hayırlısıyla canım

bende geçen sene 27 nisanda evlendim.
2007de nişanlandım.
2008de evlendim.
2009da hamiş kaldım.
2010dada anne olucam allah nasip ederse. nasıl ama her senemde olay var.

kız aynen bende kaderimiz mi aynı ne ???
opuyorumnanaktan
bir sende göbek var bende yok
cinsiyetlerde belli değil
artık bir kertme falan yaparızlaelaelaelaelae

güzel haberlerini bekliyoruz canım

ya kızlar albumlere nasıl bakıcam ben de gormek istiyorum :))

tatlım resmin üstüne tıkla kimin albumune bakacaksan
o kişinin profil sayfası açılacak
sag tarafta albümler yazacak oradaki resimlere tıklayarak devam edebilirsin

abimin eşi öyleydi limon denince bile tiksiniyodu hamileliğinde limonu tuzlayıp yiyodu kızı oldu yoksa senin bebişde kızmı

abimin eşi öyleydi limon denince bile tiksiniyodu hamileliğinde limonu tuzlayıp yiyodu kızı oldu yoksa senin bebişde kızmı

işin kötüsü bende düşük tansiyon var 0 tansiyonla yapışıcam sonra yere.ama tadı çok hoş geliyor bana.kızmı olacak acaba :lepi: hayırlısı tabi ama kız çocuk istiyorum allah biliyo.

Kızlar benim canım hiçbir şey çekmiyor ya. Eşim ısrarla soruyor şunu istiyor musun bundan alayım mı falan diye ama yok:) Baharatlı şeyler yemekten hoşlanıyorum sadece cinsiyet tahmini de yapamıyorum:)

işin kötüsü bende düşük tansiyon var 0 tansiyonla yapışıcam sonra yere.ama tadı çok hoş geliyor bana.kızmı olacak acaba :lepi: hayırlısı tabi ama kız çocuk istiyorum allah biliyo.

allah gönlüne göre cersin canım tansiyon meselesi kötü işte sende limon yedikten sonra tuzla ayran iç şaka tabide abimin eşininde tansiyonu düşükdü ama bir şikayeti olmadı bu konuda

Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.

Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.

masallah hayırlı saglıklı olsun ınsallah canım

gözün aydın canım bir erkek daha geliyor maşallah bebişine

Bu arada ben hamilelikten önce ekşiyi çok severdim. Önüme 2 kilo erik koysalargık demeden hepsini yerdim. Limonu sıkıp üstüne sıcak su ve az tuz ekleyip çay niyetine içerdim. Hamlelikten sonra hiç erik yiyemedim. Ama çikolataları paket pake yesem doymuyorum. Bu ekşi ise kız tatlı ise erkek doğru bir mantık sanırım. Cildim de düzeldi. Sivilce namına bişey kalmadı.
Eskiler hep bilmişte söylemiş demek ki:))

Burcuberru; ( Bu arada adaşız) sanırım seninki de kız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…