ayyy çok tşekkür ederim srpp canım.. çok iyi geldi yazdıkların .. ben artık benim hayatım böyle olucak.. herşey böyle kalacak sanıyorum da... içim sıkılıyor..Allah her şeyin bir kolayını verir hiiç merak etme. Bebişin gelince hepsini unutur gidersin:)
İlk evlenince ben nerdeyim diyor insan tabi ama sonra sanki senin başka evin olmamış hep ordaymışsın gibi geliyor:) Ben 3 yıllık evliyim, şimdi annemlerde kalamıyorum evimi özlüyorum:)
ben de eskimek istiyorum 3 yıldır evliyim demek istiyorum... anne babasıyla nasıl konusacağımı bileyim, annemerle yakın olsun, onunkiler beni nasıl yanlış anlamayacaklarını bilsinler istiyorum...darısı başımaıza geçsin bu zor günler!!!:sinifsinif:
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.
Kızlar sonunda öğrendik.
Bu arada ben hamilelikten önce ekşiyi çok severdim. Önüme 2 kilo erik koysalargık demeden hepsini yerdim. Limonu sıkıp üstüne sıcak su ve az tuz ekleyip çay niyetine içerdim. Hamlelikten sonra hiç erik yiyemedim. Ama çikolataları paket pake yesem doymuyorum. Bu ekşi ise kız tatlı ise erkek doğru bir mantık sanırım. Cildim de düzeldi. Sivilce namına bişey kalmadı.
Eskiler hep bilmişte söylemiş demek ki:))
Burcuberru; ( Bu arada adaşız) sanırım seninki de kız arkadaşım
Kızlar sonunda öğrendik.
kızlar benim canım çook limon istiyor dünden beri aklıma gelince ellerim titriyor nerdeyse yemem lazım diye.dünden beri 10 taneye yakın yedim tuzlayıp.sizlerdende varmı yiyen ekşi deyince milletin aklına turşu gelir bende limon delisi oldum
Esma'cım inşallah Allahım gönlüne göre verir. Önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat olsun.Ama galiba isteğin olmayınca biraz burkuluyor için. Eşim biraz boynunu büktü o kız istiyordu çok. İnşallah ikincisi kız olur dedim bende. Hemen çalışmaya aşlayalım o zaman dedi. O öyle deyince de benm içim acıdı.
Allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin.
Bu arada ben hamilelikten önce ekşiyi çok severdim. Önüme 2 kilo erik koysalargık demeden hepsini yerdim. Limonu sıkıp üstüne sıcak su ve az tuz ekleyip çay niyetine içerdim. Hamlelikten sonra hiç erik yiyemedim. Ama çikolataları paket pake yesem doymuyorum. Bu ekşi ise kız tatlı ise erkek doğru bir mantık sanırım. Cildim de düzeldi. Sivilce namına bişey kalmadı.
Kızlar sonunda öğrendik.
ayy ben hiçbirşey yiyemiyorum
acep benim neyim olacak :gitme:
tatlışlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın pazartesi güzel haberler okurum inş. hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
ARYA merakta bıraktı nerlerde bu kız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?