2010 Şubat Anneleri

Ne güzel haberler bunlar. Tebrik ederim.

hayırlı olsun canım bir oglumuz daha oldu desenize
kızlar bu arada chicconun hastane çıkışları gerçekten güzel
ben şimdiden 2 tane aldım

biri bu
Hepsiburada.com : CHICCO YENİDOĞAN 3 lü SET | Anne & Bebek & Çocuk

digeri de bu :)
Hepsiburada.com : CHICCO YENİDOĞAN 6 lı SET | Anne & Bebek & Çocuk

ikiside erkek için sanırım ama olsun
benim çocopum her renk giyecek artık
biraz daha almasam göstermiyor cinsiyeti çıplak kalacak çocuklaelaelaelaelae

gözün aydın artık cinsiyette belli.sağlıklıymışta

gözün aydın canım herşeyin güzel olmasına sevindim darısı başımızaa
demek erkek geliyo hee maşallah yiğit olsun inş.
kız bende çok tatlı felan yiyorum hiç tiksinmedim hamile kalınca acep erkekmi benim pıntırışımm daha 2 hafta var teyzesi kontrolee

Gözün aydın maaşallah oğluşuna

İnşallah haftaya benimki de bi çabuk gösteriverir de fazla meraklandırmaz bizi:)

hehe kızmı doğurcan canım senn tansiyonun düşücek kız az yee kaydirigubbakcemile3

Esma'cım inşallah Allahım gönlüne göre verir. Önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat olsun.Ama galiba isteğin olmayınca biraz burkuluyor için. Eşim biraz boynunu büktü o kız istiyordu çok. ınşallah ikincisi kız olur dedim bende. Hemen çalışmaya aşlayalım o zaman dedi. O öyle deyince de benm içim acıdı.

Allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin.

canım kızmı istiyosun erkekmi deseler karar veremem ben hayırlı evlat olsun isterim
ama eşim erkek istiyo kız olsa üzülmez de
erkekler kız çocuğu olmadıkça ben baba oldum die hissetmezlermiş biliyomusun
hayırlı sağlıklı olsun vatanına milletine hayırlı işler yapsın evlatlarımızz :Saruboceq:

ben ilk hamile olduğumu öğrendim içime kız doğdu kızım olacak galiba dedim annemde rüyasında kız görmüş.hepte kız olacak diye düşünüyordum ismimiz bile hazır DURU AZE ama son 10-15 gündür hiç birşey hissetmiyorum ERKEK mi acaba diyom benimde daha 3 haftam var kontrole.

ayy hadi gözün aydın canım çok sevindim kaç kiloyla hamile kalmıştın canım sen?gerçekten nasıl besleniyosun ben dikkat ediyorum ama yine de çok kilo alıyorum da merak ettim

kızlar bizimde evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor 1 eylül.2.yılımızı kutluycaz hamiş olarak en güzel hediye bu olsa gerek değilmi.haftaya c.tesi cinsiyetimiz belli olacak geçmezki günlerde şimdi :uhm:

tatlışlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın pazartesi güzel haberler okurum inş. hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
ARYA merakta bıraktı nerlerde bu kız yaa

Kız esma benım neyım olacak tatlı yıyom hıÇ bulanmadım hıÇ kusmadım tuzlu ekŞı hepsınden yıyom yÜzÜm lekelendı.

benim de tam tersi yüzüm mahvoldu sivilcelerden ne yapacağımı bilmiyorum moralim de bozuluyo tabi makyajsız dışarı çıkamaz oldum keşke benimki de düzelse şöyle pürüzsüz olsa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…