ayy hadi gözün aydın canım çok sevindim kaç kiloyla hamile kalmıştın canım sen?gerçekten nasıl besleniyosun ben dikkat ediyorum ama yine de çok kilo alıyorum da merak ettim
benim de tam tersi yüzüm mahvoldu sivilcelerden ne yapacağımı bilmiyorum moralim de bozuluyo tabi makyajsız dışarı çıkamaz oldum keşke benimki de düzelse şöyle pürüzsüz olsa mafoldumben
Ben 54 kilo ile hamile kaldım. Doktorda kıyafertli tartıklarında 54.9 çıkmış kilom ilk randeuda bugün 56,4 çıktı. Evde tatışdığımda da 55.5 falan geliyorum.
Sabah herzamanki gibi kahvaltımı yapıyorum.
1,5 saat sonra falan 1 tabak meyva yiyorum. Karışık bir tabak. 1 armut, 1 şeftali mesala.
Sonra öğlen yemeğini de eskisi gibi hiç değiştirmeden ne varsa az az hepsinden yiyerek geçiriyorum. Zaten ara öğün de meyva yediğim için çok acıkmamış oluyorum. Akşam üstü bir kase yoğurt yiyorum. Sade yoğurt midemi bulandırdığı için biraz reçel ekleyip meyveli yoğurt yapıyorum kedime. Yada yarım meyva rendeliyorum 1 kaseye.
Akşam yemeğinden 1 saat falan sonra en önemli kısmı bu 1 bardak kefir içiyorum.
Arada 5 tane ceviz veya 1 avuç kabuklu fındık (taze taze kırıp) yiyorum. Bebeğin beyni için çok yararlıymışlar. Ara öğün yediğim için ana öğünleri az yiyebiliyorum.
Hiç çay içmiyorum desem yeri. Çok canım isterse yemeklerden yarım saat sonra 1 bardak içiyorum sadece.
Arada çikolata da kaçırıyorum ama :))
Ya benim de sivilcelerim çıktı çok hem sadece yüzümde de değil makyajsız dolaşmıyorum artık. Ama sanki geçen haftaya göre bu hafta biraz azaldı geçecek inşallah.
eeee benim de böyle hatta ben sütü yoğurdu falan da light kullanıyorum hareketsiz mi kalıyorum acaba ondan mı? düzenli yürüyüş falan yapıyor musun?çikolata bile yemiyorum
ben niye birden kilo alıyorum anlamadım
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
Sağlığıda çok iyiymiş. Hamileliğin başından beri 1,2 kilo almışım. Ama bebek çok iyi gelişiyormuş Maşallah. Çok iyi gidiyorsun her nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi doktorumuz.
ben ilk hamile olduğumu öğrendim içime kız doğdu kızım olacak galiba dedim annemde rüyasında kız görmüş.hepte kız olacak diye düşünüyordum ismimiz bile hazır DURU AZE ama son 10-15 gündür hiç birşey hissetmiyorum ERKEK mi acaba diyom benimde daha 3 haftam var kontrole.
Kız esma benİm neyİm olacak tatlı yİyom hİÇ bulanmadım hİÇ kusmadım tuzlu ekŞİ hepsİnden yİyom yÜzÜm lekelendİ.
benim de tam tersi yüzüm mahvoldu sivilcelerden ne yapacağımı bilmiyorum moralim de bozuluyo tabi makyajsız dışarı çıkamaz oldum keşke benimki de düzelse şöyle pürüzsüz olsa mafoldumben
senin kızın olcekk :ecrin_bebek:
kader arkadaşım benim de omuzlarımda bile çıkıyor ben hep hamileliğimde güzelleşicem diye hayal ediyorsdum ama yüzüm mahvoldu sivilceden bi de acıyorlar çok çözümü yok mu bunun acaba ? ben güzel hamile olmak istiyorum yaaa
erkek bebek anneye güzellik verir kız bebek annenin güzelliğini alırmış.ben güzelleştim öyle diyorlar yani ama ekşi yiyorum nasıl birşey olacak bende anlamadım :uhm:
erkek bebek anneye güzellik verir kız bebek annenin güzelliğini alırmış.ben güzelleştim öyle diyorlar yani ama ekşi yiyorum nasıl birşey olacak bende anlamadım :uhm:
tatlışım yarenciğimde kız demişti di mi kız yaren?
ama ben erkek hissediyorum
bakalım hangiis dogru :kedi:
gerçi belirtiler hep kız diyor ama
ayyy bende bir sivilce doldum berbat sorma
her yanımı sardılar
yüzüm soldu çöktü
valla kızsa benim kız çok güzel olacak kaydirigubbakcemile3 ben öyle bozuldum ki
Bazen bünye ile de ilgili oluyor sanırım canım. Sadece hergün işe gidip geliyorum. Düzenli yürüyüş yapamıyorum ne yazık ki.
Dikkat ettiğim şeyler genelde dengeli ve doğal beslenmeye çalşıyorum. Mesala konserve yemiyorum Ton balığı bile. Tatlandırcılı şeyleri almıyorum. Gazlı içecekler içmiyorum. Mümkün olduğunca doğal yemeye çalışıyorum sadece.
ben de kendimi yalnız hissediyordum birazcık rahatladım ama inş doğumdan sonra geçer
benim de kız olacak o yüzden çirkinleştim heraldekafamçokkarıştı
bu arada kızlar avartaramdaki bebek var ya
ben onun pelerin şapka ve pantolona bayıldım
bugun bir umut anneme dedim baksana ne güzel
ben yaparım dedi
valla canım anammm
şimdiden dünya kadar yelek hırka ördü
şimdi de bunları örecek çok seviyorum annecim seni çokkkk :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?