2010 Şubat Anneleri

ben de kendimi yalnız hissediyordum birazcık rahatladım ama inş doğumdan sonra geçer
benim de kız olacak o yüzden çirkinleştim heraldekafamçokkarıştı
benim kız mı erkek mi belli degil ama yuzum alerji olmus gibi yaklasık 4 haftadır böyle...cok korkunc cildim bozuldu..acaba kızım mı olca benimki ne acaba?bugun ilk defa işten biri bakınca aa hamilemisin dedi soylemeden anladı demek artık anlaşılıo.. ben de isten cıktım eve geldm...esim gelmden biraz daa takılıyorum...

ayy ben dayanamıyorumki
alıyom solugu annemin yanında bu çok güzel dmi diye
kadıncagızda ne yapsın
:)
bende kaçıyorum şekerler
volesten haber yok dimi?
merakla bekliyoruz
son tahminde benden olsna bence çok cadı bir kızın olacak volescim alkisalkisalkis
hadi bakalım bizi meraklandırma fazla
iyi akşamlar iyi haftasonları kızlar

bende pazar tesi dusunuyom doktora gidim insallah gorurum cinsiyet annem manyak bi sekilde kıza takmis bende erkeye bakalim ne olcak kızlar :1rolleyes:

canım benim değecek inşallah bu çirkinleşmelerimize

şimdi cinsiyet merakımız var 1 ay sonrada ayy tekmeledi yok uyutmuyor off çok yemek yiyorum olacak hepsi çok güzel telaşlar.son ayımızdada başlarız doğum korkularına

ben çıkıyorum kızlar gideyim artım haftasonu çalışmıyacağım ama evden girer bakarım yarın neler var neler yok diye opuyorumnanaktan iyi akşamlar.

canım onların hazır paketleri var.papatça çayı var nanede kuru nane degilmi o evde var aklımda olsun.sadece nanemi kaynatacagımmm

çoğu sayfayı okumadan geçtiğim için böyle bazen cevap geç oluyo.
hazır paketledekilei kullama canım onlar çok fazla evde nanen yok mu?
önce bir badak su kaynat, bardağa koy, yani ocakta kaynamaya devam etmesin kaydirigubbakcemile3 sonra azıcık içine nane at. çay demler gibi demlensin birkaç dakika. sonra nanesini süz iç. rahatlatıyor baya.
hazır pake kullanacam illa desen paketi aç içinden az birşey demle yerimseniben

rabbim herkesin gönlüne göre versinn hayırlı dogumlar kolay hamilelik geçirmelerini sağlasın senıdde bu listede görmek benı cok mutlu ederrr balsuratımmm

tebrik ederim seni ...ya erkekler artacak gibi geliyo ...

erkek bebek anneye güzellik verir kız bebek annenin güzelliğini alırmış.ben güzelleştim öyle diyorlar yani ama ekşi yiyorum nasıl birşey olacak bende anlamadım :uhm:

ay bende tam tersi oldu.kızımda bi güzelleştim bi güzelleştim sormayım yüzümden nurlar akıyodu yani öyle...ama bundu kendimi hiç iiyi hissetmiyorum.yüzümde falan bişey yok ama ne bileyim ...benim hurafemde kızda güzelleşir anne erkekte çirkinleşir derler bilmem artık..

ay çok teşekkür ederim canımbaklımda olsun yaparım ama dün çok kötü atlattım hiç bişey yiyemedim...

slm kızlar papatyacım yarın kızına kavusuyon demi inşallah

ben kızıma saat yedide kavuştum annesine züpriz yaptılar...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…