2010 Şubat Anneleri

ayyy ne güzel yaa canım bu arada senınde sat 17 mayıs degıl mi

cnm aslında benim sat 21 mayıs ama dr satı 18 den hesapla dedi. takvim 1 gun onde ama olsun 1 gunden bisey olmaz diye degistirmedim. Senle aynıyız galiba ne güzel . ben bebisi 2 gundur hissediyorum co hafif gıdıklıyor sanki. sen hissedebiliyomusun ??

canım yaa cıddımsın ben hiçbişey hissetmiyom kimirmirmirmir ama bu arada taktım herkes soruyo hissediyon mu diye bende yok diyom ama senın adına cok sevındım canım cok guzel bı duygu olsa gerek demi

cnm bu arada senın cınsıyeti bellimiyı tatlım

ikili test için gittigimizde drmuz kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. %100 değil ama dedi ee bende yuzde kac peki diyince buyuk yuzde dedi gene yuzde vermedi :)) 12 eylülde randevumuz var ozaman kesinlesecekmis. daha cok var ama yaw. senin belli mi??

canım yaa cıddımsın ben hiçbişey hissetmiyom kimirmirmirmir ama bu arada taktım herkes soruyo hissediyon mu diye bende yok diyom ama senın adına cok sevındım canım cok guzel bı duygu olsa gerek demi

ya evet ama cok hafif biseyler gıdıklıyor gibi ilk oldugunda tırstım gaz gibi değil cunku. ve genelde yemek yedikten sonra oluyor demekki enerjileniyor miniğim :)) ilk başta emin olamadım ama herhalde bebis herkes oyle diyor.

Papatya sen deneyimli ve kıdemlisin bu kadar erken duymam mumkun mu?? cok hafif sanki tuyle gıdıklıyor bizimki :))

yok cnm belli degil daha bende catlıyom meraktan ama beklıyorum işte benimde eylülün 10 da randevum var canım bi de 3lü yapılcak bakalım o zaman öğrenebileceğiz mi:sm_confused:

yok cnm belli degil daha bende catlıyom meraktan ama beklıyorum işte benimde eylülün 10 da randevum var canım bi de 3lü yapılcak bakalım o zaman öğrenebileceğiz mi:sm_confused:

2 gun arayla gidicez dra gosterirse ogrenirsin cnm ya. ikili testi yaparken gostermedi mi yaramaz ?? gerci benim de kesin demeyince cok sartlamıyorum kendimi nolur nolmaz :)

2 gun arayla gidicez dra gosterirse ogrenirsin cnm ya. ikili testi yaparken gostermedi mi yaramaz ?? gerci benim de kesin demeyince cok sartlamıyorum kendimi nolur nolmaz :)

yok canım yaa hiç sorma göstermedi bi de ben ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı doktor cınsıyete pek takmadı bebegi incelemekten ama sağlıklı olsunda napım artık hayırlısı tatlım ya

canım benim gözün aydın

evet canım bu hisler olmaya başlar.bende hissediyorum bi hafta olacak hissedeli

kızlar ben çıkıyorum ne yaptınız diye merak etmiştim.hepinize iyi akşamlar öptüm canlar

slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız. ultrasona göre 16+2 çıktık. 9 gün büyük çıktı. doktor normal dedi. bilmiyorum neden öyle çıktı. bu arada 155 gr olmuş. şimdilik herşey yolunda iki hafta sonra 4 lü test için gideceğiz. allah sonuna kadar sağlıkla olmayı nasip etsin.

yok canım yaa hiç sorma göstermedi bi de ben ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı doktor cınsıyete pek takmadı bebegi incelemekten ama sağlıklı olsunda napım artık hayırlısı tatlım ya
Canım haklısın en onemlisi saglıklı olmaları.ilk bebegin icin cok uzuldum kac haftalıktı noldu?
ccasnım ben bunu anlamadım hem 4 yılımız demişin hem 10 ytılı kutladık.
Fatoscum tam yazamamısım biz esimle 10yıldır birlikteyiz 4yıldırda evlıyız.10yıl hediyemiz bebegimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…