Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür
Canım tebrikler bir prenses daha geliyor demek :)
zemuszemus hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah allah nazarlardan korusun ikinizide.hadi bakalım darısı başımıza.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür
gözünaydın canım hayırlı olsun.
Canım haklısın en onemlisi saglıklı olmaları.ilk bebegin icin cok uzuldum kac haftalıktı noldu?
canım bebeğim 3 aylıktı anenesefali olduğu için gebeliği sonlandırdık cok acıydı ama sukur sımdı hersey yolunda
slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız. ultrasona göre 16+2 çıktık. 9 gün büyük çıktı. doktor normal dedi. bilmiyorum neden öyle çıktı. bu arada 155 gr olmuş. şimdilik herşey yolunda iki hafta sonra 4 lü test için gideceğiz. allah sonuna kadar sağlıkla olmayı nasip etsin.
gözün aydın canım.slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız. ultrasona göre 16+2 çıktık. 9 gün büyük çıktı. doktor normal dedi. bilmiyorum neden öyle çıktı. bu arada 155 gr olmuş. şimdilik herşey yolunda iki hafta sonra 4 lü test için gideceğiz. allah sonuna kadar sağlıkla olmayı nasip etsin.
hadi bakalım bi prenses daha hayırlı olsun canımArkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür
eşim randevu alamamış ya pazartesiye kaldı herşeyde vardır bi hayır pazartesi öğreniriz inşallah cinsiyetini
kızlar çoğalıyo ohh ne güzel gözü aydın olsun öğrenen arkadaşların
volesi merak ettim gördümü acaba
çok sevindim ya.. yalnızlık zor çeken bilir :çok üzgünüm:papatyanın kızı annesine surpriz yapıp bugun geldi hasret gideriyolar ana kız :))
kızlar bu bebeğpin gelişimine göre ileri ya da geri gidebiliyormuş. yani bu kontrolde başka diğe kontrolde başka olabiliyormuş. o yüzden bence takvimi değiştirmeyin. son adet tarihinize göre olsun. en sabit o çünkü. ben mesela bebeğim 4gün geideydi, hatta çok üzülmüştüm burdan bikaç arkadaş bizikide öyle deyince sorun olmadığını anlaıştım. ama diğe kontrolümde satla uyumlu çıktı. bir hafta sonra gittim sattan 2gün gerideydi. yani olabiliyor öyle şeyler.cnm aslında benim sat 21 mayıs ama dr satı 18 den hesapla dedi. takvim 1 gun onde ama olsun 1 gunden bisey olmaz diye degistirmedim. Senle aynıyız galiba ne güzel . ben bebisi 2 gundur hissediyorum co hafif gıdıklıyor sanki. sen hissedebiliyomusun ??
teşekkür edeirm tekrardan:)Allah her şeyin bir kolayını verir hiiç merak etme. Bebişin gelince hepsini unutur gidersin:)
ılk evlenince ben nerdeyim diyor insan tabi ama sonra sanki senin başka evin olmamış hep ordaymışsın gibi geliyor:) Ben 3 yıllık evliyim, şimdi annemlerde kalamıyorum evimi özlüyorum:)
geçmiş olsun aryaaaa....:)Slm kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri çarşamba günü kendimi epey kötü hissediyordum kayınvaldeme gidip onda kaldım sizlere yazamadım orda da net var ama pc virüslü donup kalıyor.amma kaynatmışsınız bensiz özledim hepinizi.ama iyleşemedim eve döndüm yarın akşam annem gelicek Allahın izniyle.birazda annem bakar umarım toparlanırım tam 1 haftadır gribim yordu beni çok.herkesler iyi galiba geçmişi biraz okudum göbişlerinize maşallah kızlar.opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı olsunnnbizde yarın doktordayız hem 3lü test için belkı yavrum ne olduğunuda gösterir...........
ıNŞALLAH...
slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız. ultrasona göre 16+2 çıktık. 9 gün büyük çıktı. doktor normal dedi. bilmiyorum neden öyle çıktı. bu arada 155 gr olmuş. şimdilik herşey yolunda iki hafta sonra 4 lü test için gideceğiz. allah sonuna kadar sağlıkla olmayı nasip etsin.
bizde yarın doktordayız hem 3lü test için belkı yavrum ne olduğunuda gösterir...........
İNŞALLAH...
eşim randevu alamamış ya pazartesiye kaldı herşeyde vardır bi hayır pazartesi öğreniriz inşallah cinsiyetini
kızlar çoğalıyo ohh ne güzel gözü aydın olsun öğrenen arkadaşların
volesi merak ettim gördümü acaba
Slm kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri çarşamba günü kendimi epey kötü hissediyordum kayınvaldeme gidip onda kaldım sizlere yazamadım orda da net var ama pc virüslü donup kalıyor.amma kaynatmışsınız bensiz özledim hepinizi.ama iyleşemedim eve döndüm yarın akşam annem gelicek Allahın izniyle.birazda annem bakar umarım toparlanırım tam 1 haftadır gribim yordu beni çok.herkesler iyi galiba geçmişi biraz okudum göbişlerinize maşallah kızlar.opuyorumnanaktan
hepinize selam kızlar
volescim demek sonunda belli oldu kızın geliyomuş gözün aydın tatlım
GÜnaydınnnn KIZLAR!!! Ben işteyim..NÖbet var haftasonu nöbeti...
Geçen nöbette eliferdi de çalışıyordu.. Ona ne oldu ya nerelerde bilen varmı?? Tatilediye gitti bi daha dönmedi hatırladığım...
/QUOTE]
günaydın canım.ayy sanada kolay gelsin ne zonrdur şimdi.of
evet eliferdi yok benimdedikkatimi çekti.genelde işlerinin çok yogun oldugunu söylüyordur.belkide öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?