2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım hayırlısı olsun

eşim randevu alamamış ya pazartesiye kaldı herşeyde vardır bi hayır pazartesi öğreniriz inşallah cinsiyetini
kızlar çoğalıyo ohh ne güzel gözü aydın olsun öğrenen arkadaşların
volesi merak ettim gördümü acaba

gözün aydın canım.
Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür
hadi bakalım bi prenses daha hayırlı olsun canım

hayırlısı canım.opuyorumnanaktan

Slm kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri çarşamba günü kendimi epey kötü hissediyordum kayınvaldeme gidip onda kaldım sizlere yazamadım orda da net var ama pc virüslü donup kalıyor.amma kaynatmışsınız bensiz özledim hepinizi.ama iyleşemedim eve döndüm yarın akşam annem gelicek Allahın izniyle.birazda annem bakar umarım toparlanırım tam 1 haftadır gribim yordu beni çok.herkesler iyi galiba geçmişi biraz okudum göbişlerinize maşallah kızlar. opuyorumnanaktan

hepinize selam kızlar

volescim demek sonunda belli oldu kızın geliyomuş gözün aydın tatlım

papatyanın kızı annesine surpriz yapıp bugun geldi hasret gideriyolar ana kız :))
çok sevindim ya.. yalnızlık zor çeken bilir :çok üzgünüm:
bi de insan çocuğunu çok daha fazla özlüyormuş heşeyden fazla. Allah o duyguları hepimize yaşatsın kızlar :dance:

kızlar bu bebeğpin gelişimine göre ileri ya da geri gidebiliyormuş. yani bu kontrolde başka diğe kontrolde başka olabiliyormuş. o yüzden bence takvimi değiştirmeyin. son adet tarihinize göre olsun. en sabit o çünkü. ben mesela bebeğim 4gün geideydi, hatta çok üzülmüştüm burdan bikaç arkadaş bizikide öyle deyince sorun olmadığını anlaıştım. ama diğe kontrolümde satla uyumlu çıktı. bir hafta sonra gittim sattan 2gün gerideydi. yani olabiliyor öyle şeyler.
snm2008 ay o kadar çok istiyoum ki bende hareketleini hissetmeyi. hareketlerini hissedince anlarsınız. hiçbirşeye benzemiyor çünkü. hayatımda ilk defa öyle birşeyler olmuştu karnımda. ikinci gebeliğim ama hala hissemedim. bi sabah kalktığımda süpriz yapacak bebeğim :Saruboceq:

Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür

hayırlı olsun canım. diğer bütün cinsiyetini öpğenen arkadaşlaımıza da hayırlı olsun.. eee artık cicileri almaya başlayın da biaz da alışveişten konuşalım kaydirigubbakcemile3

ARYACIM harbidende çok merak ettik.ama ii olmana sevindim canım.annende geliyomuş gözün aydın.

GÜnaydınnnn KIZLAR!!! Ben işteyim..NÖbet var haftasonu nöbeti...
Geçen nöbette eliferdi de çalışıyordu.. Ona ne oldu ya nerelerde bilen varmı?? Tatilediye gitti bi daha dönmedi hatırladığım...

teşekkür edeirm tekrardan:)

geçmiş olsun aryaaaa....:)
bizde yarın doktordayız hem 3lü test için belkı yavrum ne olduğunuda gösterir...........
ıNŞALLAH...
hadi hayırlısı olsunnn

Son düzenleme:

gözün aydın canımbkızını kucagına almayıda nasip etsin...

seninde gözün aydın.ayy bi bakıyoruz kızlar atakta bi bakıyoruz oglan çogalıyo.şimdi kızlar atakta bakalım....

bizde yarın doktordayız hem 3lü test için belkı yavrum ne olduğunuda gösterir...........
İNŞALLAH...

inşallah seninkide ğösterirde hepimiz sırayla ögrenmişoluruz.hadi hayırlısı...

ay olsun canım az kaldı bakalım..bende salı.....

geçmiyler olsun canım.ne güzel bakacak birilerin var.yat dinlen...

hepinize selam kızlar

volescim demek sonunda belli oldu kızın geliyomuş gözün aydın tatlım

yok daha volesin veledi bellidegil.o hafta sonları çalışmıyordu sanırm.pazartesi ögreniriz artık neler oldugunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…