günaydın güzel anneler..
limon ve havvaaesen hayırlı olsun kızlarınız..
ebruli inş öğrenirsin canım cinsiyetini..
üüüa dodrrrrgrgrgrgrge doğoo ırırırırırırırırıırırırğrrğrğrğrğggdgd
günaydınnnn... bunu da kızın mı yazdı? canııımmmmkaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım.voles bugün gelmemiş daha.
günaydın kızlar nasılsınız bebeğinin cinsiyetini ögrenen anneleri, tebrik ediyorum hayırlı salih evlatlat olsun inş
günaydın arkadaşlar. cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlısı olsun o anki mutluluk çok başka:)
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
voles okumayı bırak kız yaz.
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?