2010 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler..

limon ve havvaaesen hayırlı olsun kızlarınız..

ebruli inş öğrenirsin canım cinsiyetini..

üüüa dodrrrrgrgrgrgrge doğoo ırırırırırırırırıırırırğrrğrğrğrğggdgd

günaydın kızlar nasılsınız bebeğinin cinsiyetini ögrenen anneleri, tebrik ediyorum hayırlı salih evlatlat olsun inş

günaydınnnn... bunu da kızın mı yazdı? canııımmmmkaydirigubbakcemile3

ayyykaydirigubbakcemile3evet haberim bile yok nasıda göndermiş.valla bilgisayar kurdu...

günaydın canlarım.voles bugün gelmemiş daha.

benim bildiim hafta sonları çalışmıyo .yani pazartesi ögrenecegiz..

günaydın kızlar nasılsınız bebeğinin cinsiyetini ögrenen anneleri, tebrik ediyorum hayırlı salih evlatlat olsun inş

günaydın...
günaydın arkadaşlar. cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlısı olsun o anki mutluluk çok başka:)

günaydın..

canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....

tyebrik ederişm canım benim hadi gözün aydın.yine hislerimde yanılşmöadım.ben demiştim sana.:teytey:

voles tebrik ederim cnm allah tamamana erdirsin inş çok sevindim çok güzel bir mutluluk evet cinsiyetini blmek ona ismi ile seslenmek sevmek

aaaaa... tahminim tutmadığı için üzüldüm şimdi :)) canım benim Rabbim sağlıklı,hayırlı ömürler versin kızına...nihayet mutlu son..iyi ki benim oğlum olacak, kızım olsa, senden bana kıyafet kalmazdı valla mağazalarda..:))

:teytey:
voles okumayı bırak kız yaz.

çooook şükür ögrendim....
canım çok sevindim çok tebrik ederiz prensesin annesini..oglan dedek minik bi prenses çıktı allah tamamına erdirip kucagına almayo nasip etsin..
evet kızlar nazlı oluyo benim kzımda zor göstermişti..kurtulduk senin kaydirigubbakcemile3:lepi:delikafadulden:sm_cool:velettenkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:dance:kaydirigubbakcemile2

ohhh çok şükür inatçı sıpa göstermiş sonunda... gözün aydınnn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…