2010 Şubat Anneleri

tyebrik ederişm canım benim hadi gözün aydın.yine hislerimde yanılşmöadım.ben demiştim sana.:teytey:

evet canım sende hisetmiştin benimde içimden geçen buydu çok şükür rabbim gönlümüzden geçene göre verdi ....

voles tebrik ederim cnm allah tamamana erdirsin inş çok sevindim çok güzel bir mutluluk evet cinsiyetini blmek ona ismi ile seslenmek sevmek

hemde nasıl ebrucum anlatamam dün babası elif koyalım dedi bende elif ismini hep sevmişimdir bende irem dedim eşimde onu beğendi... dün seslen kızına artık konuş onlada duysun sesini dedim... iremmm kızım akşam 8 den sonra eve gelmek yok hava kararmadan evde olucaksın... erkeklerde kötü pis kaka dedi.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ARYACIM harbidende çok merak ettik.ama ii olmana sevindim canım.annende geliyomuş gözün aydın.

Saolun canlarım evet kayınvaldemde baktı saolsun ama iyleşemedim sıra annemde bakalım birde o baksın gerçi kadın kendiside daha düzelemedi bugün evde çok işim var nasıl yapıcam bilmiyorum.cinsiyet öğrenenlerin gözleri aydın .yeni gelenler hoşgeldiniz.

cnmmm hadi gözünaydınalkisalkisalkis en sonunda yola gelmiş senin cimcime desene ama hepimizin tahminleri doğru çıktı seninki hanım hanımcık edepli bir kız olucak baya sakladıkaydirigubbakcemile3 sıra bende bakalım 9 gün sonra bizimkide kesinleşecekmi.saklıyanlar genelde kız çıkıyor ama benim dr oğlanada benziyor dediği için emin olamıyorum belli olsada yavaş yavaş bişeyler almaya başlasak toptan almak zor alıcak herşey pahalı.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ayy bütün kız babaları aynı demek benim eşimde kızımızın çok talibi var maşşallah vermem kızımı kimselere diyooo

aynen canım walla gene öğreniyodukta doktor teyzemiz ultrason aletiyle göbeğimi sarstı azıcık rahatı bozuldu miniğimin öyle gösterdi yoksa gene pek niyetli değildi.. bide farklı bi ultrasona girdim ayrıntılı renkli falan öyle gördük... sağolun canlarım ya sizde benimle strese girmiştiniz resmen çok şükür topikçe rahatladık kaydirigubbakcemile3

ohhh çok şükür inatçı sıpa göstermiş sonunda... gözün aydınnn canımmm

sağol canım benim Allahım diğer öğrenemeyen arkadaşlarımada nasip etsin... cinsiyeti öğrenmek çok güzel bi duygu....

Gözünaydın canım, senin inatçı keçi sonunda gösterdi kendisini annesini fazla üzmeden , çok sevindim, canım benim hayırlı olsun prensesin sağlıkla kucağımızada alırız inş kızçelerimizi...opuyorumnanaktan:lepi:

cinsiyeti öğrendik ya yarın hemen alışveriş yapalım diyo bana eşim... daha düne kadar daha erken biraz daha geçsin zaman öyle alırız bişeyler diyen kişi o değil sanki... kaydirigubbakcemile3

ahh amin canım aminnnnnnn inşallah o günler zaten hayırlısıyla bi gelse daha ne isterim....

cnmm çoks veindim hayırlısı olsun ohh kızlarımızda çoğalıyor:teytey:hihoyyyt

günaydın herkese voles gözün aydın cimcime göstermiş kendini ve diğer cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın dün kız günüymüş

daha tam karar vermiş değiliz canım babası elif diyo ben irem ... şimdilik irem elif adı ama daha çok değişir sanırım...

canım tabiki annesisin sen bilirsin ama ben bildigimi söylemek istiyorum...
irem koymanı tavsiye etmem.iremin anlamı cennet bahçesi olarak geçiyor ama...
gerçek cennet bahçesi degil şeytanın ahirette kurdugu yalancı cennet bahçesi.benim arkadaşlarımda irem koymuşlardı ama.isminin anlamını ögrenince (çocugun ismi hatice iremdi)sadece hatice diye çıgırmaya başladılar.....bunu bil istedim.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh kızlar için cici cici kıyafetler var, süper şeyler...
nasıl da süslersin şimdi sen onu voles..
çok özendim ben de kız istiyorummmmmmmmmmmmmmmm:teytey:

cinsiyeti öğrendik ya yarın hemen alışveriş yapalım diyo bana eşim... daha düne kadar daha erken biraz daha geçsin zaman öyle alırız bişeyler diyen kişi o değil sanki... kaydirigubbakcemile3

benim eşimde öyle diyodu son aylar başlarız diye salı günü cinsiyet öğrendikten sonra bir baktım eşim soluğu bebek mağazalarına alyor 2 tane tulum aldık şimdide insan karasız kalıyor ne alcam diye birde çeşit çok olunca hepside çok güzeller

cnmm çoks veindim hayırlısı olsun ohh kızlarımızda çoğalıyor:teytey:hihoyyyt

günaydın herkese voles gözün aydın cimcime göstermiş kendini ve diğer cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın dün kız günüymüş

sağolun kızlar çok şükür öğrendik... maşallah kızım 15 cm olmuş boyu 3-4 cm bacak boyunuda eklersek 18-19 cm gibi dedi dr.umuz... 217 gr. ağırlığımız olmuş... 4 gün önde gidiyoruz... tahmini doğum 3 şubatken 30 ocak oldu...bende hamileliğin başından beri 2 kg almışım... onada bişey demedi... herşey yolunda yani çok şükür...

oy oy oy çok şükür
VOLESSS gözün aydın çok sevindim
kız kendiminkinden çok seninkini merak ediyodum :))))
bugün işe bile gelmicektim aslında sabah aklıma geldi senin haber getiricen hemen hazırlandım geldim :))

Geçmiş olsun aryacım , annen gelecekmiş ne güzel, o şimdi sana güzelce bakar inş biran önce iyileşirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…