tyebrik ederişm canım benim hadi gözün aydın.yine hislerimde yanılşmöadım.ben demiştim sana.:teytey:
voles tebrik ederim cnm allah tamamana erdirsin inş çok sevindim çok güzel bir mutluluk evet cinsiyetini blmek ona ismi ile seslenmek sevmek
ARYACIM harbidende çok merak ettik.ama ii olmana sevindim canım.annende geliyomuş gözün aydın.
GÜnaydınnnn KIZLAR!!! Ben işteyim..NÖbet var haftasonu nöbeti...
Geçen nöbette eliferdi de çalışıyordu.. Ona ne oldu ya nerelerde bilen varmı?? Tatilediye gitti bi daha dönmedi hatırladığım...
teşekkür edeirm tekrardan:)
geçmiş olsun aryaaaa....:)
hadi hayırlısı olsunnn
gözün aydın canımbkızını kucagına almayıda nasip etsin...
seninde gözün aydın.ayy bi bakıyoruz kızlar atakta bi bakıyoruz oglan çogalıyo.şimdi kızlar atakta bakalım....
inşallah seninkide ğösterirde hepimiz sırayla ögrenmişoluruz.hadi hayırlısı...
ay olsun canım az kaldı bakalım..bende salı.....
geçmiyler olsun canım.ne güzel bakacak birilerin var.yat dinlen...
yok daha volesin veledi bellidegil.o hafta sonları çalışmıyordu sanırm.pazartesi ögreniriz artık neler oldugunu...
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
evet canım sende hisetmiştin benimde içimden geçen buydu çok şükür rabbim gönlümüzden geçene göre verdi ....
hemde nasıl ebrucum anlatamam dün babası elif koyalım dedi bende elif ismini hep sevmişimdir bende irem dedim eşimde onu beğendi... dün seslen kızına artık konuş onlada duysun sesini dedim... iremmm kızım akşam 8 den sonra eve gelmek yok hava kararmadan evde olucaksın... erkeklerde kötü pis kaka dedi.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:teytey:
çooook şükür ögrendim....
canım çok sevindim çok tebrik ederiz prensesin annesini..oglan dedek minik bi prenses çıktı allah tamamına erdirip kucagına almayo nasip etsin..
evet kızlar nazlı oluyo benim kzımda zor göstermişti..kurtulduk senin kaydirigubbakcemile3:lepi:delikafadulden:sm_cool:velettenkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:dance:kaydirigubbakcemile2
ohhh çok şükür inatçı sıpa göstermiş sonunda... gözün aydınnn canımmm
irem mi olcak şimdi ismi, prensesimizin?
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
Gözünaydın canım, senin inatçı keçi sonunda gösterdi kendisini annesini fazla üzmeden , çok sevindim, canım benim hayırlı olsun prensesin sağlıkla kucağımızada alırız inş kızçelerimizi...opuyorumnanaktan:lepi:
daha tam karar vermiş değiliz canım babası elif diyo ben irem ... şimdilik irem elif adı ama daha çok değişir sanırım...
cinsiyeti öğrendik ya yarın hemen alışveriş yapalım diyo bana eşim... daha düne kadar daha erken biraz daha geçsin zaman öyle alırız bişeyler diyen kişi o değil sanki... kaydirigubbakcemile3
cnmm çoks veindim hayırlısı olsun ohh kızlarımızda çoğalıyor:teytey:hihoyyyt
günaydın herkese voles gözün aydın cimcime göstermiş kendini ve diğer cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın dün kız günüymüş
Slm kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri çarşamba günü kendimi epey kötü hissediyordum kayınvaldeme gidip onda kaldım sizlere yazamadım orda da net var ama pc virüslü donup kalıyor.amma kaynatmışsınız bensiz özledim hepinizi.ama iyleşemedim eve döndüm yarın akşam annem gelicek Allahın izniyle.birazda annem bakar umarım toparlanırım tam 1 haftadır gribim yordu beni çok.herkesler iyi galiba geçmişi biraz okudum göbişlerinize maşallah kızlar.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?