oy oy oy çok şükür
VOLESSS gözün aydın çok sevindim
kız kendiminkinden çok seninkini merak ediyodum :))))
bugün işe bile gelmicektim aslında sabah aklıma geldi senin haber getiricen hemen hazırlandım geldim :))
voles 3lü tarama yaptımı.
diğer öğrenen arkadaşlarıda tebrik ederim valla isimlerini unuttum volesin heyecanından :)))
volescim gözün aydın tatlım senin adına çok mutlu oldum inan
sağol canım benimmm yordum bu sabah seni canım ya...
yaptılar canım kan verdim bir tüp ayın 3 ünde çıkıcakmış sonucu ama 10 gün sonra gel sen dedi dr. um hem sonuçlarına bakarız hem bebişe bakarız biraz daha büyümüş olur dedi...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende bu beşiklerden istiyorum burda var pierre cardin orda gördüm çok güzeller
eşime dedim hemen alalım çok beğendiysen dedi ama...
nereye alıyon... cinsiyeti belli değil sıpanın :dance:
Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.
slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız.
Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.
Slm kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizleri çarşamba günü kendimi epey kötü hissediyordum kayınvaldeme gidip onda kaldım sizlere yazamadım orda da net var ama pc virüslü donup kalıyor.amma kaynatmışsınız bensiz özledim hepinizi.ama iyleşemedim eve döndüm yarın akşam annem gelicek Allahın izniyle.birazda annem bakar umarım toparlanırım tam 1 haftadır gribim yordu beni çok.herkesler iyi galiba geçmişi biraz okudum göbişlerinize maşallah kızlar.opuyorumnanaktan
bizim cinsiyet belli erkek ama son ay alalım diyoruz hayırlısıyla o günü görelim birde ben beyazını istiyorum çok güzel duruyor
kızlar benim canım çook limon istiyor dünden beri aklıma gelince ellerim titriyor nerdeyse yemem lazım diye.dünden beri 10 taneye yakın yedim tuzlayıp.sizlerdende varmı yiyen ekşi deyince milletin aklına turşu gelir bende limon delisi oldum
bence de beyazı harika durur ama bulamadım ben beyazını
slmmm kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?