2010 Şubat Anneleri

sağol canım benimmm yordum bu sabah seni canım ya...

voles 3lü tarama yaptımı.

yaptılar canım kan verdim bir tüp ayın 3 ünde çıkıcakmış sonucu ama 10 gün sonra gel sen dedi dr. um hem sonuçlarına bakarız hem bebişe bakarız biraz daha büyümüş olur dedi...

diğer öğrenen arkadaşlarıda tebrik ederim valla isimlerini unuttum volesin heyecanından :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

volescim gözün aydın tatlım senin adına çok mutlu oldum inan

sağol canım benim tabiki inanıyorum burda hepimizin kalbi bir gibi atıyo bende güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum Allahım hepimizin güzel haberlerini sonuna kadar duymayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

anladım canım inşallah güzel sonuçlar alıcaksın.opuyorumnanaktan

eşime dedim hemen alalım çok beğendiysen dedi ama...
nereye alıyon... cinsiyeti belli değil sıpanın :dance:

bizim cinsiyet belli erkek ama son ay alalım diyoruz hayırlısıyla o günü görelim birde ben beyazını istiyorum çok güzel duruyor

ayy çok güzel şeyler var hele kızlar için o kıyafetler bak bak doyamadım. Eşimde diyor kız olsa oğlan kıyafetlerine bakardın şimdi oğlan olacak kıza özeniyorsun diyor. bi garibim yani :icecream:

Kızlar sonunda öğrendik.
Bizim ufaklığımız erkekmiş. Adı Mehmet Efe. Doktor teyzesi şuna bak edepsiz olduğu gibi açmış gösteriyor dedi.

slm kızlar bizde bebişin cinsiyetini öğrendik dün. %97 kız dedi doktor amcamız.

Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür

haberlere çok sevindim kızlar ayy ben de kesin bir öğrensem ayın 3 ünde randevum var. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. bu arada volescim dememiştim ama içime senin kızın olacak diye doğmuştu opuyorumnanaktan

aryacım hasta olduğunu bildiğimiz için seni çok merak ettik ciddi ciddi.. Çok geçmiş olsun Cemile hanıma söyledin mi durumunu?

Burcucum bu kadar limon bir de üstüne tuz.. çok zararlı sadece tansiyonu için değil, limonun içinde nişasta var. Şekeri tetikler bu kadar yersen. Bir de üstüne tuz vücutta ödem yapar..

ayyy günaydın demeyi unuttum günaydın kızlar.. park yatak hakkında ne düşünüyosunuz acaba yatak odama normal bebek karyolası mı almalı yoksa park yatak mı.. bir süre yanımızda yatsın diyoruz kocişle
çok güzel beşikler görüyorum onlar kullanışlı mı acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…