2010 Şubat Anneleri

inşallah canım güzel bir hafta sonu geçirelim senin avatar resmi varya yeğenim ona çok benziyor

yaaaaa... ben o bebeği çok beğeniyorum inşaallah ALLAHIM banada böyle güzel bir bebek nasip eder:Saruboceq:.canım yiğeninede 41 kere maşaallah diyorum ALLAH anasına babasına bağışlasın...

yaaaaa... ben o bebeği çok beğeniyorum inşaallah ALLAHIM banada böyle güzel bir bebek nasip eder:Saruboceq:.canım yiğeninede 41 kere maşaallah diyorum ALLAH anasına babasına bağışlasın...

sağol canım allah gönlüne göre versin bizim cimcime çok şeker bende öno benzeyen kızım olsun istiyordum ama erkek olacak mavi gözlü sarışın bari onlar benzesin dayısının kızına

süpermiş kızlar bu beşik ya beyazını görmedim ama güzel diyosanız güzeldir .... bende bugün bi bakıniyim bari... pembeside tatlı gerçi...

sende tatlı ekşi durumu ne VOLES :)))

ekşiciyim canım bana turşu ver yemek verme... ama malesefki az yiyorum ama çok seviyorum tatlıyı ağzıma süremiyorum hala dün dr. gitmeden önce çikolata yiyim dedim zorla yedim.... ı ıhh gitmiyo ama turşular lüp lüp nasıl gidiyo bi görsen kaydirigubbakcemile3

canım senin içinde Allahım hayırlısını versin önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlüne göre versin canım.... ben gönlümdeki prensesi buldum umarım herkesin kalbindeki olur...

aryacım hasta olduğunu bildiğimiz için seni çok merak ettik ciddi ciddi.. Çok geçmiş olsun Cemile hanıma söyledin mi durumunu?

cnm cemile hnm biliyor göğüs hastalıkları bölümüne sevk etti bende tanıdık bir dr vardı ona gittim parol verdi ama içmedim cemile hnm ilaç içmemi istemiyor.ama haberdar etmedim onu dr parol verdiğinden.tlf da açmak istemedim meyve yiyiyorum bol bol ama fayda da etmedi kayınvaldemde gel bakarım dedi baktım kafamı kaldıramıyorum eşimde oruç tutuyor iftar sofrasının iyi olması lazım eşim için gittim açıkçası yoksa insan kayınpederinin yanında ne kadar ayağını uzatıp yatabilir.daha kötü oldum daha çok yoruldum evde yine yanlızdım rahat yemek yiyiyordum orda herkes oruçlu karşılarında bişeyde yiyemedim.evimi özlemişim.Ama Allah razı olsun yinede en azından kocamın karnı güzel doydu.

beşik çok tatlıymış cidden.kızlar coca cola reklamındaki bebeği tv den çıkarıp yumurmak istiyorum.maşallah ya izledinizmi çok tatlı.

[COLOR="Red"]volescim canım gözün aydın kızın olcakmış ALLAH IM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:[/COLOR]

aryacım olsun gene de iyi olmuş sana iş düşmemiştir ilgilenmişler ya boşver anne gibi olmaz ama.. dikkat et kendini yorma iş yapma yat uzan bu meret dinlenmekle geçer..

[COLOR="Red"]volescim canım gözün aydın kızın olcakmış ALLAH IM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:[/COLOR]

sağol canım çok teşekkür ederim... çok güzel bi duyguymuş ama bebeğim sanki cinsiyetini öğrendikten sonra bana daha bi yakınlaştı gibi hissediyorum aslında yakınlaştı kelimesi tam doğru kelime değil ama bunu sözcükle ifade edemiyorum.... çok çok çok bambaşka bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın...

aryacım olsun gene de iyi olmuş sana iş düşmemiştir ilgilenmişler ya boşver anne gibi olmaz ama.. dikkat et kendini yorma iş yapma yat uzan bu meret dinlenmekle geçer..

evet cnm yormuyorum cnm ama ev tozutmuş kendi kendine annemde çok titizdir eğer evi böyle görürse bavulunu bıraktığı gibi temizliğe başlar.ee sağlığıda iyi değil temizleyim baride en azından bu gece dinlensin.inşallah iyleşirim artık ya yoruldum cnm çok dikkat edin kendinize walla ceketsiz çıkmayın.

volescim bende bişiler yazdım sana ama gözünden kaçtı galiba şeker tebrik etmedin sanma.duygularını çok iyi anlıyorum insan cinsiyetini öğrenince severken kızım oğlum diye seviyor ve hayalleride netleşiyor yakınlaşmanın altındaki bu sanırım ben hep hayal kuruyorum bebeğimi kucağıma alırken ama kızmı hayal etsem erkek mi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

evet bende öğrendiğim zaman sanki daha bi benim oldu önceden hayal gibi geliyo öğrenince benim oğlum veya kızım diye daha bir sahipleniyosun dahada bağlanıyosun

canım benim ya inşallah sende hemen öğrenirsin mükemmel bi huzur kapladı sanki içimi...

evet bende öğrendiğim zaman sanki daha bi benim oldu önceden hayal gibi geliyo öğrenince benim oğlum veya kızım diye daha bir sahipleniyosun dahada bağlanıyosun

aynen öyle canım ya şimdi kızım kızçem diye seviyorum benim eşimin aileside makedon göçmeni kızçemiz diyoruz evde :))) Erkek kız hiç önemli değildi sağlıklı haberlerini aldıktan sonra ama işte merak... şimdi öğrendim benden mutlusu yok sanki dünyada bütün herşeyi yapabilirim onun için.... hayatımdaki önem sırasında 1. liğe oturdu bile...

benim annem de çok titizdir sen naapsan o gene bişi bulur :1rolleyes: ortalığı süpür ortadan, lavaboları falan ov bitti gitti uğraşma fazla

Ay cnm inşallah dün kayınvaldem birsürü bebek kıyafeti çıkardı önceden alıp biriktirmiş hepsi mavi kaydirigubbakcemile3 dgerçi ben kızada mavi giydiririm oğlanada pembe giydiririm ama etek filan alırız en azından cinsiyet belli olsa.inşallah cnm haftaya gösterir bizim sıpada.seninki inadını kırdı ya belki iyi örnek olur arkadaşınayerimseniben

benim annem de çok titizdir sen naapsan o gene bişi bulur :1rolleyes: ortalığı süpür ortadan, lavaboları falan ov bitti gitti uğraşma fazla

walla cnm aynı ne yapsam beğenmez arkadamdan tekrar yapar.fazla uğraşamam zaten malum yemekte hazırlanıcak.ütülerim var.halim yok dinlene dinlene artık.sen ne zaman gidiceksin bir daha dr?karşılaşabilseydik keşke.

ben ayın 3 ünde gidicem üçlü test yapıcakmış.. sen ne zaman gidiceksin?

ben ayın 3 ünde gidicem üçlü test yapıcakmış.. sen ne zaman gidiceksin?

cnm ben bu salı değil haftaya salı 2 hafta sonra gel dedi ama bana 3 lü testten hiç bahsetmedi yapıcak mı acaba banada.inşallah temiz çıkar cnm senin az kalmış.benim cemile hnm son gidişim olucak sanırım.ama konuşucam doğum fiyatlarını sorucam.bakalım cidden ölemiymiş.

canım benim durumum daha karısık biliyosun kanama falan.. ayrıca hashimoto tiroid hastasıyım. ailede de kız kardesim zihinsel özürlü doğum yolunda solunum yetersizliğinden dolayı beyin hücreleri zarar görmüş.. biz gene de yakın zamanda uludağ üni. de kromozom testi yaptırdık bir sonuç çıkmadı genetik olup olmadığına dair.. bunlardan dolayı hassasiyetlerimiz olduğunu dr a ilettik. sanırım bunlardan dolayı işi sıkı tutuyor.

bu arada ben gelirim şeker senin randevuna istersen tanışırız..

anladım cnm banada ilk bebeğim kayıpla sonuçlandığı için ilaç vermiyor cemile hnm böyle şeylerde çok özenli o yüzden üzülüyorum başka dr gitmek zorunda kaldığım için.çok sevinirim gelirsen haberleşiriz ben randevuyu aldığımda saati bildiririm sana cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…