inşallah canım güzel bir hafta sonu geçirelim senin avatar resmi varya yeğenim ona çok benziyor
yaaaaa... ben o bebeği çok beğeniyorum inşaallah ALLAHIM banada böyle güzel bir bebek nasip eder:Saruboceq:.canım yiğeninede 41 kere maşaallah diyorumALLAH anasına babasına bağışlasın...
sende tatlı ekşi durumu ne VOLES :)))
haberlere çok sevindim kızlar ayy ben de kesin bir öğrensem ayın 3 ünde randevum var. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.bu arada volescim dememiştim ama içime senin kızın olacak diye doğmuştu opuyorumnanaktan
aryacım hasta olduğunu bildiğimiz için seni çok merak ettik ciddi ciddi.. Çok geçmiş olsun Cemile hanıma söyledin mi durumunu?
beşik çok tatlıymış cidden.kızlar coca cola reklamındaki bebeği tv den çıkarıp yumurmak istiyorum.maşallah ya izledinizmi çok tatlı.
[COLOR="Red"]volescim canım gözün aydın kızın olcakmış ALLAH IM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:[/COLOR]
aryacım olsun gene de iyi olmuş sana iş düşmemiştir ilgilenmişler ya boşver anne gibi olmaz ama.. dikkat et kendini yorma iş yapma yat uzan bu meret dinlenmekle geçer..
sağol canım çok teşekkür ederim... çok güzel bi duyguymuş ama bebeğim sanki cinsiyetini öğrendikten sonra bana daha bi yakınlaştı gibi hissediyorum aslında yakınlaştı kelimesi tam doğru kelime değil ama bunu sözcükle ifade edemiyorum.... çok çok çok bambaşka bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
sağol canım çok teşekkür ederim... çok güzel bi duyguymuş ama bebeğim sanki cinsiyetini öğrendikten sonra bana daha bi yakınlaştı gibi hissediyorum aslında yakınlaştı kelimesi tam doğru kelime değil ama bunu sözcükle ifade edemiyorum.... çok çok çok bambaşka bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
volescim bende bişiler yazdım sana ama gözünden kaçtı galiba şeker tebrik etmedin sanma.duygularını çok iyi anlıyorum insan cinsiyetini öğrenince severken kızım oğlum diye seviyor ve hayalleride netleşiyor yakınlaşmanın altındaki bu sanırım ben hep hayal kuruyorum bebeğimi kucağıma alırken ama kızmı hayal etsem erkek mi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
evet bende öğrendiğim zaman sanki daha bi benim oldu önceden hayal gibi geliyo öğrenince benim oğlum veya kızım diye daha bir sahipleniyosun dahada bağlanıyosun
evet cnm yormuyorum cnm ama ev tozutmuş kendi kendine annemde çok titizdir eğer evi böyle görürse bavulunu bıraktığı gibi temizliğe başlar.ee sağlığıda iyi değil temizleyim baride en azından bu gece dinlensin.inşallah iyleşirim artık ya yoruldum cnm çok dikkat edin kendinize walla ceketsiz çıkmayın.
canım benim ya inşallah sende hemen öğrenirsin mükemmel bi huzur kapladı sanki içimi...
aynen öyle canım ya şimdi kızım kızçem diye seviyorum benim eşimin aileside makedon göçmeni kızçemiz diyoruz evde :))) Erkek kız hiç önemli değildi sağlıklı haberlerini aldıktan sonra ama işte merak... şimdi öğrendim benden mutlusu yok sanki dünyada bütün herşeyi yapabilirim onun için.... hayatımdaki önem sırasında 1. liğe oturdu bile...
benim annem de çok titizdir sen naapsan o gene bişi bulur :1rolleyes: ortalığı süpür ortadan, lavaboları falan ov bitti gitti uğraşma fazla
ben ayın 3 ünde gidicem üçlü test yapıcakmış.. sen ne zaman gidiceksin?
canım benim durumum daha karısık biliyosun kanama falan.. ayrıca hashimoto tiroid hastasıyım. ailede de kız kardesim zihinsel özürlü doğum yolunda solunum yetersizliğinden dolayı beyin hücreleri zarar görmüş.. biz gene de yakın zamanda uludağ üni. de kromozom testi yaptırdık bir sonuç çıkmadı genetik olup olmadığına dair.. bunlardan dolayı hassasiyetlerimiz olduğunu dr a ilettik. sanırım bunlardan dolayı işi sıkı tutuyor.
bu arada ben gelirim şeker senin randevuna istersen tanışırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?