2010 Şubat Anneleri

canlarım ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim bu sevinci benimle paylaştığınız için burayı işte bu yüzden çok seviyorum .... hepiniz iyiki varsınız... iyiki tanıdım sizleri....

Tebrik ediyourm volescimmm... Darısı başımıza!!!Ne kadar güzelll

ben de de aynı şey oluyor c,nsiyetsiz bebek hayal ediyorum biraz erkeğe kayıyor hayalim neden bilmiyourm ama...:)benimki en erken 11 eylülde belli olacak..16+3 olucam o zamana...daaa çopk var... neyse sağlıklı olsun da karnım ağrıyor sürekli çünkü:bbo:

Ayy ben de bazı günler ekşii bazı günle r tatlıı delisi oluyorum ama eskiden hiç tatlı yemezdim?? Ya böyle olmıcak nasıl dayanacak daa çok var..:1shok:

KIZLAR BıŞEY DAHA SORACAM ÇıN TAKVıMıNDEKı ıLE TUTUYORMU CıNSıYETLER??? ÖĞRENENLER CEVAP VERSıN NOLUR.. ACIYIN BıZE:))

Son düzenleme:
tamam mutlaka gelirim canım opuyorumnanaktan ben şimdi çıkmalıyım alışverişe gidicem. sen de fazla yorulma tamam mı, hoşçakalın kızlar

canlarım ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim bu sevinci benimle paylaştığınız için burayı işte bu yüzden çok seviyorum .... hepiniz iyiki varsınız... iyiki tanıdım sizleri....

Bende burayı çok seviyorum :enbuyukkk: sende iyki varsın cnm

tamam mutlaka gelirim canım opuyorumnanaktan ben şimdi çıkmalıyım alışverişe gidicem. sen de fazla yorulma tamam mı, hoşçakalın kızlar

sende yorma cnm güneştende koru kendini benim yerimede gezopuyorumnanaktan

aynen öyle cnm sağlıklı olsunlarda.bende çok turşu yedim birara ama şimdi çikolata yiyiyorum.yemekle alakası varsa da tahmin yapamıyorum kızmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erkekmikaydirigubbakcemile3

ay çok sevindim gerçektende küçük voles yolda demek hayırlı evlat olsun sağsağlim gelsinler inşallah
sen öğrendin sıra bizde bakalım pazartesi Allah nasip ederse bizde öğrenicez canım

voles hayırlı olsun canım kızın gozun aydın saglıklı uzun omurlu olur ınsallah
aryacım sanada cok gecmıs olsun canım ıylesemedın mı hala kıyamam dıkkat et bıraz

Voles'cim gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.bizim babamızda kız olmasını çok istiyor.sanırım bende kız olsun istiyorum:bbo:.ama dr'umuz erkeğe benziyor sanki dedi.haftaya c.tesi kesinleşecek.bizim akrabalar acele edip bikaç parça bişeyler almışlar ilk gelen hediyesi don'du ki donansın bebeğim diye.ama bakıyorum da şimdi çoğunlukla pembeli kırmızılı külotları olmuş yavrumun :roflol: erkek olsada giydiririm ben kim görcek atta benden başka dimi ama.
kız bebeklere seçenekler çok cicili bicili giydirmek nede güzel olsa gerek.

kızlar ya pazartesi falan bende doktora gidim diyom cinsiyet icin 15+2 falan olucaz ultrasonda da bebek 2 gun buyuk cikiyo sat gore sizce cinsiyet gorulurmu

selamlar cici anneler nasilsiniz escos cnm kocaelinin neresinde oturuyon
ben izmitte oturuyorum,merkezde... Konak Hastanesi'ne gidiyorum artık döndüm dolaştım oraya karar verdim..Sen bu hafta mi gidiyorsun doktora??Ya ben 3lü de yaptırcam o yüzden oteki hafta gitcem..deee 11 eylüle kadar nasıl sabretcemm??:)

bende konak hastanesine gidiyorum.dr erkan bey'in hastasıyım.sen hangi dr'a gidiyorsun.bende haftaya c.tesi gidicem sanırım o zaman bizede 3'lü test yapacak.hemde cinsiyetini söyleyecek.

ben gebze merkez hastanesi var bize yakin oraya gidiyorum pelin san ve kamil karatas gidiyorum yuz yıl hastanesine gitmistim yeni acalana memnun kalmadim ve merkeze gectim kızlar pelin hanim cok iyi haftaya falan bende izmite gelicem cnm bazen gidiyoruz oraya

yüzyıl hastanesinde göğüs hastalıkları dr'u benim teyzemin kızı.oradaki yaşlı bayan kadın doğumcuya iyi demişti, genç ve kapalı olanın pek bilgisi yok hamile kalmadan önce bende bir kere genel kontrole gitmiştim oraya.

voles gözün aydın canım kızın hayırlı ve sağlıklı olsun yerimseniben
arkadaşlar aziz bebeye bakmanızı öneririm çok hoş kıyafetler var internetten baktım fiyatlarıda uygunsa ben ordan alırım inş :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…