Tebrik ediyourm volescimmm... Darısı başımıza!!!Ne kadar güzelllaynen canım walla gene öğreniyodukta doktor teyzemiz ultrason aletiyle göbeğimi sarstı azıcık rahatı bozuldu miniğimin öyle gösterdi yoksa gene pek niyetli değildi.. bide farklı bi ultrasona girdim ayrıntılı renkli falan öyle gördük... sağolun canlarım ya sizde benimle strese girmiştiniz resmen çok şükür topikçe rahatladık kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim Allahım diğer öğrenemeyen arkadaşlarımada nasip etsin... cinsiyeti öğrenmek çok güzel bi duygu....
volescim bende bişiler yazdım sana ama gözünden kaçtı galiba şeker tebrik etmedin sanma.duygularını çok iyi anlıyorum insan cinsiyetini öğrenince severken kızım oğlum diye seviyor ve hayalleride netleşiyor yakınlaşmanın altındaki bu sanırım ben hep hayal kuruyorum bebeğimi kucağıma alırken ama kızmı hayal etsem erkek mi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
Ayy ben de bazı günler ekşii bazı günle r tatlıı delisi oluyorum ama eskiden hiç tatlı yemezdim?? Ya böyle olmıcak nasıl dayanacak daa çok var..:1shok:ekşiciyim canım bana turşu ver yemek verme... ama malesefki az yiyorum ama çok seviyorum tatlıyı ağzıma süremiyorum hala dün dr. gitmeden önce çikolata yiyim dedim zorla yedim.... ı ıhh gitmiyo ama turşular lüp lüp nasıl gidiyo bi görsen kaydirigubbakcemile3
selin90 cnm nerdese ayni gunlerdeyiz galiba biz pazar 15 haftayiz
canlarım ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim bu sevinci benimle paylaştığınız için burayı işte bu yüzden çok seviyorum .... hepiniz iyiki varsınız... iyiki tanıdım sizleri....
tamam mutlaka gelirim canım opuyorumnanaktan ben şimdi çıkmalıyım alışverişe gidicem. sen de fazla yorulma tamam mı, hoşçakalın kızlar
Tebrik ediyourm volescimmm... Darısı başımıza!!!Ne kadar güzelll
ben de de aynı şey oluyor c,nsiyetsiz bebek hayal ediyorum biraz erkeğe kayıyor hayalim neden bilmiyourm ama...:)benimki en erken 11 eylülde belli olacak..16+3 olucam o zamana...daaa çopk var... neyse sağlıklı olsun da karnım ağrıyor sürekli çünkü:bbo:
Ayy ben de bazı günler ekşii bazı günle r tatlıı delisi oluyorum ama eskiden hiç tatlı yemezdim?? Ya böyle olmıcak nasıl dayanacak daa çok var..:1shok:
KIZLAR BİŞEY DAHA SORACAM ÇİN TAKVİMİNDEKİ İLE TUTUYORMU CİNSİYETLER??? ÖĞRENENLER CEVAP VERSİN NOLUR.. ACIYIN BİZE:))
canlarım ben çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim bu sevinci benimle paylaştığınız için burayı işte bu yüzden çok seviyorum .... hepiniz iyiki varsınız... iyiki tanıdım sizleri....
tamam mutlaka gelirim canım opuyorumnanaktan ben şimdi çıkmalıyım alışverişe gidicem. sen de fazla yorulma tamam mı, hoşçakalın kızlar
canlarım günaydın ben şu an nasıl mutluyum anlatamam ayaklarım yere basmıyo desem yeridir.. çok şükür dün akşam meleğimin cinsiyetini öğrendik..... yine zorlu uğraşlardan sonra açtı kızım bacaklarını:)))) evet doğru duydunuz kızım oluyo kızımmmmmmmmmmmmmmm doktorumuz %100 demiyorum ama %90 kız dedi.... Allahım üstümden resmen bi yük kalktı ama kendimde değilim sarhoş gibiyim koyduğum bişeyin yerini 10 sn sonra unutuyorum mutluluk sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek..... Allahım darısı tüm öğrenmeyen arkadaşlarımın başına inşallah....
voles hayırlı olsun canım kızın gozun aydın saglıklı uzun omurlu olur ınsallah
aryacım sanada cok gecmıs olsun canım ıylesemedın mı hala kıyamam dıkkat et bıraz
ben izmitte oturuyorum,merkezde... Konak Hastanesi'ne gidiyorum artık döndüm dolaştım oraya karar verdim..Sen bu hafta mi gidiyorsun doktora??Ya ben 3lü de yaptırcam o yüzden oteki hafta gitcem..deee 11 eylüle kadar nasıl sabretcemm??:)selamlar cici anneler nasilsiniz escos cnm kocaelinin neresinde oturuyon
ben izmitte oturuyorum,merkezde... Konak Hastanesi'ne gidiyorum artık döndüm dolaştım oraya karar verdim..Sen bu hafta mi gidiyorsun doktora??Ya ben 3lü de yaptırcam o yüzden oteki hafta gitcem..deee 11 eylüle kadar nasıl sabretcemm??:)
ben gebze merkez hastanesi var bize yakin oraya gidiyorum pelin san ve kamil karatas gidiyorum yuz yıl hastanesine gitmistim yeni acalana memnun kalmadim ve merkeze gectim kızlar pelin hanim cok iyi haftaya falan bende izmite gelicem cnm bazen gidiyoruz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?