canım o kremi göğüslerede kullanabilirsin hatta kalçalarada sürmek lazım oralarda malesefki çatlıyor...
günaydın canım, hadi gözünaydın bebişin gayet sağlıklymış, ama senin bebişte inatçı çıktı galiba göstermemiş kendini, neyse sağlıklı olsunlarda bi dahaki sefere cinsiyetini öğrenirsiniz inş.opuyorumnanaktan
Hafta Hafta Gebelik - Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
kızlar bu siteye bakmanızı tavsiye ederim yeni keşfettim. bebeğin gelişimini gün gün açıklıyor
haklısın canım herkesin iyi olmasına sevindim,iyiyim valla çok şükür yarını iple çekiyorum çok heycanlıyım..
herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim
günaydın arkadaslar ya ben kaç haftalık olduğumu karıştırmışım
gecen hafta kendimi 18 in içinde sanıyodum oysaki değilmişim
dün kocişle hesapladık ben 1 hafta önden gidiyomuşum
bu gün 17 hafta lık oldumkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim
akarahan oğluşun güle güle kullansın canım güzel günlerde pek ciciler
Doktor bana karnına kullanacaksın dedi ama alınca okuyup kullanırım gerekirse gögsümede ayrı alırım.
Saol canım teşekkür ederim, evet inatçı çıktı kime çekti bilmem:))
Bakıyorum hemen, teşekkür ederim
Yarın doktoramı gideceksin
Eminim çok güzeller ben işyerimden göremiyorum ama açmayı deneyeyim.
Günaydın pofidi a.s.
sen çok hızlı çıktın maşallah bir hafta önden gidip hemen doğurayım dedin herhaldekaydirigubbakcemile3
çok şekerlre Allah kullanmayı nasip etsin
günaydın kızlar geçmişi okuyordum,
Voles sırf merakımdan cumartesi evden açıp baktım neyin olacakmış diye.Gözün aydın canım öğrendin artık Topikte sende rahatladın kıyafetleride çook güzelmiş isim belli mi isim ?
Mydarling hoşgeldin 15 gün izinden sonra insanın çalışasıda gelmez eli işte tutmaz.
Aryaa ve Esma geçmiş olsun kızlar.
Fatma seninde kızın olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nesip etsin :Saruboceq:
evet canım yarın doktora gidicem bakalım hayılrısı olsun
fatima38 sağol canım daha cicileri güzelleri senin bebişinin olsun inşallah
slm arkadaşlar.nasılsınız.papatyacım doğum günün kutlu olsun.öptüm yeni gelenler hoş gelmiş.cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın.
selam canım
patayanın doğum günümü iyki doğmuş
papatya doğum günün kutlu olsun canım
slm annişler herkese hayırlı akşamlar nasılsınız?
papatya canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice yıllara inşaALLAHa.s.
Papatyacım dün dogumgununmus geçmiş dogumgunun kutlu olsun esinle ve cocuklarınla mutlu,sağlıklı huzurlu bir hayatın olur insallah. evlilik yıldönümünde kutlu olsun cnm.
papatyacım[/COLOR][/B] doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun.
papatyacım ben de evlilik yıldönümünü ve doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere
Kızlar ben geldİm hepİnİze gÜnaydınnn herkesİ Çok Özledİm vallaa nasılsınız bakalım volescİm gÖzÜn aydın Çok sevİndİm hayırlısı olsun İnŞallah bende yarın ÖĞrenİcem kısmetse dua edİn bana
günaydın kızlar.
Papatyam doğum günün ve evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şekerim. Allah sağlıklı, uzun,mutlu ömürler versin ailecek..
evet canım yarın doktora gidicem bakalım hayılrısı olsun
sağol canım benim amin inşallah sen koymadın daha aldığın cicişleri....
Güzel haberlerle gelirsin inş. cinsiyetini bilmiyordun değil mi
Amin canım, hele bir cinsiyetini ögreneyimde ne ciciler alıcam ben bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?