2010 Şubat Anneleri

canım o kremi göğüslerede kullanabilirsin hatta kalçalarada sürmek lazım oralarda malesefki çatlıyor...

Doktor bana karnına kullanacaksın dedi ama alınca okuyup kullanırım gerekirse gögsümede ayrı alırım.

Saol canım teşekkür ederim, evet inatçı çıktı kime çekti bilmem:))

Hafta Hafta Gebelik - Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi

kızlar bu siteye bakmanızı tavsiye ederim yeni keşfettim. bebeğin gelişimini gün gün açıklıyor

Bakıyorum hemen, teşekkür ederim

haklısın canım herkesin iyi olmasına sevindim,iyiyim valla çok şükür yarını iple çekiyorum çok heycanlıyım..

Yarın doktoramı gideceksin

herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim

Eminim çok güzeller ben işyerimden göremiyorum ama açmayı deneyeyim.

Günaydın pofidi a.s.

sen çok hızlı çıktın maşallah bir hafta önden gidip hemen doğurayım dedin herhaldekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar geçmişi okuyordum,

Voles sırf merakımdan cumartesi evden açıp baktım neyin olacakmış diye.Gözün aydın canım öğrendin artık Topikte sende rahatladın kıyafetleride çook güzelmiş isim belli mi isim ?

Mydarling hoşgeldin 15 gün izinden sonra insanın çalışasıda gelmez eli işte tutmaz.

Aryaa ve Esma geçmiş olsun kızlar.

Fatma seninde kızın olacakmış Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nesip etsin :Saruboceq:

evet canım yarın doktora gidicem bakalım hayılrısı olsun

sorma canım valla zor geldim bu sabah hala sallanıyorum buralarda

bir sorun var galima melisacım verdiğin linkten de giremedim googleden de giremedim erişelemiyo diyo:SS

slm arkadaşlar.nasılsınız.papatyacım doğum günün kutlu olsun.öptüm yeni gelenler hoş gelmiş.cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın.

selam canım
patayanın doğum günümü iyki doğmuş

papatya doğum günün kutlu olsun canım

slm annişler herkese hayırlı akşamlar nasılsınız?
papatya canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice yıllara inşaALLAHa.s.

Papatyacım dün dogumgununmus geçmiş dogumgunun kutlu olsun esinle ve cocuklarınla mutlu,sağlıklı huzurlu bir hayatın olur insallah. evlilik yıldönümünde kutlu olsun cnm.

papatyacım[/COLOR][/B] doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun.

papatyacım ben de evlilik yıldönümünü ve doğum gününü kutluyorum nice mutlu senelere

ah canım hoşgeldiiiin özledik valla.nasıl geçti taatilll...

günaydın kızlar.

Papatyam doğum günün ve evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şekerim. Allah sağlıklı, uzun,mutlu ömürler versin ailecek..

evet canım yarın doktora gidicem bakalım hayılrısı olsun

senle hep aynıyız valla.bende yarın sabah 11 de gidcem.heyecanlandım şimdiden..

kızlar .iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim sagolun yazıları görünce çokk sevindin.iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar tatil sırası bende sanırım.bu ramazanda ne tatilidiye sormayın.eşim son haftasına girdi izinde.kısa bi tatil olacak ama olsun.çarşamba gidip pazar akşamı dönecegiz.arkadaşarımız geldiler şimdiden oteldelir.aslında şimdi giderdik ama bizim bebiş randevusunu bekleyacegiz artık.valla kocişde oruz tutmayacakmış.nede olsa orucun kazasını tutacaksın o zaman bende sana eşlik ederim işti beraber tutarız.şu tatilde bari tutmayayım diyo.ee öyle olcak ..olsun bakalım..
biz iyiz artık sabah bulantılar falan bişey kalmadı yavaş yavaş yeme düzenimi oturtmaya başladım kızlar çok şükür..

kızlar berde ya bugün yada yarın resin koycam.elimde hazır foto var ayyy.ne eringecim çekipte koyamadım dahalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…