2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydın... göbişlerinize bakıyordum da maşallah hepinize... bebişlerinize ve size... umarım herkes iyidir...

burcu'cum bu arada haftasonu nihayet siyah kumas pantolon aldım. Üsküdar'da seçen diye biryer var hamile giyim orda %50 indirim varmıs.45 tl'ye gayet de güzel hatta beli ayarlamalı oldugu için uzun süre kullanırım gibime geliyor. ıstersen bakarsın cnm orda epey çeşit vardı ben sadece onu aldım. Üstler hersey oluyor suanda bide daha benim gobis cıkmadı dısardan belli olmuyor senin nasıl belli oluyor mu??

KIZLAR
günaydın 6 aaylık hamıle bir arkadaşım var kızı olacaktı bu ikinci bebeği birde oğlu vardı kız diye çok mutludu en son geçen gün kontrole gittiğinde bebeğin aslında erkek olduğunu öğrenmiş şokta
ayy kızlar benım iyice kafam karıştı bende kız beklıyorum ama erkek çıkarsa en önemlısınhayırlı evlat ama nasıl emın olucaz.......

seninde kızın oluyodu.çok sevindim.allah tamamına erdirsin.
bu arada cinsiyetliri ögrenen herkesi tebrik edirim.darısı ögrenmeyenlein başına.

artık bayagı ögrernen oldu cinsiyeti bir aya kalmadan herkes ögrenir gibi geliyo ...:CüvCüv:

Günaydın canlarım umarım güzel bir hafta geçiririz inşallah.
[ı]voles[/ı] allah seni çok şekerler ya allah ii günlerde giydirmeyi nasip etsin.anacım o etekleri giyecek.altına beyaz kilot altına çoarap çıplak bacak kıçını sallaya sallaya gezecek oy oy oy.
[ı]esmacım[/ı] geçmiş olsun.ishal için kuru kahvenin içine limon sık 1 2 çay kaşığı ye canım.
[ı]serapçım[/ı] hoş geldin canım.nasıldı tatil iysin umarım canım.
[ı]papatyacım[/ı] git tabi canım azda olsa çok ii geliyor. Buarada ervlilik yıl dönümünde kutlu olsun.rabbim mutluluğun uzu daim etsin.allah ayırmasın.

[ı]papatyacım[/ı] git tabi canım azda olsa çok ii geliyor. Buarada ervlilik yıl dönümünde kutlu olsun.rabbim mutluluğun uzu daim etsin.allah ayırmasın.

amin canım cümlemize...
voles kız bende gördüm resimleri.bayıldım valla çok güzel.kız çocuklara böyle şeyler hevesliyosun.benim kızında minicik minicik var.insanın hoşuna gidiyo ...kaydirigubbakcemile2

canım merhaba hoşbulduk iyidi çok güzeldi özledim sizleri yarın doktor günüm bakalım güzel haberler inşallah

Seçil i duymuştum bende güle güle giy.ben şu ara almam daha 2 -3 ay sonra kalın 1 tane alırım yeter oda .diğer aldıklarımla iade edebilirim gibime geliyor.bendede göbek yok akşamları belli oluyor o kadar gündüzleri belli değil daha.ama dümdüz dü benim göbek şimdi biraz ayva göbeğim var gibiyim.
Benim bi tanıdığım var oda 3,5 aylık kızlar bizim gibi ama haberini aldım 6-7 aylıklar gibi olmuş bacaklar şişmiş dr u hemen tuz diyetine başlamış.o yüzden hemen kilo almak göbek şişmeside iyi değil 3,5 aylık öyle olunca 7-8 aylık ayağa kalkamayız.

Merhaba kızlar....
Kaç saattir geçmiş okuyorum. Dönen ekrana baka baka midem bulandı. Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar adına çok sevindim. Darısı biz öğrenmeyenlerin de başına.
Voles sonunda muradına erdin, tebrik ederim. Ciciler de süper... Çok beğendim. Kız çocuğun en güzel tarafı bu zaten. Seçenek çok fazla. Oyuncak gibi,biblo gibi süsle dur.. Mağazaların bile 3/4'ü kız, 1/4'ü erkek... Ben de kız istiyorum sırf bu yüzden. Hayırlısı olsun tabii..
Papatya bu arada senin de geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun. Nice nice yıllara...

esma valla ben senden 1 hafta ondeyim ama benim gobis cıkmıyo uzuluyorum bende acaba bebis buyumuyomu kafam takılıyor walla off dayanamıycam arada baska dra gidicem walla

Ya aslında ben de şiştim. Kilom 57'ydi 59 oldu ama dışardan bakan biri hamile olduğumu anlayabilir. Gebe pantolonu giymeye başladım ve ara ara uzanmazsam ayaklarım şişiyor. Daha çok erken değil mi?! Doktorum da bana tuz yeme, turşu yeme, acı yeme, ekşi yeme, şalgam içme dedi ama ben tuz ve ekşiden vazgeçemiyorum bir türlü.

tuza dikkat et benimde bacaklarım ağrıyor ama şişkinlik çok kötü daha erken tabii ekşiyi kesemiyorsanda yemeklerde falan tuzu keski dengele biraz.daha en az 5,5 -6 ayımız var.

Selam kızlar...
Cinsiyeti öğrenen arkadaşların gözü aymış. Bizim de kesinleşti cinsiyetimiz:) Üçlü test için de kan verdik. Haftaya çıkacak sonuçlar. 3 lü test için 50 tl, dörtlü için 98 tl dediler bizde üçlüye karar verdik:)
Bu arada benim sıpamın gelişimi bayağı bir önden gidiyor. Ölçümlerin tümünde ocakta çıkıyor doğum. Hatta birinde 22 ocak çıktıdelikafadulden İlk doğuran ben mi olcağım acaba...
Elevit'e yeni vitaminler ekledi doktorumuz. Calsiyum, magnezyum ve omega 3. Yani her gece 4 vitamin ilacı alacağız.
gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…