kızlar berde ya bugün yada yarın resin koycam.elimde hazır foto var ayyy.ne eringecim çekipte koyamadım dahalmaz:
eevt aynıyız canım senin cinsiyet belliydi demi
KIZLAR
günaydın 6 aaylık hamıle bir arkadaşım var kızı olacaktı bu ikinci bebeği birde oğlu vardı kız diye çok mutludu en son geçen gün kontrole gittiğinde bebeğin aslında erkek olduğunu öğrenmiş şokta
ayy kızlar benım iyice kafam karıştı bende kız beklıyorum ama erkek çıkarsa en önemlısınhayırlı evlat ama nasıl emın olucaz.......
benimki muamma...önce kıza benziyo denildi,şimdi erkek oldukafamçokkarıştıartık yarın kesinleşir inşallah...
[ı]papatyacım[/ı] git tabi canım azda olsa çok ii geliyor. Buarada ervlilik yıl dönümünde kutlu olsun.rabbim mutluluğun uzu daim etsin.allah ayırmasın.
Günaydın canlarım umarım güzel bir hafta geçiririz inşallah.
[ı]voles[/ı] allah seni çok şekerler ya allah ii günlerde giydirmeyi nasip etsin.anacım o etekleri giyecek.altına beyaz kilot altına çoarap çıplak bacak kıçını sallaya sallaya gezecek oy oy oy.
[ı]esmacım[/ı] geçmiş olsun.ishal için kuru kahvenin içine limon sık 1 2 çay kaşığı ye canım.
[ı]serapçım[/ı] hoş geldin canım.nasıldı tatil iysin umarım canım.
[ı]papatyacım[/ı] git tabi canım azda olsa çok ii geliyor. Buarada ervlilik yıl dönümünde kutlu olsun.rabbim mutluluğun uzu daim etsin.allah ayırmasın.
canım merhaba hoşbulduk iyidi çok güzeldi özledim sizleri yarın doktor günüm bakalım güzel haberler inşallah
hadi bakalım hayırlısı ben 5 te gidicem iyi haberlerle geliriz inş.
burcu'cum bu arada haftasonu nihayet siyah kumas pantolon aldım. Üsküdar'da seçen diye biryer var hamile giyim orda %50 indirim varmıs.45 tl'ye gayet de güzel hatta beli ayarlamalı oldugu için uzun süre kullanırım gibime geliyor. İstersen bakarsın cnm orda epey çeşit vardı ben sadece onu aldım. Üstler hersey oluyor suanda bide daha benim gobis cıkmadı dısardan belli olmuyor senin nasıl belli oluyor mu??
Seçil i duymuştum bende güle güle giy.ben şu ara almam daha 2 -3 ay sonra kalın 1 tane alırım yeter oda .diğer aldıklarımla iade edebilirim gibime geliyor.bendede göbek yok akşamları belli oluyor o kadar gündüzleri belli değil daha.ama dümdüz dü benim göbek şimdi biraz ayva göbeğim var gibiyim.
Benim bi tanıdığım var oda 3,5 aylık kızlar bizim gibi ama haberini aldım 6-7 aylıklar gibi olmuş bacaklar şişmiş dr u hemen tuz diyetine başlamış.o yüzden hemen kilo almak göbek şişmeside iyi değil 3,5 aylık öyle olunca 7-8 aylık ayağa kalkamayız.
inşallah canım bizde seni özledik ii haberlerle gel inşallah.
Ya aslında ben de şiştim. Kilom 57'ydi 59 oldu ama dışardan bakan biri hamile olduğumu anlayabilir. Gebe pantolonu giymeye başladım ve ara ara uzanmazsam ayaklarım şişiyor. Daha çok erken değil mi?! Doktorum da bana tuz yeme, turşu yeme, acı yeme, ekşi yeme, şalgam içme dedi ama ben tuz ve ekşiden vazgeçemiyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?