2010 Şubat Anneleri

herkese merhaba...
volescim gözünaydın sana da kız geliyormuş, prensesler çoğalıyor, allah sağlıkla kavuştursun inşallah. cicileri de çok güzelmiş, güle güle giysin prensesin.
akarahan senin bebişin tulumu ve papileri de çok güzel, güle güle giysin.
papatya doğumgünün ve yıldönümünüz kutlu olsun, nice güzel yıllara.
ben bugün 3 lü test için kan verdim, 2li testimiz temiz çıktı çok şükür ama yine de şu afp değerine de bakılması ve içimizin rahat olması için 3 lü testi de yapalım dedik. sonuçlar 5-6 güne çıkacakmış, iyi olur inşallah.
bugün limon yedim ilk defa canım birşey çekti, bir bütün limonu tuzlayıp yedim yüzümü ekşitmedim bile, aslında hala canım istiyor ama tuz tansiyonumu etkiler diye abartmayayım diyorum.
herkese bebişleriyle güzel günler diliyorum, kendinize iyi bakın...

Gözün aydın canım gelişiminiz iyiymiş senin bebiş cinsiyeti neydi?şu takvimlerin sağına soluna bi yerine cinsiyet yazılmıyormu ya hep 1. sayfaya gitmek zor geliyor bana.yeni ilaçlarmı ben nefret ediyorum ilaç içmekten yaa o ilaçları içmek ölüm geliyor bana.öncedem derlerdi hamile kadın ilaç içmez diye biz avuç dolusu ilaç içiyoruz.:1shok:

Bana hiç vitamin ilacı vermedi doktorum. Türk bişe bişe derneğine göre kan değeri 13'ün altında çıkmadıkça demir ilacı vermeyin diyormuş. Vitamin de Türkiye'de her türlü gıda zaten bulunduğu için bu bölgede vitamin kullanımı gereksizmiş. Doktorum ama ben yine de kan ilacı veriyorum fakat vitamine gerek yok dedi.

denizkızıl aynı durumdayız limon diyince ellerim titriyor resmen nasıl canım istiyor anlatamam benimde tansiyonum düşüyor diye korkuyorum ama yine de lop lop yiyorum tuzlu tuzluu bak canım istiyor. :jeyyar:

Kızlar ya benim de canım dün gece ilk defa birşey istedi. Turşu suyu:kedi:
Neşeli Günler filmi var ya turşucular akşam onu gördüm ağzım sulandı valla.
Kocacım yazık ilk defa birşey istedim diye akşam saat onda turşu suyu almaya gitti banakaydirigubbakcemile3 Valla şimdi olsa yine içerim ama korkuyorum da şişmekten:kedi:

Bu arada merakımdan doktor için Cumaya kadar bekleyemem bir gün bir gündür diye Perşembeye alım randevuyukaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun... :Saruboceq:

Teşekkür ederim canım seninde gözün aydın kızın oluyormuş.. :ecrin_bebek:
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Geçmişi fazla okuyamadım ama cinsiyeti belli olan tüm arkadaşların gözü aydın..hihoyyyt

sağol hayatım :))) walla canım daha karar vermedik ismine babaannemiz melissa diyodu en başından beri bizde şimdilik melissa diye sesleniyoruz kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim

sağol canım... evet biraz bulanık çıkmış ama genede belli iyi günlerde giysinler inşallah... :Saruboceq:

voles kızın mı olacakkaydirigubbakcemile5
ay çok sevindim nihayet gösterdi ha zillikaydirigubbakcemile3

sorma canım yine zorluk çıkarıyodu da dr. teyzemiz bir iki kere göbeğimi sarstı usg cihazıyla öyle gösterdi:))))

kızlar berde ya bugün yada yarın resin koycam.elimde hazır foto var ayyy.ne eringecim çekipte koyamadım dahalmaz:

ya üşenme hayatım ya ne olur koy sende gözümüz gönlümüz açılsın şurda... herkes koysun lütfennn

canım emin olmak bişey değilde özene bözene kıyafet almaya başladık (başladım yani)onlar elimizde patlarsa o fena:))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende o haliyle hayal ediyorum hep altında kocaman bezi eteğinin altından görüncek kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sağol canım.... nasıl gözüm döndü anlatamam dükkanı satın almak istedim resmen hepsini hepsini aliyim dedim kaydirigubbakcemile3

esma valla ben senden 1 hafta ondeyim ama benim gobis cıkmıyo uzuluyorum bende acaba bebis buyumuyomu kafam takılıyor walla off dayanamıycam arada baska dra gidicem walla

canım bazı bayanların iç karnı geniş oluyor oyüzden hemen çıkmıyo göbekleri endişe edicek bişiy yok canım sıkma canını ben zayıf olduğum için çıkmıştır die düşünüyorum ama iç karın genişliği doğru ablamda öleydi çünkü 9 aylıklı çok büyük deildi
ama annem kardeşimde 7 aylıkken doğurucak gibiydi bende öle olmam inş. :ecrin_bebek:

herkese selam..
çok şükür ikili testin sonuçlarını aldık bugün, herşey gayet iyi..
sevgili dr umu çok sıkıştırmama rağmen cinsiyet söylemiyordu. bugün senin oğlun çok hareketli dedi, oğlum mu oluyor dediğimde valla görmedim ağzımdan öyle çıktı vs vs diye yan çizdi..
oğlum mu olacak acaba:uhm:
esmacım geçmiş olsun canım
voles bayıldım kıyafetlere... sırf bu yüzden kızım olsun istiyorum...

sağol hayatım
canım testlerin iyi çıkmış gözün aydın bende cinisyeti çok merak ediyorum benim daha 2 hafta var 12 eylül gösterir inş.

slm kizlar keyifleriniz nasil?? artik bir cogumuz zor donemi bulantili donemi atlattik sanirim, allaha sukur ben son haftadir iyiyim..

herkesin ikili, 3lu test sonuclari iyidir insallah..

gecmisi okuyamadim ama volescim sonunda cinsiyetini ogrenmissin, gozun aydin ...darisi ogrenemeyenlerin basina..

slmmm kızlarrr
herkese mutlu ve tabiki sağlıklı zımba gibi haftalar diliyorum opuyorumnanaktan
slm canım inlşallah ghüzel bir hafta olur.

hadi gözün aydın canım.
kız esma okudunmu ishal için yazdığımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…