gözün aydın canım Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.
Selam kızlar...
Cinsiyeti öğrenen arkadaşların gözü aymış. Bizim de kesinleşti cinsiyetimiz:) Üçlü test için de kan verdik. Haftaya çıkacak sonuçlar. 3 lü test için 50 tl, dörtlü için 98 tl dediler bizde üçlüye karar verdik:)
Bu arada benim sıpamın gelişimi bayağı bir önden gidiyor. Ölçümlerin tümünde ocakta çıkıyor doğum. Hatta birinde 22 ocak çıktıdelikafadulden İlk doğuran ben mi olcağım acaba...
Elevit'e yeni vitaminler ekledi doktorumuz. Calsiyum, magnezyum ve omega 3. Yani her gece 4 vitamin ilacı alacağız.
gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
Selam kızlar...
Cinsiyeti öğrenen arkadaşların gözü aymış. Bizim de kesinleşti cinsiyetimiz:) Üçlü test için de kan verdik. Haftaya çıkacak sonuçlar. 3 lü test için 50 tl, dörtlü için 98 tl dediler bizde üçlüye karar verdik:)
Bu arada benim sıpamın gelişimi bayağı bir önden gidiyor. Ölçümlerin tümünde ocakta çıkıyor doğum. Hatta birinde 22 ocak çıktıdelikafadulden İlk doğuran ben mi olcağım acaba...
Elevit'e yeni vitaminler ekledi doktorumuz. Calsiyum, magnezyum ve omega 3. Yani her gece 4 vitamin ilacı alacağız.
gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
ZEHRA_S gözün aydın canım oğluşun hayırlı olsun...
herkese merhaba...
volescim gözünaydın sana da kız geliyormuş, prensesler çoğalıyor, allah sağlıkla kavuştursun inşallah. cicileri de çok güzelmiş, güle güle giysin prensesin.
akarahan senin bebişin tulumu ve papileri de çok güzel, güle güle giysin.
papatya doğumgünün ve yıldönümünüz kutlu olsun, nice güzel yıllara.
ben bugün 3 lü test için kan verdim, 2li testimiz temiz çıktı çok şükür ama yine de şu afp değerine de bakılması ve içimizin rahat olması için 3 lü testi de yapalım dedik. sonuçlar 5-6 güne çıkacakmış, iyi olur inşallah.
bugün limon yedim ilk defa canım birşey çekti, bir bütün limonu tuzlayıp yedim yüzümü ekşitmedim bile, aslında hala canım istiyor ama tuz tansiyonumu etkiler diye abartmayayım diyorum.
herkese bebişleriyle güzel günler diliyorum, kendinize iyi bakın...
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun... :Saruboceq:
Akarahan gÜle gÜle dİysİn kuzun cİcİlerİnİ.
günaydın kızlar geçmişi okuyordum,
Voles sırf merakımdan cumartesi evden açıp baktım neyin olacakmış diye.Gözün aydın canım öğrendin artık Topikte sende rahatladın kıyafetleride çook güzelmiş isim belli mi isim ?
herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim
voles kızın mı olacakkaydirigubbakcemile5
ay çok sevindim nihayet gösterdi ha zillikaydirigubbakcemile3
kızlar berde ya bugün yada yarın resin koycam.elimde hazır foto var ayyy.ne eringecim çekipte koyamadım dahalmaz:
KIZLAR
günaydın 6 aaylık hamıle bir arkadaşım var kızı olacaktı bu ikinci bebeği birde oğlu vardı kız diye çok mutludu en son geçen gün kontrole gittiğinde bebeğin aslında erkek olduğunu öğrenmiş şokta
ayy kızlar benım iyice kafam karıştı bende kız beklıyorum ama erkek çıkarsa en önemlısınhayırlı evlat ama nasıl emın olucaz.......
Günaydın canlarım umarım güzel bir hafta geçiririz inşallah.
[ı]voles[/ı] allah seni çok şekerler ya allah ii günlerde giydirmeyi nasip etsin.anacım o etekleri giyecek.altına beyaz kilot altına çoarap çıplak bacak kıçını sallaya sallaya gezecek oy oy oy.
amin canım cümlemize...
voles kız bende gördüm resimleri.bayıldım valla çok güzel.kız çocuklara böyle şeyler hevesliyosun.benim kızında minicik minicik var.insanın hoşuna gidiyo ...kaydirigubbakcemile2
esma valla ben senden 1 hafta ondeyim ama benim gobis cıkmıyo uzuluyorum bende acaba bebis buyumuyomu kafam takılıyor walla off dayanamıycam arada baska dra gidicem walla
herkese selam..
çok şükür ikili testin sonuçlarını aldık bugün, herşey gayet iyi..
sevgili dr umu çok sıkıştırmama rağmen cinsiyet söylemiyordu. bugün senin oğlun çok hareketli dedi, oğlum mu oluyor dediğimde valla görmedim ağzımdan öyle çıktı vs vs diye yan çizdi..
oğlum mu olacak acaba:uhm:
esmacım geçmiş olsun canım
voles bayıldım kıyafetlere... sırf bu yüzden kızım olsun istiyorum...
slmmm kızlarrr
herkese mutlu ve tabiki sağlıklı zımba gibi haftalar diliyorum opuyorumnanaktan
slm canım inlşallah ghüzel bir hafta olur.slmmm kızlarrr
herkese mutlu ve tabiki sağlıklı zımba gibi haftalar diliyorum opuyorumnanaktan
herkese selam..
çok şükür ikili testin sonuçlarını aldık bugün, herşey gayet iyi..
sevgili dr umu çok sıkıştırmama rağmen cinsiyet söylemiyordu. bugün senin oğlun çok hareketli dedi, oğlum mu oluyor dediğimde valla görmedim ağzımdan öyle çıktı vs vs diye yan çizdi..
oğlum mu olacak acaba:uhm:
esmacım geçmiş olsun canım
voles bayıldım kıyafetlere... sırf bu yüzden kızım olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?