volescim ordamısın bişey sorucamda
[COLOR="Red"]esmacım canım çok geçmiş olsuna.s.
escos ben daha çin takviminin tutup tutmadığını yarından sonra öğrenicem ama tutanlar varsa söylesin bende merak ettim valla...
benim tuttu... kız yazıyordu kız çıktı ama rus takvimimiydi onda erkek çıkmıştı... çin daha güvenilir demekki... kaydirigubbakcemile3
sor canım pardon yeni gördüm yazdığını...
[COLOR="Red"]esmacım canım çok geçmiş olsuna.s.
escos ben daha çin takviminin tutup tutmadığını yarından sonra öğrenicem ama tutanlar varsa söylesin bende merak ettim valla...
volescim çin takvimindeki yaşını ne olarak hesapladın peki
ha bide hani kan testi vardı sana onuda yapmıştık kimin kanı daha tazeyse bebek onun cinsiyetinden oluyodu o doğrumu çıkmıştı sende
fatoş canım okudum sağol kaynanamda öle dedi içim almıcak die yapmadım ama limon yedim çok geçiyo ishal ertesi gün gene oluyo midemde bi kaya var sanki yemedende kesiliyom geçiyo bi anda gene başlıyo iyi üşüttüm heralde bursada sulardan salgın varmış
30 hesapladım canım...
yok canım onu sen yapmıştın bana... ona göre eşimin kanı benden daha sonra yenilendiği için erkek çıkıydu.. o tutmadı yani canım :)))
esmacım canım ishalin varsa eğer patatesi haşlayıp ye akşama eşimde öleydi 1 hafta sürdü yaptım ertesi güne kesldi valla
30 hesapladım canım...
yok canım onu sen yapmıştın bana... ona göre eşimin kanı benden daha sonra yenilendiği için erkek çıkıydu.. o tutmadı yani canım :)))
canım o kan yenılenmesını kurtaj kan verme dogum gıbı seyler etkılıyormus ondan dogru cıkmamıs olabılır
canım o kan yenılenmesını kurtaj kan verme dogum gıbı seyler etkılıyormus ondan dogru cıkmamıs olabılır
KIZLAR DAHA ÖNCEDE SORDUM AMA ÇATLAYACAĞIM ... ÇİN TAKVİMİ İLE UYDU MU ÇIKAN CİNSİYETLER???DAHA iki hafta beklicem bari hayal kurayım hadi söyleyin..:gitme:
ya kızlar şu çin takvimine göre hangi yaşa bakıcaz peki ben onu çözemedim doldurduğun yaşamı içinde bulunduğun yaşamııı offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?