canım o kan yenılenmesını kurtaj kan verme dogum gıbı seyler etkılıyormus ondan dogru cıkmamıs olabılır
selam güsel hamişler nasılsınız umarım herkeste herşey yolundadır.bu arada benimde tuttu çin takvimine göre kıs çıkmıştı
ya kızlar şu çin takvimine göre hangi yaşa bakıcaz peki ben onu çözemedim doldurduğun yaşamı içinde bulunduğun yaşamııı offf
bakalım yarın öğrencez çok heycanlıyım ben yaaa etrafta herkes yorum yapıyo erkek falan diyo kız diyo çok kafası karışıyo insanınn
canım ben onun otomatık hesaplamasını bulmustum sımdı ben 86 mayıs 25 dogumluyum mayısta hamıle kaldım cın takvımıne gore 24 yasında nısan ayında hamıle kalmıs oluyorum yanı yanlıs hatırlamıyosam ole bıseydı
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bende yarın öğrenicem bakalım kısmetse
canım sen kız ıstıyorsun herhalde gebelık cızelgenı fılan pembe yapmıssınzemuszemus
ben 81 liyim 27 eylül de 28. ci yaş bitecekyani hala 27 yim. 27 ye bakacağım çin takviminde değil mi?
ben 81 liyim 27 eylül de 28. ci yaş bitecekyani hala 27 yim. 27 ye bakacağım çin takviminde değil mi?
bende 20 eylül 82 doğumluyum 27yi doldurmadım ama 27 diye baktım tutmadı 26 diye bakınca tutuyo bende tam bilmiyorum bu konuyu
benimki erkek çıkıyor... bakalım 10 gün kaldı öğrenmemee!!!ben 81 liyim 27 eylül de 28. ci yaş bitecekyani hala 27 yim. 27 ye bakacağım çin takviminde değil mi?
ben de önceki hafta ishalle 2 kilo kaybetmiştim halsizlikten elim ayağım kesiliyordu.. İşyeri hekimi kola verdi hamilelikte yasak olmasına rağmen gazını uçur iç dedi 2 şişe kolayı yemekhaneden alıp bardağa doldurup doldurup tüm öğleden sonra içtim geçti bir de reflor diye bi ilaç var onu verdiler.. sonra 3-4 gün tuvalet yüzü görmedim o daha beterdi mirmirmirmir:roflol:esmacım canım ishalin varsa eğer patatesi haşlayıp ye akşama eşimde öleydi 1 hafta sürdü yaptım ertesi güne kesldi valla
KIZLAR DAHA ÖNCEDE SORDUM AMA ÇATLAYACAĞIM ... ÇİN TAKVİMİ İLE UYDU MU ÇIKAN CİNSİYETLER???DAHA iki hafta beklicem bari hayal kurayım hadi söyleyin..:gitme:
benım tuttu kız
selam kızlar
volescim çok tatlılar ya ne güzeller inşallah kuzucuğunun üstünde daha tatlı durcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?