2010 Şubat Anneleri

canım o kan yenılenmesını kurtaj kan verme dogum gıbı seyler etkılıyormus ondan dogru cıkmamıs olabılır

canım çok şükür kürtajım yok , ilk hamileliğim ve en son kanı eşimle birlikte verdik:)))) yan,i bende hiç tutmadı... hatta kanı ben eşimden 10-15 dk önce verdim... yani onunki benden 15 kd daha yeni kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şu çin takvimine göre hangi yaşa bakıcaz peki ben onu çözemedim doldurduğun yaşamı içinde bulunduğun yaşamııı offf

canım ben onun otomatık hesaplamasını bulmustum sımdı ben 86 mayıs 25 dogumluyum mayısta hamıle kaldım cın takvımıne gore 24 yasında nısan ayında hamıle kalmıs oluyorum yanı yanlıs hatırlamıyosam ole bıseydı

bakalım yarın öğrencez çok heycanlıyım ben yaaa etrafta herkes yorum yapıyo erkek falan diyo kız diyo çok kafası karışıyo insanınn

anladım canım dur bende öle bakıyım bakalım ne çıkıcak

ben 81 liyim 27 eylül de 28. ci yaş bitecekyani hala 27 yim. 27 ye bakacağım çin takviminde değil mi?

Arkadaşlar bir çok yerde çin takvimini hesaplarken hamile kaldığınız aya göre bitirdiginiz yaşa göre hesaplıyorsunuz içinde oldugunuz yani gün aldıgınız yaşa göre degil diye geçiyor.

ben 81 liyim 27 eylül de 28. ci yaş bitecekyani hala 27 yim. 27 ye bakacağım çin takviminde değil mi?
benimki erkek çıkıyor... bakalım 10 gün kaldı öğrenmemee!!!
esmacım canım ishalin varsa eğer patatesi haşlayıp ye akşama eşimde öleydi 1 hafta sürdü yaptım ertesi güne kesldi valla
ben de önceki hafta ishalle 2 kilo kaybetmiştim halsizlikten elim ayağım kesiliyordu.. İşyeri hekimi kola verdi hamilelikte yasak olmasına rağmen gazını uçur iç dedi 2 şişe kolayı yemekhaneden alıp bardağa doldurup doldurup tüm öğleden sonra içtim geçti bir de reflor diye bi ilaç var onu verdiler.. sonra 3-4 gün tuvalet yüzü görmedim o daha beterdi mirmirmirmir:roflol:

kızlar gözlerim kapanıyorrrr bu uyku hali ne zaman bitecek bi fikri olan varmı ayakta uyumayı öğrendim resmen.gözlerim kapanıyor.

selam kızlar
volescim çok tatlılar ya ne güzeller inşallah kuzucuğunun üstünde daha tatlı durcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…