2010 Şubat Anneleri

kızlar çin takvimine hangi yaşta hamile kaldıysan o yaşa bakıyonuz ay olarakta hangi ayda hamişle kaldıysanız o aya bakıyonuz. yapamayan var sa yazsın bana bakım. doğum tarihi ve son satı.

kızlar çin takvimine hangi yaşta hamile kaldıysan o yaşa bakıyonuz ay olarakta hangi ayda hamişle kaldıysanız o aya bakıyonuz. yapamayan var sa yazsın bana bakım. doğum tarihi ve son satı.

1983 doğum tarihim mayıs 2009 sat canım sevinirim teşekkürler

kızlar merhaba..
o kadar yazdım kaç gün önce, okumamışsınız diye gene yazdım kopyalayıp yapıştırdım okumamışsınızz.. kimse cevap yazmıyo banaa... :gitme:
sevmiyonuzmu yoksa beni :1no2: önemliydi üstelik yazdığım merak etmeyin beni diye. gözden kaçmış. neyse... lmaz:

şaka şaka kaydirigubbakcemile3 ben iyiyim çarşıya gittim geldim az önce hamile pantolunu aldım 35 ytl gayet güzel, siyah kumaş pantolon kesimi falan güzel, bel kısmı aşağı doğru 1 karıştan fazla kalın penye, çok değişik ama alışçam giymeye.. bebeğimin sağlığı güzel görünümden çok daha önemli.

kızlar simdi ben 15 haftayım soranlar olunca kac aylık diye ben 3.5 diyorum dogru muyum ? yoksa 4 aya girdik mi? off hep bu hesapta kafam karısıyo. keske herkes hafta hesabını bilse :))

canım gule gule gıy ben de aldım haftasonu simdi gobısım olmadıgı için o penye kısım gozukuyor cok komik ama napıyım rahat ediyorum bebisi simdiden sıkıstırmak istemiyorum.

Gule gule giy canımm...

kızlar simdi ben 15 haftayım soranlar olunca kac aylık diye ben 3.5 diyorum dogru muyum ? yoksa 4 aya girdik mi? off hep bu hesapta kafam karısıyo. keske herkes hafta hesabını bilse :))

Doğru diyorsun herkes bilse iyi olacak:) Ben de 15+3 üm 4. ayı dolduruyoruz aslında ama ben de 3.5 diyorum tamamlamadığımız için. Benim SAT 15 Mayıs her ayın 15 inde 1 ay atıyor o yüzden şu an tam 3.5 aylık oluyor, 15 Eylülde 4 doluyor 5 e başlıyoruz.

çin takvimine hamile kaldığınız yaşa göre bakacakmışız öyle yazıyordu kızlar benim her halükarda kız çıkıyor 30 31 32 mayıs hepsinde kızçe.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…