kızlar bi site buldum süper hafta hafta bebeğimizin resimleri var son adet tarihini girin sadece
Due date calculator - When is my due date?
kızlar çin takvimine hangi yaşta hamile kaldıysan o yaşa bakıyonuz ay olarakta hangi ayda hamişle kaldıysanız o aya bakıyonuz. yapamayan var sa yazsın bana bakım. doğum tarihi ve son satı.
1983 doğum tarihim mayıs 2009 sat canım sevinirim teşekkürler
canım sana errkek çıkıyo ama satın mayısın kaçı.mesela benim sat nisan 20 ama ben mayıs 11de hamile kalmışım yani mayıs ayına bakıyorum kendimde.
kızlar çin takvimine hangi yaşta hamile kaldıysan o yaşa bakıyonuz ay olarakta hangi ayda hamişle kaldıysanız o aya bakıyonuz. yapamayan var sa yazsın bana bakım. doğum tarihi ve son satı.
evet canım öle çıkıyo.
kızlar merhaba..
o kadar yazdım kaç gün önce, okumamışsınız diye gene yazdım kopyalayıp yapıştırdım okumamışsınızz.. kimse cevap yazmıyo banaa... :gitme:
sevmiyonuzmu yoksa beni :1no2: önemliydi üstelik yazdığım merak etmeyin beni diye. gözden kaçmış. neyse...lmaz:
şaka şaka kaydirigubbakcemile3 ben iyiyim çarşıya gittim geldim az önce hamile pantolunu aldım 35 ytl gayet güzel, siyah kumaş pantolon kesimi falan güzel, bel kısmı aşağı doğru 1 karıştan fazla kalın penye, çok değişik ama alışçam giymeye.. bebeğimin sağlığı güzel görünümden çok daha önemli.
fatoscum 80 ve 21 mayıs birde bana yaparsan cnm cok sevinirim. Opuyorumnanaktan
fatoscum 80 ve 21 mayıs birde bana yaparsan cnm cok sevinirim. opuyorumnanaktan
kızlar bi site buldum süper hafta hafta bebeğimizin resimleri var son adet tarihini girin sadece
Due date calculator - When is my due date?
kızlar simdi ben 15 haftayım soranlar olunca kac aylık diye ben 3.5 diyorum dogru muyum ? yoksa 4 aya girdik mi? off hep bu hesapta kafam karısıyo. keske herkes hafta hesabını bilse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?