2010 Şubat Anneleri

güle güle kullan canım
bedne hamile pantolonu alamya çıktım ama zayıf olduğum için olmuyo bana belleri çok geniş ayarlılardan aldım ama oda 7ayda anca giyilir bende bednimden büyük beli lastikli pantolon aldım doğumdan sonrada giyilir

canım sen satına göre 4 haziranda hamile kalmısın buna göre kız çıkıyo sen öğrendinmi cinsiyeti.
cnm cok saol ben %100 olmamakla birlikte büyük yüzdelerle erkek dedi drmuz 12 eylülde kesinlesecek ben hep cin takvimine gore dusunup kendimi kız sartlandırmıstım genelde tutuyorya bakalım hala ihtimal var gerçi ama dr amcası pipisinin resmini cekti verdi keske gonderebilsem. dur belki birazdan gonderirim sizde fikirde bulunursunuz :))

Hayır erkek Çıkmıyo yaŞ 29 a bakacak hamıle kaldıĞı ay hazıran. Ona gÖre kız Çıkıyor.

slm kızlar.
çin takvimi muhabbetıdır gıdıyo benımkı çin takvımıne gore erkek
zaten ikidirde gıdıyorum doktor erkek dıyo..tuttu yanı.
ama boyle seylerede pek ınanmaka ıstemıyorum ama tuttu işte :))))

Anacım sata gÖre deĞıl hamıle kaldıĞın aya gÖre mesela ben sat 20 nısan ama 11 mayısta hamıle kalmıŞım yanımayısa gÖre.

tutuyorsa ne güzel işte insan merak ettiği için her yolu deniyor hayırlısı olsun artık öle diyelim

benım tuttu kız

bende 20 eylül 82 doğumluyum 27yi doldurmadım ama 27 diye baktım tutmadı 26 diye bakınca tutuyo bende tam bilmiyorum bu konuyu

yani tututyor.. Çin takvimi!!!zemuszemusAy benim oğlum olcak yani???(doktor bakalım teyid etcek mi çinlileri??)kaydirigubbakcemile2
Akşam rüyamda hastanede bebişimi kaçırıyordu bir hemşire.. çok üzücüydü..ağla ağla çok kötüydü koptum valla!!Aşıya diye götürüp çocuğu olmayan bi hemşire kaçırıyormuş...:çok üzgünüm:klava:senağlama ben de kalkıp arıyorum bulamıyorum.. Sabah kalkınca eşime ben kalkamazsam sen hep çoçuğu nereye götürüyorlar takip et dedim!! :çok üzgünüm:Ayy hayır olsun diyelim siz de hayır olsun deyin... aman allah korusun!!:1shok:

Son düzenleme:

Allah korusun Escos. Bu ne biçim rüya böyle. Hayır olsun hayır olsun da dikkat et psikolojine.

Allah hayırlara çıkarsın canım...bilinç altımız bazen bize böyle şeyler yapıyo işte... Allah korusun meleklerimizi...

Bne yaşımı doldurduğum da yazsam içinde bulunduğum da her halukarda kız çıkıyor. Ben de kız hissediyorum, hem de ekşi yiyorum tatlı hiç canım istemiyor. Bakalım ne olacak..

Anacım sata gÖre deĞİl hamİle kaldıĞın aya gÖre mesela ben sat 20 nİsan ama 11 mayısta hamİle kalmıŞım yanİmayısa gÖre.

slmm kızlar? nasılsınız görüşmeyeli. Evet fatışçum benimde sata göre bakarsam kız fakat hamile kaldığım tarihe bakarsam erkek çıkıyordu drumuzda erkek dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…