kızlar merhaba..
o kadar yazdım kaç gün önce, okumamışsınız diye gene yazdım kopyalayıp yapıştırdım okumamışsınızz.. kimse cevap yazmıyo banaa... :gitme:
sevmiyonuzmu yoksa beni :1no2: önemliydi üstelik yazdığım merak etmeyin beni diye. gözden kaçmış. neyse...lmaz:
şaka şaka kaydirigubbakcemile3 ben iyiyim çarşıya gittim geldim az önce hamile pantolunu aldım 35 ytl gayet güzel, siyah kumaş pantolon kesimi falan güzel, bel kısmı aşağı doğru 1 karıştan fazla kalın penye, çok değişik ama alışçam giymeye.. bebeğimin sağlığı güzel görünümden çok daha önemli.
cnm cok saol ben %100 olmamakla birlikte büyük yüzdelerle erkek dedi drmuz 12 eylülde kesinlesecek ben hep cin takvimine gore dusunup kendimi kız sartlandırmıstım genelde tutuyorya bakalım hala ihtimal var gerçi ama dr amcası pipisinin resmini cekti verdi keske gonderebilsem. dur belki birazdan gonderirim sizde fikirde bulunursunuz :))canım sen satına göre 4 haziranda hamile kalmısın buna göre kız çıkıyo sen öğrendinmi cinsiyeti.
çin takvimini bende anlayamadım yahu son sata görmi son ilişkiye göremi aferdersiniz :kedi:
Esma senın Çın takvımıne gÖre ne Çıkıyo.
Hayır erkek Çıkmıyo yaŞ 29 a bakacak hamİle kaldıĞı ay hazİran. Ona gÖre kız Çıkıyor.
slm kızlar.
çin takvimi muhabbetıdır gıdıyo benımkı çin takvımıne gore erkek
zaten ikidirde gıdıyorum doktor erkek dıyo..tuttu yanı.
ama boyle seylerede pek ınanmaka ıstemıyorum ama tuttu işte :))))
benım tuttu kız
bende 20 eylül 82 doğumluyum 27yi doldurmadım ama 27 diye baktım tutmadı 26 diye bakınca tutuyo bende tam bilmiyorum bu konuyu
Fatos0808 seni "ÇİN Gönüllüsü" ilan ediyourm.. Ay anlatacağım diye amma uğraştı canım ya...a.s.Anacım sata gÖre deĞİl hamİle kaldıĞın aya gÖre mesela ben sat 20 nİsan ama 11 mayısta hamİle kalmıŞım yanİmayısa gÖre.
Video: Azimli Anne - Vidivodo
kızlar bunu izleyin ve binlerce kez şükredin halınıze
yani tututyor.. Çin takvimi!!!zemuszemusAy benim oğlum olcak yani???(doktor bakalım teyid etcek mi çinlileri??)kaydirigubbakcemile2
Akşam rüyamda hastanede bebişimi kaçırıyordu bir hemşire.. çok üzüücüydü..ağla ağla çok kötüydü koptum valla!!Aşıya diye götürüp çocuğu olmayan bi hemşire kaçırıyormuş...:çok üzgünüm:klava:senağlama ben de kalkıp arıyorum bulamıyorum.. Sabha kalkınca eşime ben kalkamazsam sen hep çoçuğu net-reye götürüyorlar takip et dedim!! Ayy hayır olsun diyelim siz de hayır olsun deyin... aman allah korusun!!:1shok:
yani tututyor.. Çin takvimi!!!zemuszemusAy benim oğlum olcak yani???(doktor bakalım teyid etcek mi çinlileri??)kaydirigubbakcemile2
Akşam rüyamda hastanede bebişimi kaçırıyordu bir hemşire.. çok üzücüydü..ağla ağla çok kötüydü koptum valla!!Aşıya diye götürüp çocuğu olmayan bi hemşire kaçırıyormuş...:çok üzgünüm:klava:senağlama ben de kalkıp arıyorum bulamıyorum.. Sabah kalkınca eşime ben kalkamazsam sen hep çoçuğu nereye götürüyorlar takip et dedim!! :çok üzgünüm:Ayy hayır olsun diyelim siz de hayır olsun deyin... aman allah korusun!!:1shok:
Anacım sata gÖre deĞİl hamİle kaldıĞın aya gÖre mesela ben sat 20 nİsan ama 11 mayısta hamİle kalmıŞım yanİmayısa gÖre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?