2010 Şubat Anneleri

Allah hayırlara çıkarsın canım...bilinç altımız bazen bize böyle şeyler yapıyo işte... Allah korusun meleklerimizi...

Allah korusun Escos. Bu ne biçim rüya böyle. Hayır olsun hayır olsun da dikkat et psikolojine.

Ayy doğru valla, konuşulanlar , sesler, tv,insanlar, izlediğim haberler hepsi doluyor doluyor aklıma gün boyu.. Korkunç allah korusun.. Neyse ağlamak hayra işaret derler.. Ama rüyamda annelik neymiş çok iyi anladım.. Allah sağ salim doğmalarını ve hep bizim olmalarını sağlasın!! Aminnnnn!! :Saruboceq:

Aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bebekler bizde abuk subuk bi bilinçaltı yarattı benim rüyam da görmediğim kişi kalmadı desem yeridir.ama 2 gün önce dünyalar güzeli bi kız çoçuğu gördüm bu benim kızım diyorum ama kendim bile bu kadar güzel nasıl olur diye hayret ediyorum.5 ayda daha neler görürüm neler uyku diye birşey kalmadı zaten bu arada bi yerde okuduğum kadarı ile gece sürekli uyanmalarmız falan anneliğe hazırlıkmış bebek ingaa dediğinde hemen nasıl kalkılır ben asla uyanamam nasıl yapıcam diye korkardım hep şimdi evde yaprak uçsa uyanıyorum bi ses çıktı diye.işte vucudumuz bizi böyle anneliğe uykusuz gecelere hazırlıyor.

Ben hiç görmüyorum rüyamda. Aslında bundan dolayı da üzülmüyorum. Kabus görsem uzun süre etkisinden kurtulamam. Böylesi daha iyi.

katılıyorum canım sana benım kadar sacma ruya goren yoktur genel kurmay baskanını gulben ergenı goruyorum helıkoptere bnıyrorum gemıyle karadenızı gecıyorum daha neler neler sırnaşık şey

ay ben de davul çalsalar uyanmazdım şimdi artık delik deşik uyumaktan 5 dakika bile dinlensem ok diyorum.. hiç böyle olabileceğimi tahmin etmezdim:))

Aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bulbul sen de 14+5 mişsin!! aynıymış bizim!! ay bakalım kiminki ne zaman doğcak:))
ayy sağlıklı olsun da zamanı çok da önemli değil, bir sürü şey duyyuyorum ama moralinizi bozmayayım anlatmayayım.. hep dua edelim...başka çare yok..

(ya bu arada ben işimde oldukça iddialı biriydim, iş miş, bilim milim kalmadı bu ara hep aklım bebişte.. işe ihanet ediyom gibi:)))

Benimki ikili testte 5 gün geride çıktı daha. Ama sat tarihi önemli diğerleri her seferinde değişebiliyor dediler ben de değiştirmedim o yüzden. Seninkinin cinsiyeti bellii oldu mu?

(ya bu arada ben işimde oldukça iddialı biriydim, iş miş, bilim milim kalmadı bu ara hep aklım bebişte.. işe ihanet ediyom gibi:)))

Demek yalnız değilim kaydirigubbakcemile3 Hiçbir şey benim işe olan bağımlılığımı değiştiremezdi herhalde. Mola vermeden saatlerce çalışırdım ama şimdi sürekli birşeylere aklım kayıyor konsantre olamıyorum. Şimdiden bebeğimi bırakıp nasıl işe döneceğimi düşünmeye başladım:gitme:

Benimki ikili testte 5 gün geride çıktı daha. Ama sat tarihi önemli diğerleri her seferinde değişebiliyor dediler ben de değiştirmedim o yüzden. Seninkinin cinsiyeti bellii oldu mu?

yok enson 12+2 de gitmiştim ikili test zamanı hem içerden hem dışardan baktı , önce erkek dedi sonra kız dedi sonrada daha çok küçük görünmüyor yanıltmıyayım şimdi seni dedi ... bi sonraki gelişinde söylerim dedi.. 11 eylülde bombayı patlatcak bakalım!!:):mymeka:

Kızlar alın benden de o kadar. İnanın iş miş kalmadı aklıma sürekli bebek bakım sitelri ve KK. Ama çok zevkli buralarda dolaşmak. İşimden olmasam bari:roflol::roflol:

Kızlar neyse benim çıkmam lazım artık. Bir aksilik olmazsa yarın yine görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar ya elektirikler kesildi bi anda
FATOŞ a cvp yazıyodum fatoşum 31 mayısta hamile kalmış olabilirim yada daha sonra tam hamile kaldığım günü bilmiyorum sınırda kızmı erkekmi anca görünce anlıcez
haziran erkek mayıs kız benim

Kızlar alın benden de o kadar. İnanın iş miş kalmadı aklıma sürekli bebek bakım sitelri ve KK. Ama çok zevkli buralarda dolaşmak. İşimden olmasam bari:roflol::roflol:

evet kzılar ya ben de fırsat buldukça siznle konuşuyorum burdan, şef/müdür gelince de hemen çatt işlere dönüyorum .. adam bişey istedi saatlaerdir veremedim.. elemanlar da gitti artık bahane kalmadı yetiştirmem lazım..ama canım istemiyor...ıyyhh!:kedi:

slm kızlar nasılsınız? geçmiş o kadar uzun ki okuyamadım hepsini. umarım tüm annelerimiz iyidir. bez ikili test yaptırdık doktor üçlüye gerek yok dedi. iki hafta sonra 4 lü test yapalım dedi. aramızda 4 lü testi yaptıran var mı ? nasıl yapılıyor aynı ikili ttest gibi kan mı vereceğiz ?

yarın sorucaz bakalım bizimde üçlü test yapıcakmı bilmiyorum yarını iple çekiyorum bebişimi çok özledim

gözün aydın canım
yok ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla kan veriyorsun ve onda 4 tane hormona bakılıyor ikili üçlü test gibi yani

sen son satını ver bana hesaplıyayım diyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…