Allah hayırlara çıkarsın canım...bilinç altımız bazen bize böyle şeyler yapıyo işte... Allah korusun meleklerimizi...
Allah korusun Escos. Bu ne biçim rüya böyle. Hayır olsun hayır olsun da dikkat et psikolojine.
Ayy doğru valla, konuşulanlar , sesler, tv,insanlar, izlediğim haberler hepsi doluyor doluyor aklıma gün boyu.. Korkunç allah korusun.. Neyse ağlamak hayra işaret derler.. Ama rüyamda annelik neymiş çok iyi anladım.. Allah sağ salim doğmalarını ve hep bizim olmalarını sağlasın!! Aminnnnn!! :Saruboceq:
bebekler bizde abuk subuk bi bilinçaltı yarattı benim rüyam da görmediğim kişi kalmadı desem yeridir.ama 2 gün önce dünyalar güzeli bi kız çoçuğu gördüm bu benim kızım diyorum ama kendim bile bu kadar güzel nasıl olur diye hayret ediyorum.5 ayda daha neler görürüm neler uyku diye birşey kalmadı zaten bu arada bi yerde okuduğum kadarı ile gece sürekli uyanmalarmız falan anneliğe hazırlıkmış bebek ingaa dediğinde hemen nasıl kalkılır ben asla uyanamam nasıl yapıcam diye korkardım hep şimdi evde yaprak uçsa uyanıyorum bi ses çıktı diye.işte vucudumuz bizi böyle anneliğe uykusuz gecelere hazırlıyor.
bebekler bizde abuk subuk bi bilinçaltı yarattı benim rüyam da görmediğim kişi kalmadı desem yeridir.ama 2 gün önce dünyalar güzeli bi kız çoçuğu gördüm bu benim kızım diyorum ama kendim bile bu kadar güzel nasıl olur diye hayret ediyorum.5 ayda daha neler görürüm neler uyku diye birşey kalmadı zaten bu arada bi yerde okuduğum kadarı ile gece sürekli uyanmalarmız falan anneliğe hazırlıkmış bebek ingaa dediğinde hemen nasıl kalkılır ben asla uyanamam nasıl yapıcam diye korkardım hep şimdi evde yaprak uçsa uyanıyorum bi ses çıktı diye.işte vucudumuz bizi böyle anneliğe uykusuz gecelere hazırlıyor.
bulbul sen de 14+5 mişsin!! aynıymış bizim!! ay bakalım kiminki ne zaman doğcak:))Aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay ben de davul çalsalar uyanmazdım şimdi artık delik deşik uyumaktan 5 dakika bile dinlensem ok diyorum.. hiç böyle olabileceğimi tahmin etmezdim:))
bulbul sen de 14+5 mişsin!! aynıymış bizim!! ay bakalım kiminki ne zaman doğcak:))
ayy sağlıklı olsun da zamanı çok da önemli değil, bir sürü şey duyyuyorum ama moralinizi bozmayayım anlatmayayım.. hep dua edelim...başka çare yok..
(ya bu arada ben işimde oldukça iddialı biriydim, iş miş, bilim milim kalmadı bu ara hep aklım bebişte.. işe ihanet ediyom gibi:)))
(ya bu arada ben işimde oldukça iddialı biriydim, iş miş, bilim milim kalmadı bu ara hep aklım bebişte.. işe ihanet ediyom gibi:)))
Benimki ikili testte 5 gün geride çıktı daha. Ama sat tarihi önemli diğerleri her seferinde değişebiliyor dediler ben de değiştirmedim o yüzden. Seninkinin cinsiyeti bellii oldu mu?
Demek yalnız değilim kaydirigubbakcemile3 Hiçbir şey benim işe olan bağımlılığımı değiştiremezdi herhalde. Mola vermeden saatlerce çalışırdım ama şimdi sürekli birşeylere aklım kayıyor konsantre olamıyorum. Şimdiden bebeğimi bırakıp nasıl işe döneceğimi düşünmeye başladım:gitme:
Kızlar alın benden de o kadar. İnanın iş miş kalmadı aklıma sürekli bebek bakım sitelri ve KK. Ama çok zevkli buralarda dolaşmak. İşimden olmasam bari:roflol::roflol:
Demek yalnız değilim kaydirigubbakcemile3 Hiçbir şey benim işe olan bağımlılığımı değiştiremezdi herhalde. Mola vermeden saatlerce çalışırdım ama şimdi sürekli birşeylere aklım kayıyor konsantre olamıyorum. Şimdiden bebeğimi bırakıp nasıl işe döneceğimi düşünmeye başladım:gitme:
slm kızlar nasılsınız? geçmiş o kadar uzun ki okuyamadım hepsini. umarım tüm annelerimiz iyidir. bez ikili test yaptırdık doktor üçlüye gerek yok dedi. iki hafta sonra 4 lü test yapalım dedi. aramızda 4 lü testi yaptıran var mı ? nasıl yapılıyor aynı ikili ttest gibi kan mı vereceğiz ?
kızlar ya elektirikler kesildi bi anda
fatoş a cvp yazıyodum fatoşum 31 mayısta hamile kalmış olabilirim yada daha sonra tam hamile kaldığım günü bilmiyorum sınırda kızmı erkekmi anca görünce anlıcez
haziran erkek mayıs kız benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?