2010 Şubat Anneleri

aman ne işi ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebeğim aşağı bebeğim yukarı başka birşeyi umursamaz olmuşum kocamı bile yakında boşar zaten beni bu gidişle. benimle ilgilenmiyorsun diye şikayete başladı bile bile.valla şu ara en favorim BEBEĞİMMMM.kocişte başladı kıskançlık krizlerineÇok üzgünüm çoook

yarın sorucaz bakalım bizimde üçlü test yapıcakmı bilmiyorum yarını iple çekiyorum bebişimi çok özledim

hadi bakalım canım hayırlısı. bol bol bak bebişine bizim doktor geçen gittiğimizde cinsiyeti görmek için nereneyse yarım saat uğraştı çok uzun bi muayene oldu bende gördüm bol bol bebişi. bide cd ye çekti onu verdi. günde kaç kez bakıyorum o cdye bende sayamıyorum artık. canım sen bursada hangi doktora gidiyosun?

gözün aydın canım
yok ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla kan veriyorsun ve onda 4 tane hormona bakılıyor ikili üçlü test gibi yani

anladım canım tşk ederim. şu test işleri bi bitsede üzerimdeki stresi atsam. hayırlısıyla inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar. rahatlarız.

bakıcam bakalım canım tabi bebiş göstercekmi bakalım geçen gittiğimizde sırtını döndü göremedik inatçı olursa benim gibi olur oda hehe canım ben JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BAHAR TIPIN ALTINDA ORDA MURAT ERDEMİRE GİDİYORUM ya sen canım?

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
hep aklımdaydı volesin cinsiyeti belli oldumu merak ettim?
bende felaket idrar yolu enfeksiyonu oldum oturamıyorum bile çok kötü aman siz dekkat edin üşütmeyin dayanılıcak gibi değil

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok kötü oluyo vallla

hadi bakalım bu sefer gösterir inşallah annesi. bizimkide çok uğraştırdı doktor amcası sabırlı davrandı %97 kız dedi. önemli olan sağlıklı olsunlar. ama yinede merak işte hepimiz merak ediyoruz. ben ahmet yılmaz' a gidiyorum canım. Medicalde çalışıyomuş. nilüferde muayenehanesi var oraya gidiyorum. doğumu kısmetse medicalde yapacağım canım.

çok geçmiş olsun canım dr. bişey verdimi bunun için .... benim kızım oluyo canım cicişler bile aldım koymuştum resimlerini ama arka sayfalarda kaldı epey:)))

volescim ne oldu sana sesin çıkmıyo

canım biraz işler var sizleri okuyorum ama yorum yazamıyorum çok fazla.... kusuruma bakmayın ne olur... arada laf atıyorum işte o kadar..

maviyeşil geçmiş olsun canım bol bol su iç.. volesin bebeği kız oluyor

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oleyyy bi tane daha kızımız oluyoooo:sm_cool:

:sm_cool: :teytey: :sm_cool: :teytey:

ay çok sevindim canım hayırlısı olsun duymuştum o doktoru iyi bir doktor prof sanırım o benim daha belli değil bakalım doktorumuz ne dicek

bu arada bu gün dışarda iftar yapacağız fırsattan istifade bebek bezide alayım diyorum huy haline getireyim doğuma kadar her gittiğimizde 1 bez alsak doğuma kadar biter bez olayımız.

evet fiyatı fena değil bence bende ara ara bakıyorum da ana kucağı çok işe yarıyormuş bende alacağım aşıya falan giderken çok lazım oluyormuş benim bi komşum yeni doğum yaptı ondan ne ne kadar lazım oluyor iyi biliyorum.ama acele etme yinede kumaşını falanda bilmiyorsun sonradan başka görürsen üzülürsün bakın derim biraz daha.

volescim güzelmiş ama görmeden alma bence de..
burcu ya bebek bezi çocukta pişik yaparsa ya da memnun kalmazsanız nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…