ay ben de davul çalsalar uyanmazdım şimdi artık delik deşik uyumaktan 5 dakika bile dinlensem ok diyorum.. hiç böyle olabileceğimi tahmin etmezdim:))
(ya bu arada ben işimde oldukça iddialı biriydim, iş miş, bilim milim kalmadı bu ara hep aklım bebişte.. işe ihanet ediyom gibi:)))
yarın sorucaz bakalım bizimde üçlü test yapıcakmı bilmiyorum yarını iple çekiyorum bebişimi çok özledim
gözün aydın canım
yok ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla kan veriyorsun ve onda 4 tane hormona bakılıyor ikili üçlü test gibi yani
anladım canım tşk ederim. şu test işleri bi bitsede üzerimdeki stresi atsam. hayırlısıyla inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar. rahatlarız.
hadi bakalım canım hayırlısı. bol bol bak bebişine bizim doktor geçen gittiğimizde cinsiyeti görmek için nereneyse yarım saat uğraştı çok uzun bi muayene oldu bende gördüm bol bol bebişi. bide cd ye çekti onu verdi. günde kaç kez bakıyorum o cdye bende sayamıyorum artık. canım sen bursada hangi doktora gidiyosun?
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
hep aklımdaydı volesin cinsiyeti belli oldumu merak ettim?
bende felaket idrar yolu enfeksiyonu oldum oturamıyorum bile çok kötü aman siz dekkat edin üşütmeyin dayanılıcak gibi değil
bakıcam bakalım canım tabi bebiş göstercekmi bakalım geçen gittiğimizde sırtını döndü göremedik inatçı olursa benim gibi olur oda hehe canım ben JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BAHAR TIPIN ALTINDA ORDA MURAT ERDEMİRE GİDİYORUM ya sen canım?
iöini ferah tut canmı herşey yolunda gidecek inş
maviyeşil geçmiş olsun canım bol bol su iç.. volesin bebeği kız oluyor
bende felaket idrar yolu enfeksiyonu oldum oturamıyorum bile çok kötü aman siz dekkat edin üşütmeyin dayanılıcak gibi değil
volescim ne oldu sana sesin çıkmıyo
maviyeşil geçmiş olsun canım bol bol su iç.. volesin bebeği kız oluyor
oleyyy bi tane daha kızımız oluyoooo:sm_cool:
hadi bakalım bu sefer gösterir inşallah annesi. bizimkide çok uğraştırdı doktor amcası sabırlı davrandı %97 kız dedi. önemli olan sağlıklı olsunlar. ama yinede merak işte hepimiz merak ediyoruz. ben ahmet yılmaz' a gidiyorum canım. Medicalde çalışıyomuş. nilüferde muayenehanesi var oraya gidiyorum. doğumu kısmetse medicalde yapacağım canım.
bende felaket idrar yolu enfeksiyonu oldum oturamıyorum bile çok kötü aman siz dekkat edin üşütmeyin dayanılıcak gibi değil[/QUOT
geçmiş olsun bol bol su iç aslında şu aralar bize bol bol suyuda bu yüzden tavsiye ediyorlar idrar yolları enfeksiyonu olmayalım diye.ilaç ta kullanamıyoruz antibiyotik almadanda geçmiyor bol bol su iç umarım biran önce atlatırsın.
kızlar bişey gördün de şimdi fiyatı uygun mu sizce bunun... bide böyle şeyleri görmeden alma taraftarı pek değilim aslında ama tel açiyim diyorum telefonlarını henüz bulamadım:)
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
kızlar bişey gördün de şimdi fiyatı uygun mu sizce bunun... bide böyle şeyleri görmeden alma taraftarı pek değilim aslında ama tel açiyim diyorum telefonlarını henüz bulamadım:)
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?