2010 Şubat Anneleri

canım bencede görmeden alma bencede bana böle bir set kuradan çıktı ve ben o ayına hamile kalmıştım aynı ay çok enteresan olmuştu hehe rengide turuncuydu hem kıza hem erkeğe göre

Bne yaşımı doldurduğum da yazsam içinde bulunduğum da her halukarda kız çıkıyor. Ben de kız hissediyorum, hem de ekşi yiyorum tatlı hiç canım istemiyor. Bakalım ne olacak..

CANIM BENİM DE ÖYLEYDİ.HEP EKŞİ YİYODUM TATLIDAN TİKSİNMİŞTİM HERKES KIZ DİYE BEKLİYODU.BEN DE KIZ HİSSEDİYODUM AMA DOKTOR BEY ERKEK DEDİĞİNDE BAYA ŞAŞIRDIM.SAĞLIKLI OLSUN DA KIZ ERKEK FARKETMEZ VALLA.
BÖYLECE TEORİYİ DE ÇÜRÜTMÜŞ OLDUK OĞLUŞUMLA:ecrin_bebek:

haklısınız canlarım bende bakmadan içime sinmez zaten bide telefonu bile yok nasıl biyerse anlamadım... sadece mail adresi koymuşlar...

volescim güzelmiş ama görmeden alma bence de..
burcu ya bebek bezi çocukta pişik yaparsa ya da memnun kalmazsanız nolcak?

çok anneye sordum canım bi prima bi haggies bi can bebe kullanırsan bebeği pişik yaparsın ama en başta ne kullanırsan sonuna kadar onu kullan arada değiştirme hiçbirşey olmaz dediler.huggies alacağım ben çok kişiden duydum memnunlarmış.ama 1 tanede yeni doğan alıcam sizde alın unutmayın 2-5 kg arası yeni doğan bezler var 1 ay onlar kullanılıyormuş.

KIZLAR DAHA ÖNCEDE SORDUM AMA ÇATLAYACAĞIM ... ÇİN TAKVİMİ İLE UYDU MU ÇIKAN CİNSİYETLER???DAHA iki hafta beklicem bari hayal kurayım hadi söyleyin..:gitme:

escos ve turkkahvesi valla ikinize de evap yazmıştım bu sabah, ama demekki siz yazdığınızı takip etmiyorsunuz..

geçmiş olsun canım, bol bol su..

bence de gormeden alma, belki çok dandik bişeydir ama resimde güzel görünüyordur.

maviyeşil geçmiş olsun canım bol bol su iç.. volesin bebeği kız oluyor
teşekkür ederim canım çok sevendim tahmin ediyordum kız olacağını ALLAH analı babalı büyütsün
geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok kötü oluyo vallla
sağol canım evet çok kötü oluyor bende zaten kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu vardı tedavi oluyorum 1 hafta sonra tekrarlıyor bu sefer çok daha kötü oldum ama siz dikkat edin üşütmeyin

KIZLAR özelde 3lü test ücreti ne kadar?
bugün gidecektik bizim herif sinir etti beni, gidemedik. adam hiç umursamıyor önemsemiyor ya mafoldumben

canını sıkma canım.. ben daha yaptırmadığım için fiyat hakkında bilgim yok

meraba kızlar.bende şubat annesi olcam inşallah.aslında listede varım ama fazla uğrayamıyordum yanınıza.bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim bende.oğlum olcak inşallah.kız çok istemiştim ve çok alıştırmışlştım kendimi.hala şaşkınlığım geçmedi oyüzden.böylesi hayırlıymış demekki.rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizide...

merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inş

hayırlı uğurlu olsun canım dr hakkında karar verdin mi nereye gidiyorsun?

kızlar ben 2li test yaptırmadım. çünkü benim ilk bebeğimin yaşadığı sorun 2li de değil 3lüde çıkarmış.
yani benim 3lü yaptırmam lazım. aynı şeyleri yaşayacaksam hazırlıklı olmalıyım, Allah korusun..
doktorum 2lide sadece dawn sendromuna bakılıyor ama 3lüde daha fazla hormona bakılıyor demişti.
neyse hayırlısı artık. Allah herkesin bebeğine sağlık versin.

benim bulantılar geri döndü.. biraz önce kustum ama midem boştu. hibirşey yiyemiyorum.
sizler iyisinizdir umarım.. öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…