kızlar bişey gördün de şimdi fiyatı uygun mu sizce bunun... bide böyle şeyleri görmeden alma taraftarı pek değilim aslında ama tel açiyim diyorum telefonlarını henüz bulamadım:)
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
Bne yaşımı doldurduğum da yazsam içinde bulunduğum da her halukarda kız çıkıyor. Ben de kız hissediyorum, hem de ekşi yiyorum tatlı hiç canım istemiyor. Bakalım ne olacak..
volescim güzelmiş ama görmeden alma bence de..
burcu ya bebek bezi çocukta pişik yaparsa ya da memnun kalmazsanız nolcak?
KIZLAR DAHA ÖNCEDE SORDUM AMA ÇATLAYACAĞIM ... ÇİN TAKVİMİ İLE UYDU MU ÇIKAN CİNSİYETLER???DAHA iki hafta beklicem bari hayal kurayım hadi söyleyin..:gitme:
kızlar merhaba..
o kadar yazdım kaç gün önce, okumamışsınız diye gene yazdım kopyalayıp yapıştırdım okumamışsınızz.. kimse cevap yazmıyo banaa... :gitme:
sevmiyonuzmu yoksa beni :1no2: önemliydi üstelik yazdığım merak etmeyin beni diye. gözden kaçmış. neyse...lmaz:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
hep aklımdaydı volesin cinsiyeti belli oldumu merak ettim?
bende felaket idrar yolu enfeksiyonu oldum oturamıyorum bile çok kötü aman siz dekkat edin üşütmeyin dayanılıcak gibi değil
kızlar bişey gördün de şimdi fiyatı uygun mu sizce bunun... bide böyle şeyleri görmeden alma taraftarı pek değilim aslında ama tel açiyim diyorum telefonlarını henüz bulamadım:)
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
kızlar ben çıktım iyi akşamlar hepinize öpüyorum kocamannnnnnnnnn Şeniz
teşekkür ederim canım çok sevendim tahmin ediyordum kız olacağını ALLAH analı babalı büyütsünmaviyeşil geçmiş olsun canım bol bol su iç.. volesin bebeği kız oluyor
sağol canım evet çok kötü oluyor bende zaten kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu vardı tedavi oluyorum 1 hafta sonra tekrarlıyor bu sefer çok daha kötü oldum ama siz dikkat edin üşütmeyingeçmiş olsun canım dikkat et kendine çok kötü oluyo vallla
çok geçmiş olsun canım dr. bişey verdimi bunun için .... benim kızım oluyo canım cicişler bile aldım koymuştum resimlerini ama arka sayfalarda kaldı epey:)))
canım benim gözün aydın sonunda öğrendin rabbim hayırlı evlat etsin.doktora cuma günü gidicem ilaç versede farketmiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor .
bu arada bende kızıma bir sürü ciciler aldım senin aldıklarını görmedim
bunun için ayrı topic açsak sadece kıyafetler olsa orda beğendiklerimizi nerden aldığımızı fiyatlarını falanda sorabiliriz burda çok geride kalıyor bulamıyorum çalışanlar için zor olmazsa aldıklarımızı ayrı bir topiğe ekleyelim her zaman elimizin altında olur fikir olur
KIZLAR özelde 3lü test ücreti ne kadar?
bugün gidecektik bizim herif sinir etti beni, gidemedik. adam hiç umursamıyor önemsemiyor ya mafoldumben
meraba kızlar.bende şubat annesi olcam inşallah.aslında listede varım ama fazla uğrayamıyordum yanınıza.bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim bende.oğlum olcak inşallah.kız çok istemiştim ve çok alıştırmışlştım kendimi.hala şaşkınlığım geçmedi oyüzden.böylesi hayırlıymış demekki.rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizide...
merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inş
meraba kızlar.bende şubat annesi olcam inşallah.aslında listede varım ama fazla uğrayamıyordum yanınıza.bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim bende.oğlum olcak inşallah.kız çok istemiştim ve çok alıştırmışlştım kendimi.hala şaşkınlığım geçmedi oyüzden.böylesi hayırlıymış demekki.rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?