2010 Şubat Anneleri

amin canım herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallah

kızlar arkadaşım 3 lü test yaotırdı 2 ay önce 75 tl dedi fiyatını Bazı yerlerde 90 tl demişler. Fiyatlar bu civarda. kent hastanesine sordmuştum 3 lü testin fiyatını orası 130tl demişti.

CNM bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş inşallah 3 lünde iyi çıkıcak.

cnm benim dr enfeksiyon için bol su ve 1 lt suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup oturmamı tavsiye etti ilaçlardan daha etkili olduğunu söyledi dene istersen son idrar tahlilim temiz çıktı bu sayede.

merhaba kızlar nasilsiniz ya moralim cok bozuk cokta sinirliyim bugun doktora gitim 2 dikika bebeyi gostermedi cinsiyet dedik da erken deyip bitirdi kontrolu cok fena kızdım bida o doktora ayak atmam vala aglicaktim bu ne ya 55 tl ver 2 dikika bebeyine bakmasin sinirden basima agrilar giriyo kızlar senağlama

canım benim üzülme hiç olan olmuş bikere bak bebek de üzülür onuda etkilersin sonra vaktin ve durumun uygun olursa bir iki hafta sonra tekrar git başka bi doktora o doktorada bidaha gitme bence...

gitmicem cnm ya ozel gidiyoruz hic sansimiz yok doktordan resmen biktim kadin doktorum tatildedi erkeye gitim 2 defa oldu gidiyorum bebeyi 2 dakika gostermiyo bi bilgi vermiyo aglicaktim esim uzulme 2 veya 3 hafta sonra gideriz diyo vala insan uzuluyo tatlım

yani bi dener insan gorunur mu diye adam denemeden da erken diyo 15+2 gun denemedi beni kızdiran o bebeyin ayagini kolunu bile gormedik yuzu donuk tu bize bir resim cekip tamam biti muane vala baska ulkede olsa dava ederdim onu

seni anlıyorum cnm biz kontrol günlerini bir bir sayıyoruz,heyacanlanıyoruz ama başımıza böyle şeyler gelince çok üzülüyoruz işte sen bir araştır yada kendi doktorunu bekle bi daha böyle problem yaşamassın inşaallah iyi akşamlar canım kendine ve bebişe ii bak...

canım üzülme ama doktorunu değiştir bence doktorunla iletişimin çok önemli kendini huzursuz hissediyorsun bu çok önemli üstelik özelmiş. nasıl doktor anlamadım canım. üzülme lütfen

cnm benim dr enfeksiyon için bol su ve 1 lt suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup oturmamı tavsiye etti ilaçlardan daha etkili olduğunu söyledi dene istersen son idrar tahlilim temiz çıktı bu sayede.

canım soğuk suyamı oturdun sıcak suyamı çünkü soğuk suya oturursam daha kötü olurum sıcak suda bebeğe zarar verebilirmi yani kasları gevşetirmi ama bana bilgi verirsen sevinirim bunuda denerim yeterki geçsin

ayy cnm yaa bırak sıkıldığına değmez. Bırak gitsin yeni bi doktora başla. Ben bu konuda baya ustayım bu 3. doktorum.

mrb meleklerin anneleri nasılsınız
kaç günden beri giremedim nete

çok şükür biz iyiyiz
umarım sizdede herşey yolundaıdr.

geçmişi h,ç okuyamadım bakayım neler olmuşş

vala kızlar artık tek doktor bu doktor olsa gitmicem ona cok uzuldum bugun anlatamam esimle nasil hevesli gitik cinsiyete bakar diye o bize bebeyimizi bile gostermedi dogru duzgun bir kac hafta sonra kadin doktoruma gidicem insallah saol desteginiz icin canim arkadaslarim cok iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…