2010 Şubat Anneleri

Arkadaşlar KIZIMIZ oluyoooooooorrrrrrrrrrr.Bugün öğrendik.Sağlığı da çok iyi çok şükür

[ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh 2 minik melek aynı günde süper haber
çok sevindim kızlar
darısı benim ve diğer ögrenemeyen arkadaşların başına
tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhh Şeniz

SELAM KIZLAR UZXUN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİMMM.BEBEĞİMİZ KIZ OLACAKMIŞ ADINI ADA KOYDUK:) HERŞEY ÇOK GÜZEL .....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

SELAM KIZLAR UZXUN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİMMM.BEBEĞİMİZ KIZ OLACAKMIŞ ADINI ADA KOYDUK:) HERŞEY ÇOK GÜZEL .....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayırlı olsun tatlım maaşallah kızlar atakta
şubat kız ayı olacak kesin opuyorumnanaktan

canım sen sıkma canını ya war öyle uyuz doktorlar

ılık su tatlım 1 lt bir tatlı kaşığı elma sirkesi 2 lt 2 tatlı kaşığı miktarını kendin ayarlıyabilirsin ben sadece 1 kez yaptım düzeldi inşallah sende de işe yarar.

iyi akşamlar kıslarrr...bende aranıza katılmak istiyorum umarım meleğim ve beni kabul edersiniz...sizlerle paylaşıcak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum...

kızlarr hepinize günaydınnnlarr...

birazdan dr. gidicem... 2 hafta aradan sonra.. en son kese 6.9 mm.di. vajinal tabiki.. bugün karından ne görüncek geliştimi? hepsi soru işareti.. dönüşte yazarım size... ama nolur dua edin bana herşey yolunda gitsin... iyi günler.. öpüldünüz siz ve bebişler.. :)))

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım :Saruboceq: :Saruboceq:

canı kendini üzme git başka bir doktora hiç değmez kuzum kendini sinir etmene boşverr

volescim bunların modası çoktan geçti canım yaa... benim 21 yaşında kuzenim var bebekken onun için kullanırdık bu modeli. bu çanta tarzı olanları tavsiye etmiyor doktorlar. çünkü bunlarda taşınan bebekler sarsıntıdan çok etkileniyor. kaldıki çantanın içinde bebek taşımak bana pek hoş gelmiyor. oysa yeni taşıma koltukları hem bebek için rahat çünkü başının yanında destekleyici ince yastıklar ve emniyet kemerleri var, sarsıntıyı önlüyor, hem anne için rahat, bebek arabasına da monte edilebiliyor ayrıca otomobile de. evde çocuğu içine koyup mutfakta iş yaparken yanına almak da mümkün, sallayarak uyutmakta.fiyatları da her bütçeye göre uygun olanları var.

tabii bunlar sadece benim fikrim, herkesin zevki farklıdır. sen yine de bir düşün bence...

meltemşahin
pınarecai
hoşgeldiniz kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın kızlar meleksen cnm benim ilk dr um allah razı olsun ona başladıgım qy hamile kaldım o ayrıhakkını asla yiyemem ama bir anne illaki bebeğini görmek her detayını bilmek istiyo eski dr da bana bebeğim hakkında hiç bişe söylememişti gerçi gebe iken bir kez gittim ona kaç haftalık hamiş oldugumu bile söylememişiti biliyosun ki benim bebeğim geç döllenme neyse araştırmalarım sonunda şuanki dr umu buldumallah ondan da razı olsun çok ilgili sorular hazırlıyorum sormak için hiç birini notlardan okumama gerek kalmıyo hepsinmi tek tek anlatıyo bence yol yakınken kafana uyan bir dr bul bir an önce bebeg83 cnm inş bebeğin gelişmiştir kalp atışları ile seni karşılar annesi

Günaydın kızlar..

insallah iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:

günaydın hayırlı günler

günaydın esmacım nasılsınız bugün ??

Günaydın kızlar..

insallah iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:

günaydın esmacım nasılsınız bugün ??

günaydın canım
canım rahatsızlığım gribe döndü ya iştahım kesildi zorla bir dilim ekmek yemeye çalışıyorum çok şükür halime inş. iyi olucam
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…