2010 Şubat Anneleri

guide meltem şahin pınar recail hoş geldiniz.
bebeğ83 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo

günaydın sen nasılsın bakalımm şeker
günaydın canım iyim yeni kalktım yüzümü yıkamadan oturdum valla.
kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo

canım bendede yok bende merak ediyorum.ben biraz kiloluyum diyom acaba ondan mı hissetmiyorum.

Günaydın kızlarrr. lk annelikse biraz geç hissedilirmiş. Daha erkendir herhalde. Hissedenlerin de çoğu aslında gaz sancısıyla karıştırıyorlarmış.

günaydın kızlar..

iyi akşamlar kıslarrr...bende aranıza katılmak istiyorum umarım meleğim ve beni kabul edersiniz...sizlerle paylaşıcak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum...

hoşgeldin canım aramıza..Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Cinsiyetini öğrendin mi?

canım belki de tam dinleyemiyorsundur. bence yemek yedikten sonra uzan ve karnına odaklan sadece, böyle içerden biri seni gıdıklıyor gibi oluyor..

esmacım inş hemencecik iyileşirsin tatlım..

bende de ne zamandır kuru öksülük vardı, pek rahatsız etmiyordu ama 3-4 gündür afedersiniz balgam çıkartıyorum ve artık boğazım çok acıyor.. ıhlamur içtim dün akşam, ama geçecek gibi değil sanırım, bir dr yolu gözüküyor gibi bana (

ya hareket demişken, pazar sabah, rüyamda uçurumdan uçuyordum,tam o sırada uyandım.. ve oğlum sanki daha çok tekmelerse dışarı çıkabilecekmiş gibi içerden 5-6 defa tekme attı.. ama korktum kızlar, hiç öyle olmamıştı..Resmen tekmeydi, elimle bile hissettim, başka bişey olamaz değil mi? sanırım ben korktuğum için o da korktu, ya da korkma anne yanındayım ben diye mesaj verdi bana canım oğlum..

yaa arkadaşlar şöyle sanki 13-14 . haftalarda bebeğin dönüşünü hissedebiliyodum yani şöyle oluyodu karnım tam ortada toplanıyo sanra dagılıyodu ben bunun gaz olmadıgından eminin çok tatli bir şeydi bu gazdan farlı oldugunu hisediyosunuz ama ondan sonra kesildi hani bebeğimi yeni görmemiş olsa kalbini duymamuş olsam ..... allahım korusun inşşallah eylül 28 inş bir an önce gelir ayrıntılıya giricem o zaman bir sorun olup olmadıgı anlaşılır allahım korusun inş tüm bebekleri inş benim bebeğimide

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız.

Ben bebeğimi hissediyorum özellikle tatlı yediğim zamanlar hareketleniyor. Çok mutlu oluyorum o anda

oy kıyamam annesine moralde verirmiş olabilir canım ilginç rüya.baksana anlamına.

canım ben daha 15 haftama girdim pıt pıt bişiyler oluyo ama bağırsak harketlerimi bilmemm hissedersin dur bakalım korkma öle hemenn

bende bazen seğirmeler,böyle yumruk gibi bişey toplanıyo gibi oluyo ama bebekmi başka bişimi anlayamıyorum

sağol canım inş.
sanada geçmiş olsun boğazın ağrıyosa bal ye çok iyi gelir
ruyanda sıkıntı yaptınsa anne kalk die tepikledi senin oğlan heralde :ecrin_bebek:

bebektir bebek canım, geçen gün ani haraket yaptım nasıl toplandı sertleşti anlatamam resmen elime geldi.

günaydın canım
canım rahatsızlığım gribe döndü ya iştahım kesildi zorla bir dilim ekmek yemeye çalışıyorum çok şükür halime inş. iyi olucam
sen nasılsın

canım iyiyim bende hava boyle ya cok hosuma gitti. cok gecmis olsun dikkat et meyve ye bol bol

canım ben daha 15 haftama girdim pıt pıt bişiyler oluyo ama bağırsak harketlerimi bilmemm hissedersin dur bakalım korkma öle hemenn

kızlar dun işyerinde arkadasımla birlikte bir rapor üzerinde calısıyorduk bende bitaraftan üzüm yiyordum. varya oyle bir pıt pıt yaptıki resmen irkildim ve korktum tekme gibi. kendimi dinlemiyordum ise vermisken yaptı daha evvelden gıdıklama gibiydi :)) sonra 10 dk snr bidaha oldu ama aksam fln olmadı. cok guzeldi ama :teytey:

UÇMAK:
Ferahlık ve sevince; Uçmak yolculuğa, başaşağı uçmak yolculukta rahat etmeye
kanatsız olarak uçmak bir durumdan başka bir duruma geçmeye yahut yer değiştirmeye,

kızlar kasımannelerinden olan arkadaşım dün saat 5 ten itibaren sancıları başlamış 12 den beri hastanede suni sancı altında bekliyolar dogumu nolur duanızı eksit etmeyin en kısa zamanda dogursun inş bugün ona geldi bu dogum yarın bize gelecek hayırlısı ile rabbim cümlemize hayırlı kolay dogum nasip etsin inş

canlar günaydın.benimde bir saat sonra randevum var valla zor geldi bu günler.geldikten sonra uygun oldugumdu yazarım size hepinizi öptüm...

İnş. Allah bir avazda kurtarsınn sağlıkla sırhatla doğum yapsınlar :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…