canlar günaydın.benimde bir saat sonra randevum var valla zor geldi bu günler.geldikten sonra uygun oldugumdu yazarım size hepinizi öptüm...
canlar günaydın.benimde bir saat sonra randevum var valla zor geldi bu günler.geldikten sonra uygun oldugumdu yazarım size hepinizi öptüm...
kızlar kasımannelerinden olan arkadaşım dün saat 5 ten itibaren sancıları başlamış 12 den beri hastanede suni sancı altında bekliyolar dogumu nolur duanızı eksit etmeyin en kısa zamanda dogursun inş bugün ona geldi bu dogum yarın bize gelecek hayırlısı ile rabbim cümlemize hayırlı kolay dogum nasip etsin inş
kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo
KIZLAR özelde 3lü test ücreti ne kadar?
bugün gidecektik bizim herif sinir etti beni, gidemedik. adam hiç umursamıyor önemsemiyor ya mafoldumben
meraba kızlar.bende şubat annesi olcam inşallah.aslında listede varım ama fazla uğrayamıyordum yanınıza.bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim bende.oğlum olcak inşallah.kız çok istemiştim ve çok alıştırmışlştım kendimi.hala şaşkınlığım geçmedi oyüzden.böylesi hayırlıymış demekki.rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizide...
merhaba kızlar nasilsiniz ya moralim cok bozuk cokta sinirliyim bugun doktora gitim 2 dikika bebeyi gostermedi cinsiyet dedik da erken deyip bitirdi kontrolu cok fena kızdım bida o doktora ayak atmam vala aglicaktim bu ne ya 55 tl ver 2 dikika bebeyine bakmasin sinirden basima agrilar giriyo kızlar senağlama
[ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh 2 minik melek aynı günde süper haber
çok sevindim kızlar
darısı benim ve diğer ögrenemeyen arkadaşların başına
tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhh Şeniz
iyi akşamlar kıslarrr...bende aranıza katılmak istiyorum umarım meleğim ve beni kabul edersiniz...sizlerle paylaşıcak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum...
kızlarr hepinize günaydınnnlarr...
birazdan dr. gidicem... 2 hafta aradan sonra.. en son kese 6.9 mm.di. vajinal tabiki.. bugün karından ne görüncek geliştimi? hepsi soru işareti.. dönüşte yazarım size... ama nolur dua edin bana herşey yolunda gitsin... iyi günler.. öpüldünüz siz ve bebişler.. :)))
volescim bunların modası çoktan geçti canım yaa... benim 21 yaşında kuzenim var bebekken onun için kullanırdık bu modeli. bu çanta tarzı olanları tavsiye etmiyor doktorlar. çünkü bunlarda taşınan bebekler sarsıntıdan çok etkileniyor. kaldıki çantanın içinde bebek taşımak bana pek hoş gelmiyor. oysa yeni taşıma koltukları hem bebek için rahat çünkü başının yanında destekleyici ince yastıklar ve emniyet kemerleri var, sarsıntıyı önlüyor, hem anne için rahat, bebek arabasına da monte edilebiliyor ayrıca otomobile de. evde çocuğu içine koyup mutfakta iş yaparken yanına almak da mümkün, sallayarak uyutmakta.fiyatları da her bütçeye göre uygun olanları var.
tabii bunlar sadece benim fikrim, herkesin zevki farklıdır. sen yine de bir düşün bence...
kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo
esmacım inş hemencecik iyileşirsin tatlım..
bende de ne zamandır kuru öksülük vardı, pek rahatsız etmiyordu ama 3-4 gündür afedersiniz balgam çıkartıyorum ve artık boğazım çok acıyor.. ıhlamur içtim dün akşam, ama geçecek gibi değil sanırım, bir dr yolu gözüküyor gibi bana(
ya hareket demişken, pazar sabah, rüyamda uçurumdan uçuyordum,tam o sırada uyandım.. ve oğlum sanki daha çok tekmelerse dışarı çıkabilecekmiş gibi içerden 5-6 defa tekme attı.. ama korktum kızlar, hiç öyle olmamıştı..Resmen tekmeydi, elimle bile hissettim, başka bişey olamaz değil mi? sanırım ben korktuğum için o da korktu, ya da korkma anne yanındayım ben diye mesaj verdi bana canım oğlum..
kızlar kasımannelerinden olan arkadaşım dün saat 5 ten itibaren sancıları başlamış 12 den beri hastanede suni sancı altında bekliyolar dogumu nolur duanızı eksit etmeyin en kısa zamanda dogursun inş bugün ona geldi bu dogum yarın bize gelecek hayırlısı ile rabbim cümlemize hayırlı kolay dogum nasip etsin inş
bende ufak ufak hissediyorum seyirmelerini bu haftadan sonra iyice anlarız artık saat 5 olmak bilmez bugün banaaa
bende ufak ufak hissediyorum seyirmelerini bu haftadan sonra iyice anlarız artık saat 5 olmak bilmez bugün banaaa
canlarım bu arada herkese günaydın ... herkes sağıklı güzel haberlerle gelsin inşallah....
günaydın canım voles senin isminin anlamını çözdüm eşinle senin isim başlarından oluşuyo galiba.vol kan es ra dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?