2010 Şubat Anneleri

kızlar
hafta hafta gebelik sitesine bakıp hangi haftadaysam khergün okuyom kaç cm olmuşsa cetvelden ölçüyom heyecanlanıyom seviniyom dellendimm galii kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar nasılsınızzz ben çok heycanlıyım güzel haberler bekliyoruz bugün herkesten

Canım inşallah hayırlı ve sağıklı bir doğum olur. Allah tez zamanda kurtarır. Haberlerini bekliyoruz.

kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo

Canım ben de hissedemiyorum daha.17. haftamdayım üstelik.Belki hissediyorum da ayırt edemiyorum. Rahim kasılmaları oluyo çünkü bende bu aralar.

GÜnaydın kıslar...aranıza aldıĞınız ıÇın Çok teŞekkÜrler....bugÜn dr. Gıdıcekler hayırlı haberlerle gelırsınız ınŞallah...bende haftaya bugÜn gıdıcem meleĞımı gÖrmeye 4 hafta oldu gÖrmeyelı nasıl bÜyÜmÜŞtÜr Şımdı Çok merak edıyorum...
Bende hıssetmeye baŞladım hafıf seyrıme Şeklınde ve Çok sık oluyor artık oturduĞum yerde bıle hıssedebılıyorum hareketlendı sıpam...cınsıyetımızıde ınŞallah kesın bır Şekılde ÖĞrenırız...13 haftalıkken erkek dedı dr.umuz bakalım hayırlısı...

bende ufak ufak hissediyorum seyirmelerini bu haftadan sonra iyice anlarız artık saat 5 olmak bilmez bugün banaaa

KIZLAR özelde 3lü test ücreti ne kadar?
bugün gidecektik bizim herif sinir etti beni, gidemedik. adam hiç umursamıyor önemsemiyor ya mafoldumben

canım ben 3 lü test için 93 tl verdim.. Bakırköyde Ethica hast. gidiyorum ama dr. dan o kadar memnunum ki gözüme gelmiyo verdiğim para... önceki dr. dan nefret ediyodum hast. de para kazansın istemiyodum.. şimdi her randevuma yere basmadan gidiyorum:)))

canım hoşgeldin hayırlı olsun oğluşun sağlıklı sıhatli doğurmayı kucaklamayı nasip etsin Rabbim...

benim önceki dr. da aynıydı canım hiçbişey anlatmıyo suratsızın tekiydi... şimdiki dr.um maşallah diyim genç çok tatlı bi bayan konuşmaları muhabbeti çok tatlı o konuşsun sen dinle:)))

sağol canım:)) inşallah en kısa zamanda sizlerde öğrenirsiniz bebişlerinizin cinsiyetini...

iyi akşamlar kıslarrr...bende aranıza katılmak istiyorum umarım meleğim ve beni kabul edersiniz...sizlerle paylaşıcak çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum...

hayırlı olsun canım meleğin... aramıza hoşgeldin...

canım iyi haberlerle gel inş. yanlız o haftalarda karından bakmak iin idrara sıkışık istiyolar... ben o şekilde muayenemi beklerken kanamam oldu bebeği sıkıştırmış idrar kesesi sende dikkat et canım.. aklında bulunsun...

anladım canım haklısın işte bu tecrübesizlikten kaynaklanıyor iyice araştırmak lazım... zaten görmeden bu tarz şeyleri alma taraftarı değilim... etrafımdada benden önce hiç hamile olup doğum yapan olmadıki ne alınır ne kullanmak lazım biraz bilgi sahibi olalım...

kızlar bebeklerinizde hareketlenme varmı benim 19 haftam ama hala bişe yok ve ben çok korkuyorum yaa(((((((( pıt bile yapmıyooo

canım ben hissetmeye başladım.. benimki arada pıt pıt vuruyo... ben öyle sağdan sola ykaydı falan gibi hissetmiyorum sadece vuruşları hissediyorum..

canım çok geçmiş olsun hala toparlayamadın sende... bu arada pazar sabahı o elle hissetme olayı banada oldu yaren... 7:30 da kalktım demir hapımı aldım klasik olarak... sonrada tv nin karşısına yattım ölesine dolanıyorum ... acıktım çikolata istedi canım metro vardı evde... ondan bi tane yedim... yaklaşık 1 saat sonra o kadar net vuruşlar hissettim ki elimi hemen karnıma koydum... elimle bile hissediyordum vuruşları... sonrasında akşam üstü tekrar yedim bir daha hissediyim diye ama o kadar güçlü olmadı... ya açtım çikolata o yüzden daha etkili oldu yada o sabah kızım anneyle oyun oynamak istedi...

canım 2 ay öncede geliyo galiba bebek.. hayırlısı olsun inşallah anne içinde bebek içinde canım... suni sancıda çok zor arkadaşına Allah yardım etsin.... :Saruboceq:

canlar günaydın.benimde bir saat sonra randevum var valla zor geldi bu günler.geldikten sonra uygun oldugumdu yazarım size hepinizi öptüm...

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım... bugün kız erkek olayıda son buluyor sanırım.. bakalım senin dr. ne diycek.. oğluşu onaylıycak mı.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım .. :Saruboceq:

Son düzenleme:
sizlerede günaydın kızlar,

Papatya-Mydarling bugün sizden inşallah iyi haberler bekliyoruz.Biz dün Pok bezlerimizi zemuszemus almaya başladık Prima nın yeni doğanı var 2-6 kg için onunla başladık 98 tane mi ne vardı içinde bakalım 3 paket ondan alıp sonra mini-midi-maxi olarak devam edeceğiz.ayda 3 paket gitse 100 tl yapıyor kızlar başlamak lazım şimdiden.

BıRDE bu sabah sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım her ay 1 kes gitmem gerekiyormuş.aşılarla ilgili bilgileride daha sonra vereceklermiş.ama ben tahlil sonuçlarımı götürmemiştim o yüzden bu hafta tekrar uğramam gerekiyor.birde Sağlık ocağındaki kız ben senin adını bilgisayarda görmüştüm dedi nasıl yani dedim şaşırdım da çünkü artık hangi hastaneye gidersen git gebelik olunca senin bağlı olduğun sağlık ocağına bildiriliyor dedi sen bize gelmeseydin 20. haftada bizden arkadaşlar gelecekti zaten size hatırlatmaya dedi.ülkecek gelişiyoruz galiba

canlarım bu arada herkese günaydın ... herkes sağıklı güzel haberlerle gelsin inşallah....

bende ufak ufak hissediyorum seyirmelerini bu haftadan sonra iyice anlarız artık saat 5 olmak bilmez bugün banaaa

ah o 5 yok mu o 5 gelmek bilmez benim randevuda 5 deydi... ama çok uğurludur canım iyi haberler alıcaksın görürsün.. ben kızımın olucağını öğrendim o saatte.. sanada uğur getirsin inş.

günaydın canım voles senin isminin anlamını çözdüm eşinle senin isim başlarından oluşuyo galiba.vol kan es ra dimi.

kaydirigubbakcemile3 evet canım o yüzden yukarı küçük VolEs yolda diye yazmıştım.. sonuçta ikimizden bir..... :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…