kızlar hadi görüşürüz ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yazıcam akşama
Ya ben ekstra hiç birşey yemiyorum aksine hamurişi tatlı falan ağzıma sokmuyorum nerden alıyorum anlamadım. Kilo almama rağmen de aynı kıyafetleri giyiyorum onu da anlamadım.
Ben kilo almak istemiyorum zaten yeterince var:çok üzgünüm: ama göbişim büyüsün istiyorumkaydirigubbakcemile3
Çok şey mi istiyorum diyorum bazen zemuszemus
bu arada kızlar ben geçen hafta doktora gittim bebeğim bacaklarını açtı pipisini gösterdi bize doktor teyzemizde pipisinin resmini çekti verdi :)maça götürürsünüz artık dedi
valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumbenvalla kızlar göbek meselesi bendede aynı hiç çıkmadı desem yeridir. ultrasonda bizimkide 9 gün önde gidiyor ama ben kendi sat tarihimi kabul ediyorum. 155 gr mış. ama benim göbiş minicik. zaten boyum 178 kilom 60. kilolu değilim. hiç fark edilmiyor dışardan. bide sitedeki kadınlar gördükçe ayyyyyyyy hiç karnın çıkmamış dedikçe sinir oluyorrum. kocaman karnımın olduğu günleri iple çekiyorum.
aaa eliferdi gelmiş hoşgelmiş!! Fatoş senin de bu hafta testlerin haftaya bebişin çok iyi çıkar inşallah!!elif sen bu gün 4 lü test için mi verdin nasıl yaptılar.yine kan mı alıyolar.
bu arada kızlar ben geçen hafta doktora gittim bebeğim bacaklarını açtı pipisini gösterdi bize doktor teyzemizde pipisinin resmini çekti verdi :)maça götürürsünüz artık dedi
hayırlı olsun canım oğluşun.
valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. Kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. Işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben
aaa eliferdi gelmiş hoşgelmiş!! Fatoş senin de bu hafta testlerin haftaya bebişin çok iyi çıkar inşallah!!
bu arada ben hep erkek hissediyodum bebişi. o kadar emindim ki doktorada erkek hissediyorum dedim. rüyalarımda hep erkek bebek görüyodum. ama kızmış bizimkiside. yani bende hissiyat sıfır onu öğrendim. allah hepimizin sağlıkla bebişleri kucağımıza alayı nasip etsin.
valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben
ya bu insanlar hep böyle kilo almazsın aaaaaaaa hiç kilo almamışsın derler alırsın çok kilo aldın derler hep sinir bozarlar. göz zevkini bozularmış lafa bak gerizekalı şey. hiç kafaya takmamak lazım ama takılıyoruz işte arkadaşım.
elifcim, hoşgeldin ne zamandır yoktun iyi olmana sevindim, gözünaydın bebişin cinsiyetide kesinleşmiş sağlıkla kucağınada alırsın inş oğluşunu canım
HOŞ GELDİN CANIM.
PAPATYAM GÖBİŞİN ÇOK ŞEKER.
DERİNDEREN CANIM BAK BAKALIM MAVİLİ DEYİN CE BÖLE YAPTIM.
http://www.mytickerz.com/tickers/3tfkeo9d7svzx8m2.png BEĞENMEZSEN BAŞKADA YAPARIM.
DERİNDEREN CANIM BAK BAKALIM MAVİLİ DEYİN CE BÖLE YAPTIM.
http://www.mytickerz.com/tickers/3tfkeo9d7svzx8m2.png BEĞENMEZSEN BAŞKADA YAPARIM.
bende hep erkek hissediyodum riyalarıma da girdi hatta ismini bile buğra koymuştum nerden aklıma geldiyse artık.doktor erkek diyince hiç şaşırmadım o yüzden
valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben
ya bu insanlar hep böyle kilo almazsın aaaaaaaa hiç kilo almamışsın derler alırsın çok kilo aldın derler hep sinir bozarlar. göz zevkini bozularmış lafa bak gerizekalı şey. hiç kafaya takmamak lazım ama takılıyoruz işte arkadaşım.
katılıyorum canım sana ayrıca o sacma sapan konusan ınsanları kafaya takmamak lazım onlar ne bılır kı annelık duygusunu bı can tasımanın guzelllıgını
yaparım canımmeraba fatoş0808..bizede yaparmısn sat 21 mayıs..bebekli,pembeli fln olablr..pıtırcığım seni bekliyoruz yazarsan sewinrz teşekkürler şimdiden :1hug:
guzel canım da bebek resımlı fılan yyokmuydu cokmu sey ıstıyorum yaa ayrıca ben bunu nasıl oraya koyacagımıda bılmıyorum:çok üzgünüm:
cnm hayırlı olsun. ben papatyanın olayından sonra o pipi resimlerine de supheyle yaklasır oldum. bizim de var resmimiz ama %100lestirmedik henüz :))
canım hoşgeldin ama ben daha önce yazdığını farketmedim. gökten mi indin :) kaç haftalıksın,cinsiyet belli mi? listeye ekleyeyim mi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?