2010 Şubat Anneleri

bu arada kızlar ben geçen hafta doktora gittim bebeğim bacaklarını açtı pipisini gösterdi bize doktor teyzemizde pipisinin resmini çekti verdi :)maça götürürsünüz artık dedi

canım herkesin anatomisiyle alakalı sanırım. herkesin faklı farklı oluyo. bende çok istiyom göbişim büyüsün. tabiki çok şey istemiyoruz ama sanırım bünye meselesi.

valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben

elif sen bu gün 4 lü test için mi verdin nasıl yaptılar.yine kan mı alıyolar.
aaa eliferdi gelmiş hoşgelmiş!! Fatoş senin de bu hafta testlerin haftaya bebişin çok iyi çıkar inşallah!!

bu arada kızlar ben geçen hafta doktora gittim bebeğim bacaklarını açtı pipisini gösterdi bize doktor teyzemizde pipisinin resmini çekti verdi :)maça götürürsünüz artık dedi

bu arada ben hep erkek hissediyodum bebişi. o kadar emindim ki doktorada erkek hissediyorum dedim. rüyalarımda hep erkek bebek görüyodum. ama kızmış bizimkiside. yani bende hissiyat sıfır onu öğrendim. allah hepimizin sağlıkla bebişleri kucağımıza alayı nasip etsin.

inşallah canım benim.

bende hep erkek hissediyodum riyalarıma da girdi hatta ismini bile buğra koymuştum nerden aklıma geldiyse artık.doktor erkek diyince hiç şaşırmadım o yüzden

bende hep erkek hissediyodum riyalarıma da girdi hatta ismini bile buğra koymuştum nerden aklıma geldiyse artık.doktor erkek diyince hiç şaşırmadım o yüzden

demek senin hislerin tutuyo tatlım bende hissiyat sıfırmış onu öğrendim. :roflol:

cnm hayırlı olsun. ben papatyanın olayından sonra o pipi resimlerine de supheyle yaklasır oldum. bizim de var resmimiz ama %100lestirmedik henüz :))

meraba fatoş0808..bizede yaparmısn sat 21 mayıs..bebekli,pembeli fln olablr..pıtırcığım seni bekliyoruz yazarsan sewinrz teşekkürler şimdiden :1hug:
yaparım canım
guzel canım da bebek resımlı fılan yyokmuydu cokmu sey ıstıyorum yaa ayrıca ben bunu nasıl oraya koyacagımıda bılmıyorum:çok üzgünüm:

canım kız bebek resmi var oyüzden koymadım profilinde hakkımda bölümünün kilo takip bölümüne yapıştırcan.

arkadaşlar ben kaçıyorum arkadaşım geldi beni alamaya iş yerinden biraz erken çıkacağım bu akşam evden devam ederiz akşam hoşçakalın.

cnm hayırlı olsun. ben papatyanın olayından sonra o pipi resimlerine de supheyle yaklasır oldum. bizim de var resmimiz ama %100lestirmedik henüz :))

ewet öyle ama ben amniyosentez yaptırdım artık onda kesin sonucu öğrenirim neyse kaçtım ben byee

canım hoşgeldin ama ben daha önce yazdığını farketmedim. gökten mi indin :) kaç haftalıksın,cinsiyet belli mi? listeye ekleyeyim mi seni?

Hoşbulduk canım. Uzaktan bakıyodum öle hiç yazmadım:)) Ben de kısmetse şubat annesi olacağım. 14+6 günlüğüz daha:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…