meraba fatoş0808..bizede yaparmısn sat 21 mayıs..bebekli,pembeli fln olablr..pıtırcığım seni bekliyoruz yazarsan sewinrz teşekkürler şimdiden :1hug:
ya bu insanlar hep böyle kilo almazsın aaaaaaaa hiç kilo almamışsın derler alırsın çok kilo aldın derler hep sinir bozarlar. göz zevkini bozularmış lafa bak gerizekalı şey. hiç kafaya takmamak lazım ama takılıyoruz işte arkadaşım.[/QUOTE]valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben.
guzel canım da bebek resımlı fılan yyokmuydu cokmu sey ıstıyorum yaa ayrıca ben bunu nasıl oraya koyacagımıda bılmıyorum:çok üzgünüm:
BıDE BUNA BAK BAKALIM CANIM.
http://lbdf.lilypie.com/6WKrp3.png
SaĞ tarafta İsmİnİn ÜstÜne tıkla hakkımda dİye bİr yer var oraya tıkla ordada kİlo takİp bÖlÜmÜ var oraya yapıŞtırcan canım
bu super canım cok tesekkur ederım
bunu nasıl koyuyruz bıde ortakı zaman yanlıs 17 hafta olacaktı 16 hafta 4 yazıyor4
valla ben çocuğum büyüsün kocaman olsun ama karnım büyümesin istiyorum ben kilo almadığım halde herkes bana ayyy çok kilo almışsın diyoo moralimi bozuyorlar.. kıyafetlerim de hep sıkıyor herkes canımı sıkıyor..moralim bozuk.. işyerinde de gerizekalı dolu yani kusura bakmayın hamile kadınları aşağılayan bi adam vardı zaten fabrika erkek ortamı geçen mayıs "bunlar ne diye böyle geliyorlar, göz zevkim bozuluyor gelmesinler işe" diye işyerindeki bikaç idari binadaki hamile kıza ileri geri konuşuyordu çok kızmıştım adama saydırmıştım şimdi bana da aynısını diyecekler diye çok tedirginim..mafoldumben
göz zevkimi bozuluyormuş gerizekalı ya kendisi gelmesin o zaman işe yada o gelsin çalışsın kendi maaşından senin maaşınıda ödesin o zaman gitmessin aptal işte çok sinir oldum adama resmen cinsiyet ayrımı yapıyor ben olsam iş verene şikayet ederdim ı kim oluyorda ne hakla yorum yapma hakkını kendinde buluyormuş.klava: klava: klava:
son satın ne senin muhtemel doğumunu söle yenden yapım aynısını
AL CANIM BUDA SENİN
http://www.mytickerz.com/tickers/kbw4zf3jiph6k0c8.png
cnm çok teşşkr ettm ama bende yapamadım koyamıyorm dedklerini yaptım ama beceremedmüfff ya nasıl yapcam..
mrb arkadaşlar nasılsınız
yemek yedim geldimm
bir agırlık çöktü üstüme yaaaa.
Sizler nasılsınız.
mrb derinderen banada yardımcı olurmsn fatos banada yaptı ama koyamadım
iyiz canım sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?