2010 Şubat Anneleri

ya bu insanlar hep böyle kilo almazsın aaaaaaaa hiç kilo almamışsın derler alırsın çok kilo aldın derler hep sinir bozarlar. göz zevkini bozularmış lafa bak gerizekalı şey. hiç kafaya takmamak lazım ama takılıyoruz işte arkadaşım.[/QUOTE]

doğru diyorsun ya..bazı erkekler anormal, adamın çocuğu da var, hamileler hakkında ileri geri konuşuyor sanki biz keyfimizden zevkle işe gidip geliyourz.. hem öyle olsa ne yazar.. feminist yaparlar adamı ya..ama allahtan benim eşim çok destek oluyor yoksa etraftakileri dinlesem hep moralman çökerdimakannehir

kızlar kendimi bugün çok şiş hissediyorum ya..parmaklarım falan tombik tombik geliyor gözüme.ve göbeğim de öyle. bugün daha bi büyük sanki.. her zaman giydiğim kıyafetten belli olmuyordu bugüne kadar.bugün resmen ben hamileyim diye bağırıyorum etrafa..

SaĞ tarafta ısmının ÜstÜne tıkla hakkımda dıye bır yer var oraya tıkla ordada kılo takıp bÖlÜmÜ var oraya yapıŞtırcan canım

cnm çok teşşkr ettm ama bende yapamadım koyamıyorm dedklerini yaptım ama beceremedm üfff ya nasıl yapcam..

canım bak sağ tarafta hoş geldiniz yazıyor oraya tıkla hakkımda çıkacak ona tıkla orda kilo takip var oraya yapıştırcan yapamazsan bana özelden şifreni yaz yapayım.

mrb arkadaşlar nasılsınız
yemek yedim geldimm
bir agırlık çöktü üstüme yaaaa.

sizler nasılsınız.

kızlar ben özellıkle sabahları elım ayağım yüzüm çok şişmiş uyanıyorum ayaklarım yere basarken çok acıyor sizde de oluyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…