2010 Şubat Anneleri

kızlar ben özellıkle sabahları elım ayağım yüzüm çok şişmiş uyanıyorum ayaklarım yere basarken çok acıyor sizde de oluyormu???

yok canım bende başlamadı ama bazen bacağım ağrıyor o kadar. tuzluyu fazla yemekten şişiyor diyorlar ama benim kadar tuzlu yiyen yoktur herhalde aranızda özellikle de yasak ya tuzlu fıstık yiyip duruyorum her yediğime tuz ilave ediyorum ama şişkinlik yok başlamadı daha.

saol canım iyiyiz bizde
benim bulantılarımda bayagı azalma oldu
arkadaşlar
darısı yaşayan herkese inş.
cnm gozunaydın bulantılar hafiflemis benimde 12-13 haftada azalmıstı buaralar o gunlere gore epey gitmis durumda ama ara ara yokluyor sabahları dislerimi fırcaladıktan sonra özellikle. ama ilk zamanlarda gore diyolardıya hani 2.dönem keyif cıkartıcaksiniz diye dogruluk payı var. yemek yiyebiliyosun en azından.
benim dun aksam cnm ruffless ve crunch cikolata istedi babamız crunch bulamamıs gecti biraz 11 gibi. ama 1 paket cips yedim bşiliyorum faydalı degil ama ara sıra kacamaklardan bisey olmaz dimi :kedi:

merhaba kızlar..
bişey sorucam..
sütü nesquikle içsem bi zararı olur mu bebeğe?
yani sadece süt içemiyorum daha, midemi bulandırıyo..
benimde aklıma bu geldi..

slm kızlar nasılısnız bugunbenım akama mısafırım var
CE EEEE deyı kacıyorumallaha emanet olun

merhabalar....
eşimin bi işi çıktı yarım saatligine bende size bi bakayım dedim..

nasilsiniz kızlar papatya net sonucu ogrenmis sin darisi bizim basimiza allah kızını hep mutlu saglıklı etsin dilerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…