2010 Şubat Anneleri

galiba yapa bildim cnm 17 05 2009 son adet cnm ultrasonda minisimiz 2 gun buyuk cikiyo

ya kızlar bugun cok kotuyum ne istam var nede bisi birde ustune demin cikardim su ictimi bile aksam yemeye davetlidik nazar mi oldum ne mafoldumben

ya kızlar bugun cok kotuyum ne istam var nede bisi birde ustune demin cikardim su ictimi bile aksam yemeye davetlidik nazar mi oldum ne mafoldumben

meleksen bende sen gibiyim ama çıkarmıyorm sadece. hiçbişey yemek istemiyorm midem hiçbişi kabul etmio..geçer inşllh ama kendimi kötü hisediyrm:umursamaz:

bu haftalarda daha olabiliyo canım.çok az kalmış bak.takvimine baktım epey olmuş bebek.rahat günlerimiz artık geliyo.ben kurtuldum.darısı sizlere olsun

ya kızlar size bisi soylimi ben klasik muzik dinlerken bebisi hisediyorum ve sabahlari sag tarafima uyurken benim bebek cok erkenmi hisediliyo sizce annem bende cok erken hisetmistim sizi diyo hamileken

hisediyorun dur cnm belkide bende tam durmasini dil segirme disediyorum veya kıpırtı tatlım

Canım başına ağrı girecek kadar takma.Sana da yazık bebeğine de. Hem sağlıklı olmaları daha önemli.

mydarlıng gelmişşsin.iyi oldu bende merak ediyordum.hadi anlat yarın giremeyebilirim

kızlar merhaba geldim bebeiğim sağlığı gayet iyiymiş suyuda iyi dedi boyuda kilosud iyi dedi doktorumuz sorun yok dedi tek sorun ben biraz fazla kilo almışım dikkat et dedi ve ve cinsiyetimiz KIZ arkadaşlar kızım olucak benimde çok şükür rabbim sağlıklı doğmayıda nasib etsin inşallah

ne guzel allah bir omur kzıını anali babali saglikli etsin dilerim cnm bi biz kaldik vala cocugumuz ne ogrenmiyeli:çok üzgünüm:

canım benim gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel.cinsiyetinide ögrendigine sevindim.ben sana kız demiştim bak tutmuş.ikimizde 5 mayıs demekki o dönemler kız oluyokaydirigubbakcemile3:lepi:

sağol canım çok teşekkür ederim sizinde artık belli olur yakında rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah herkese

canım benim gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel.cinsiyetinide ögrendigine sevindim.ben sana kız demiştim bak tutmuş.ikimizde 5 mayıs demekki o dönemler kız oluyokaydirigubbakcemile3:lepi:

çok sağol canım benim ay evet canım 5 mayısta var bi keramet üçlü tarama testi içinde kan verdik oda temiz çıktımı tamam olur inşallah dötrlü tarama testi yapılmıyomuş daha en önemli testler ikili tarama ve üçlü tarama dediler yediklerime dikkat etmem gerekiyo biraz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…