kızlar merhaba geldim bebeiğim sağlığı gayet iyiymiş suyuda iyi dedi boyuda kilosud iyi dedi doktorumuz sorun yok dedi tek sorun ben biraz fazla kilo almışım dikkat et dedi ve ve cinsiyetimiz KIZ arkadaşlar kızım olucak benimde çok şükür rabbim sağlıklı doğmayıda nasib etsin inşallah
kızlar ben belki yarın açamayabilirim.kaçta çıkacagımızı bilmiyorum.açamazsam kısmetse pazartesi günü görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.bebeşlere iyi bakın ben kaçtımmm
Gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla büyüsün kızın:ecrin_bebek:
Bugün de hep güzel haberler aldık darısı başımıza:Saruboceq:
sağol canım çok teşkkür ederim sizde ne var ne yok bakalım bugün tanışamadık fazla
ay kızlar ya 2 hafta sonra yine gidicem doktora bu defa kadin doktoruma dayanamiyorum ya ne kotu cinsiyeti dun soylemedi bakmadi bile salak doktor ya adama durmadan kotu seyler soyliyesim geliyo ne sacma insanlar var ya niye doktorum diye bakiyosun adam hacan 2 saniye bakmican bebeye anlamiyorum kızlar
Öncelikle adaşız sanıyorum:) İş arasında mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum. Ben de Perşembe günü gidicem bebeğimi görmeye ve inşallah cinsiyeti öğrenmeye :Saruboceq:
Bugün senin heyecanını gördükçe ben daha çok heyecanlandımkaydirigubbakcemile3
aa çok sevindim sende serap bende desene hehe ay inşallah gösterir bebişin bizimki geçen sefer göstermemişti ay canım çok güzel heycanlar bunlar çok şükür darısı başına bakalım sen ne hissediyosun canım
Valla doktor 12.haftada ikili taramada erkek gibi geldi bana 16. haftada geldiğinde kesin bakarız dedi ama özellikle bakmadı sırtüstü yatıyordu bebeğim çünkü. Etrafımdaki herkes bana erkek diyor ama nedense içime kız doğuyor. İkisinin de tadı ayrı Allah hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin yeter bana:Saruboceq:
mydarling canım gözün aydın.Sağlıkla büyüsün kızın
akpak cnm niye uzgunsun
ne oldu kuzuuummmm
akpak canım hayırdır ya..
akpak kötü birşey yoktur inşallah
akpak cnm canın niye sıkın soylemedin seninde istan mi yok ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?