2010 Şubat Anneleri

Gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla büyüsün kızın:ecrin_bebek:

Bugün de hep güzel haberler aldık darısı başımıza:Saruboceq:

kızlar ben belki yarın açamayabilirim.kaçta çıkacagımızı bilmiyorum.açamazsam kısmetse pazartesi günü görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.bebeşlere iyi bakın ben kaçtımmm

kızlar ben belki yarın açamayabilirim.kaçta çıkacagımızı bilmiyorum.açamazsam kısmetse pazartesi günü görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.bebeşlere iyi bakın ben kaçtımmm

tamam canım kendine iyi bak bebişlerinede iyi tatiller çok öptüm kendine iyi bak çok sağol

Gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla büyüsün kızın:ecrin_bebek:

Bugün de hep güzel haberler aldık darısı başımıza:Saruboceq:

sağol canım çok teşkkür ederim sizde ne var ne yok bakalım bugün tanışamadık fazla

ay kızlar ya 2 hafta sonra yine gidicem doktora bu defa kadin doktoruma dayanamiyorum ya ne kotu cinsiyeti dun soylemedi bakmadi bile salak doktor ya adama durmadan kotu seyler soyliyesim geliyo ne sacma insanlar var ya niye doktorum diye bakiyosun adam hacan 2 saniye bakmican bebeye anlamiyorum kızlar

sağol canım çok teşkkür ederim sizde ne var ne yok bakalım bugün tanışamadık fazla

Öncelikle adaşız sanıyorum:) İş arasında mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum. Ben de Perşembe günü gidicem bebeğimi görmeye ve inşallah cinsiyeti öğrenmeye :Saruboceq:
Bugün senin heyecanını gördükçe ben daha çok heyecanlandımkaydirigubbakcemile3

arkadaşım neden söylemiyolar anlamadım benim doktorum 2.5 aylıkken kız oalbilir demişti bugünde doğruladı ve çok ilgili bir doktor cidden bayılıyorum doktoruma çok iyi

aa çok sevindim sende serap bende desene hehe ay inşallah gösterir bebişin bizimki geçen sefer göstermemişti ay canım çok güzel heycanlar bunlar çok şükür darısı başına bakalım sen ne hissediyosun canım

Valla doktor 12.haftada ikili taramada erkek gibi geldi bana 16. haftada geldiğinde kesin bakarız dedi ama özellikle bakmadı sırtüstü yatıyordu bebeğim çünkü. Etrafımdaki herkes bana erkek diyor ama nedense içime kız doğuyor. İkisinin de tadı ayrı Allah hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin yeter bana:Saruboceq:

hımm senin içine ne doğuyosa o oluyo bence benim ilk günden beri kız doğuyodu
öle oldu çin takvimide tuttu benim rusda tuttu tesadüfmüdür bilmem ama tuttu yani

mydarling canım gözün aydın.Sağlıkla büyüsün kızın

sağol canım çok teşşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

ya koycaktim resimleri bebisime aldim cicileri gorun diye ama koyamadim boy kucultmeyi bilmiyorum nasil yapildini yarin esime koydururum artık

akpak cnm canın niye sıkın soylemedin seninde istan mi yok ben gibi

hiç iştahım yok canım ya
bak bugün yediklerimi sayıyım
iki dilim büyüklüğünde ekmek
bir elma
küçük bir haşlanmış patates
bir tas çorba
yemek yiyememek de beni çok üzüyor. bebeğimi de hissetmiyorum. of of. kaynanam burdayken dr.a da gidemeyiz. meraktan ölecem

canım sikma canını esini de az kiniyorum kızma canım hamile bayansin elinden geleni yapmis sin sikma canını kayın validen de kusura bakmasin sen suclu dilsin ya tatlım uzme kendini bebis uzulur annesi

canım sıkma canını olmus olan sen suclu dilsin ya pismemis hamile bayansin elinden geleni yapmis sin tatlım uzulme bak ben aksam doktora uzuldum dun bugun basim hic gecmedi

evet canım ya senin durumu eşime de anlattım.. çok sinirlendim ne biçim doktormuş. kesin sen başka doktorun hastasısın diye ilgilenmedi. bi de 55 tl vermişsiniz, çıkarken paranızı geri isteseydiniz
dün ben de eşim yüzünden vardiya doktoruna gitmek zorunda kaldım kendi doktoruma gidemedim. kadın gönderdi geri bizi utrason yapmıyormuş. ne biçim kadın doğumcuysa. yarın gündüz gelin diyor bi de. sanki gündüz gidebilsek kendine mi giderdik. bizim doktor işi de bu yüzden yattı işte. artık ne zman gideriz bilmiyorum. 3lü zmanı geçmeden gitmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…