derinderen arkadaşım tabiki doktoruma sormadan böyle önemli bi konuda karar vermicem..benzer bi konuda doktorundan bilgi alan arkadaşlar var mı diye merak ettim sadece..Ayrıca ilk bebeğini düşük sonucu veya başka sebepten dolayı kaybeden anneler hiç bişeyin bebeklerinden daha öenmli olmadığını eminim daha iyi anlıyolardır..
denizkızıl başınız sağolsun canım
bizde bugün 7+1 olduk teyzeleri pazartesi kalp atışları için gidicez inşallah
bende ne bulantı oldu ne bişey sizi duyunca böyle şükrediyorum inşallah böyle devam eder sizlerde en kısa zamnda atlatırsınız inşallah bu bulantıları
bu arada aşermeye başladınız mı kızlar ilk ne istedi canınız merak ettim
slm kızlar.bende dün bebeğimişin kalp atışlarını duydum nihayet.çok güzel bişey ya.daha küçücük belli bile olmuyo.size renkli ultrasonlamı baklıldı kızlar.sanırım ozaman bebeği görebiliyomuşsun.siyah beyaz olunca ben hiç göremedim.ozamanlarda gelir inşallah.
ya bide benim midem hiç bulanmıyor ama çok iştahsızım,hatta kilo vermişim.yiyemiyorum içemiyorum.zorla.ama zorlada olmuyo tabiki.benim gibi olan var mı? bu aylarda annenin iyi beslenmesi nekadra önemli bi bilginiz var mı
slm kızlar.bende dün bebeğimişin kalp atışlarını duydum nihayet.çok güzel bişey ya.daha küçücük belli bile olmuyo.size renkli ultrasonlamı baklıldı kızlar.sanırım ozaman bebeği görebiliyomuşsun.siyah beyaz olunca ben hiç göremedim.ozamanlarda gelir inşallah.
ya bide benim midem hiç bulanmıyor ama çok iştahsızım,hatta kilo vermişim.yiyemiyorum içemiyorum.zorla.ama zorlada olmuyo tabiki.benim gibi olan var mı? bu aylarda annenin iyi beslenmesi nekadra önemli bi bilginiz var mı
hayırlı olsun canım... banada renksiz baktılar ama bebii az da olsa gördük nokta kadar gerçi zoom yaptıktan sonra gördük onu :) ben şu an 6+6 canım 3 gündür feci bulantım başladı... yemek konusuna gelince bildiğim kadarıyla ilk 3 ay annenin kilosu yada ne yediği çok önemli değil bebiş hazırdan besleniyo.. ama sonraki aylarda büyüdüğü için daha fazla besine ihtiyaç duyuyor ve annenin besinine ortak oluyor... yani kiloda versen şu an korkmanı gerektirecek bişey yok :)
derinderen ilk bebeğin için üzüldüm..bende ilk bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim..Allah tekrar aynı acıları yaşatmaz hiçbirimize inş.bu sınav benim için önemli yaklaşık 3 aydır hazırlanıyorum ama dediğim gibi hiçbişey bebeğimden daha kıymetli diil..doktor onay verse bile girmemeyi düşünüyorum..bu kritik 3 ayı hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde hepimiz atlatırız inşallah.
Arkadaşlar dün doktora sormayı unuttuğum bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum..Benim 4-5 temmuzda ankarada sınavım var o sıralarda 8 haftanın içinde olucam inş.Ankara yaklaşık 4 saatlik bi yol..Sizce bu yolculuk bebişle ilgili bi sıkıntı yaratır mı..ilk 3 ayda yolculuğun sakıncalı olduğunu duymuştum çünkü..
yaren özel mesajdan sana bilgilerimi göndermiştim sanırım görmedin cnm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?